زندگی مثل دوچرخه سواری است. برای حفظ تعادل باید حرکت کنید.

پورتال گروه اینترنتی ونداکلیک


مواد لازم برای پخت آلفردو با مرغ ۳ قاشق غذاخوری روغن‌زیتون ۵۰۰ گرم سینه مرغ ۲ حبه سیر، ریز خردشده / رنده شده ۱ پیمانه عصاره مرغ ۱ پیمانه خامه ۲۵۰ گرم پاستا پنه، خام ۲ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده نمک و فلفل به میزان دلخواه مقداری جعفری خردشده برای تزئین طرز تهیه: اول از همه با خرد کردن مرغ شروع می‌کنیم. سینه مرغ را به قطر ...


خواندن ادامه...
طرز تهیه پاستا آلفردو
با پوره سیب، پوره توت فرنگی، گیلاس، یا بلوبری لواشک‌های مورد علاقه خود را تهیه کنید.خشک کردن سس سیب ( سیبی که پخته و صاف شده است )، طعم طبیعی آن را نمایان‌تر می‌کند، ماندگاری آن را هم طولانی‌تر کرده و میان وعده‌ای سالم هم برای بچه‌ها و هم بزرگ‌ترها است. حالا پوره توت فرنگی، گیلاس، یا بلوبری را هم به ا...


خواندن ادامه...
به راحتی لواشک درست کنید
مواد لازم برای خمیر :آرد ۱ و ۱/۲ پیمانهخمیر مایع ۱ و ۱/۴ قاشق غذا خورینمک ۳/۴ قاشق غذا خوریشکر ۱ قاشق غذا خوریآب ۲/۳ پیمانهروغن زیتون ۲ قاشق غذاخوریزرده تخم مرغ یک عددمواد داخل پیتزا:گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرماسفناج یا پیازچه ۱ پیمانهقارچ ۲۰۰ گرمپنیر موزارلا یا گودا، یا پنیر پیتزا ۲۳۰ گرمکره ۳ قاشق غذاخوریسیر ۲ حبهسس پیتزا مورد علاقتون مثل...


خواندن ادامه...
طرز تهیه پیتزا تو پر
مواد لازم : تخم مرغ ٣ عدد ١/٢ پیمانه باتر میلک Butter Milk ١/٢ پیمانه روغن مایع ١ پیمانه شکر( یا نصف پیمانه شکر باضافه ٣ قاشق غذاخوری شکر رژیمی) وانیل ١ قاشق چای خوری نمک ١/٤ قاشق چای خوری دارچین ٢ قاشق چای خوری آرد معمولی ٢ پیمانه بکینگ پودر ٢ قاشق چای خوری ٢ پیمانه هویج ...


خواندن ادامه...
طرز تهیه کیک هویج و گردو
موادلازم : برنج 4 پیمانه کوشت چرخ کرده 300گرم پیاز متوسط یک عدد سیر 2 حبه فلفل دلمه ای یک عدد گوجه فرنگی به میزان لازم نمک و فلفل و سماق و زعفران به میزان لازم ماست یک قاشق تخم مرغ یک عدد طرز تهیه : برنج را آبکش می کنیم و دم می گذاریم . پیاز و سیر را رنده می کنیم با نمک و فلفل و سماق به گوشت اضافه می کنیم و خوب ورز می دهی...


خواندن ادامه...
طرز تهیه چلوکباب قالبی
اصطلاح " تِمپر کردن" شکلات در واقع همون آب کردن شکلات هست یعنی روش درست آب کردن شکلات شاید فکر کنید راحت ترین کار همینه؛ بله شکلات به محض اینکه حرارت ببینه آب میشه ولی آیا بعد از بسته شدن در دمای محیط شکل خودش را حفظ میکنه یا وقتی بهش دست میزنید وا میره ؟؟؟ اینه فرق یک شکلات که خوب تمپر شده و شکلاتی که فقط آب شده تمپر کر...


خواندن ادامه...
از اصطلاح تمپِرکردن شکلات چه می دانید
مواد لازم: - یک گل کلم خرد شده، یک پیمانه لوبیا سبز خرد شده، نصف پیمانه نخود سبز پخته، یک عدد پیاز، یک حبه سیر، یک عدد فلفل تند تازه یا پودر فلفل، دو عدد گوجه‌فرنگی خرد شده، زنجبیل تازه یا پودر یک قاشق غذاخوری، دو و نیم قاشق چای‌خوری پودر کاری، یک قاشق چای‌خوری زیره،روغن و نمک و رب به دلخواه. طرز تهیه: ۱- پیا...


خواندن ادامه...
طرز تهیه خورشت گل کلم
فر را با درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت روشن کنید. پوست سیب زمینی را با برس تمیز بشورید و خشک کنید و با چنگال سوراخهایی روی ان ایجاد کنید که جلوگیری میکنه از ترکیدن پوست سیب زمینی در حین پخت ، بعد با برس کمی روغن روی پوست سیب زمینی بمالید و اگه دوست داشتید کمی نمک که پوست سیب زمینی طعم خوش نمکی بگیره. ...


خواندن ادامه...
طرز تهیه سیب زمینی تنوری
مواد لازم:سیب‌زمینی پخته بزرگ: 4 عددکره ذوب شده: یک قاشق غذاخوریپنیر فرآوری شده: 250 گرمفلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده یا پیازچه خرد شده 2 قاشق غذاخوریژامبون خرد شده: 2 قاشق غذاخوریروش تهیه:• فر را از قبل روی دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید.• سیب‌زمینی‌ها را از طول به دو قسمت تقسیم کرده و گوشت درون آن‌ها ر...


خواندن ادامه...
طرز تهیه سیب زمینی پنیری
مواد لازم برنج: یک پیمانه، معادل 200 گرم بلغور گندم: یک پیمانه، معادل 200 گرم سبزی آش: 500 گرم عدس پخته شده: 300 گرم آب‌ گوشت یا مرغ: یک لیتر آب: یک لیتر زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری پیاز سرخ شده: سه قاشق غذاخوری مواد لازم برای تهیه مانتی: آرد: 300 گرم نمک: یک‌دوم قاشق چای‌خوری تخم‌مرغ: سه ع...


خواندن ادامه...
طرز تهیه آشی خوشمزه برای ماه رمضان
مواد لازم:برنج: 2 استکانماست: 200 گرمتخم مرغ: یک عددزعفران حل شده: یک قاشق غذاخوریبادمجان: 3 عددگوجه‌فرنگی: 2 عددپیازداغ: یک قاشق غذاخورینمک و زردچوبه و فلفل: به مقدار لازمروغن و کره: به مقدار لازمطرز تهیه:* ابتدا بادمجان‌ها را سرخ کرده و در قابلمه می‌چینیم. روی آن گوجه فرنگی‌ها را ریز کرده و پیازداغ را به همراه نمک...


خواندن ادامه...
طرز تیه ته چین بادمجان
کوردون بلو مرغ زمان تهیه: 50 دقیقه مواد لازم 340 گرم برنج قد بلند دو پیمانه قارچ تازه، خرد شده ¼ پیمانه پیازچه خرد شده دو کله سیر رنده شده دو قاشق غذاخوری کره دو قاشق غذاخوری آرد کامل دو پیمانه مخلوط نصف به نصف شیر و خامه نصف پیمانه پنیر گودا 6 نصفه سینه بی استخوان مرغ 85 گرم پنیر گودا، خرد شده 6 ورق بسیار باریک ژامبون...


خواندن ادامه...
طرز تهیه کوردن بلو
لیموناد در گرمای این روزها می چسبه مواد لازم :: شكر: يك و يك چهارم پيمانه آب:‌4 پيمانه آب زرشك: يك پيمانه آب ليمو: يك پيمانه روش تهيه:1. درون قابلمه‌اي شكر را با يك ليوان آب روي حرارت قرار داده تا شكرها كاملا درون آب حل شوند.2. ظرف را از روي حرارت برداريد.3. شربت را با آب زرشك، آب ليمو و باقي مانده آب مخلوط كرده و آن ...


خواندن ادامه...
طرز تهیه یک نوشیدنی دلچسب

طرز تهیه مافین ساده

تاریخ: 19 خرداد 1393 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی
مواد لازم: آرد 230 گرم شکر 120 گرم بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری جوش شیرین 4/1 قاشق غذاخوری نمک 8/1 قاشق مرباخوری شیر 220 میلی لیتر تخم مرغ (زده شده) 2 عدد کره ذوب شده سرد 115گرم وانیل 4/1قاشق مرباخوری طرز تهیه: آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را مخلوط کرده و الک کنید سپس شکر را اضافه نموده و مخلوط نمایید.در ظرفی جداگانه، تخم مرغ، و...


خواندن ادامه...
طرز تهیه مافین ساده
سالاد ماکارونیماکارونی فرمی 2 لیواننخود فرنگی پخته (یا کنسرو)نصف لیوانکالباس خردکرده یک لیوانذرت پخته (یا کنسرو)نصف لیوانسس مایونز یک‌ونیم لیوانخیارشور خردکرده نصف لیوانفلفل دلمه‌ای یک عدد متوسطنمک و فلفل به میزان لازمخیلی زود یک بسته ماکارونی فرمی را در آب جوش بریزید و تا نرم می‌شود، کمی ژامبون و خیارشور و فلفل دلمه&zwn...


خواندن ادامه...
چند غذای مناسب پیک نیک

طرز تهیه یک غذای ژاپنی

تاریخ: 22 اردیبهشت 1393 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, غذا های گوشتی
اوکونومی-یاکیمواد لازم برای 4 نفر80 گرم میگو200 گرم کلمیک عدد تخم مرغ100 گرم آردنصف فنجان آبنصف قاشق چایخوری نمکفلفل برای چاشنییک قاشق چایخوری سس سویاروغن نباتی سرخ کردنیبرای سسدو قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگییک قاشق غذاخوری سس سویاسس مایونز (اختیاری)5 نوع غذای ژاپنیطرز تهیه1. میگو را به تکه های یک سانتی متری ببرید. کاهو را به تکه های نیم...


خواندن ادامه...
طرز تهیه یک غذای ژاپنی

طرز تهیه کوکتل توت فرنگی

تاریخ: 21 اردیبهشت 1393 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, دسر و بستنی
فصل توت فرنگی است و این آب میوه در هوای گرم می چسبه مواد لازم: ۸ تا ۱۰ عدد توت فرنگی تازه ۱ لیوان آب انبه (طبیعی یا نکتار)این روزها فقط نوشیدنی خنک می‌چسبه!طرز تهیه1. ابتدا توت‌فرنگی‌ها را برای مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا کمی یخ بزنند.2. سپس توت‌فرنگی‌ها و آب‌انبه را در مخلوط‌کن بریزید و حدود...


خواندن ادامه...
طرز تهیه کوکتل توت فرنگی

طرز تهیه بورقی

تاریخ: 2 اردیبهشت 1393 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, غذا های گوشتی
مواد لازم برای 4 نفر: پنير فتا: 200 گرم تخم‌مرغ درشت: يك عدد جعفري: يك قاشق غذاخوري، ساطوري‌شده نعناع: يك قاشق غذاخوري، ساطوري‌شده شويد: يك قاشق غذاخوري، ساطوري‌شده خمير يوفكا يا فيلو:8تا12 ورقه روغن مايع: به ميزان لازم روش تهيه:1 - در يك كاسه تخم‌مرغ و سبزيجات را ريخته، سپس پنير را با چنگال له كرد...


خواندن ادامه...
طرز تهیه بورقی
مجید حسن قمی متخصص تغذیه گفت: بهترین روش مصرف سبزیجات، استفاده از آنها به شکل تازه است و توصیه می‌شود که حتی الامکان آنها را به شکل تازه مصرف کنید.وی افزود: بهترین درجه فر‌یز کردن سبزیجات بین هیجده تا بیست درجه سانتی گر‌اد است.سبزیجاتی‌ مثل پیاز، سیر، نخود فرنگی و باقلا جزء سبزیجاتی‌ هستند که این روز‌ها اکثرا ...


خواندن ادامه...
باید و نباید های فریزری

طرز تهیه پنیرهای طعم دار

تاریخ: 19 فروردین 1393 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, سس و چاشنی
مواد لازم :پنیر خامه ای یک بسته پنیر سفید فتا یک بسته کره یک ق مربا خوری گردو و پسته خرد شده یا چرخ کرده طرز تهیه : مواد دلخواه را باهم مخلوط کرده و سپس قالب سیلیکونی رو چرب کنید و مواد پنیر رو توش بریزین و سپس کاملا فشرده کنین و برای در آوردن از قالب هم مشکلی نخواهید داشت . اگه در ظرف پلاستیکی خود پنیر درست میکنین , کف قالب نایل...


خواندن ادامه...
طرز تهیه پنیرهای طعم دار

پیتزا نان تست

تاریخ: 19 فروردین 1393 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, ساندویچ و پیتزا
مواد لازم : نان تست سوسیس، کالباسگوشت چرخ شده ژامبونذرت پختهفلفل دلمه ای و انواع فلفل،سس کچاپ و یا سس مخصوص پیتزاپودر آویشنفلفل و نمک و ادویه دلخواهپنیر پیتزای رنده شدهروغن زیتونطرز تهیه :کل سطح نان که قراره پر بشه با برس مقداری روغن زیتون بمالید، سس کچاپ یا سس پیتزا بمالید. آویشن بپاشید . کمی پنیر بپاشید. مواد دلخواه رو بریزید و فلف...


خواندن ادامه...
پیتزا نان تست
خوابیدن پف کیک ها به دلایل زیر است : کم زدن سفیده تخم مرغ و همچنین زیادتر از حد زدن آن : زرده و سفیده باید از روی اصول صحیح هم زده شود . معمولا برای کیک هایی که باید زیاد پف کند مانند کیک های اسفنجی یا شیفون باید زرده و سفیده جدا از هم مخلوط شوند و سفیده زده شده آخرین ماده ای باشد که با مایه مخلوط میشود .کوچک بودن قالب نسبت به حجم مواد...


خواندن ادامه...
چرا پف کیک می خوابد؟
مواد لازم :300 گرم پاستا گوشماهی درشتگوشت چرخکرده 300 گرمپیازداغ عسلی یک پیمانهگردو خرد شده یک چهارم پیمانهپنیر رنده شده گودا و پودر پارمزان یک پیمانهمرزه خشک یا جعفری تازه خرد شده کمیرب گوجه فرنگی دو ق غآب لیموترش کمینمک و فلفل و ادویه و زردچوبه قدریطرز تهیه :گوشت را با کمی روغن و پیاز داغ تفت دهید .سپس ادویه و نمک و فلفل زده و با رب ...


خواندن ادامه...
طرز تهیه دلمه پاستا
مواد لازم برای درست کردن کندی پرتقال : پرتقال 3 عدد بزرگ شکر 250 گرم آب 500 سی سی برای این شکلاتها من از یکعدد پرتقال استفاده کردم و مابقی را داخل شکلات آب شده زدم و بعنوان شکلات استفاده کردم. معمولا برای کندی پرتقال برشهای بزرگتر حدود 5 *1 سانتیمتر میزنند ولی برای این شکلات برشها کوتاهتر باشه قشنگتر میشه. پرتقا...


خواندن ادامه...
طرز تهیه شکلات پرتقالی
مواد لازم: زرده تخم مرغ / 2 عدد سفيده تخم مرغ / 2عدد كره / 150 گرم آرد / 250 گرم پودر قند / 100 گرم ( تا 120 گرم هم می تونید اضافه کنید چون خیلی کم شیرینه) هل / 1 قاشق چايخوري گردوي نگيني شده / 100 گرم طرز تهیه:طبق معمول همه شیرینی های خشک دیگه پودر قند و کره ( یا مارگارین یا روغن صاف یا روغن جامد ) رو میزنیم تا رنگش کاملاً روشن بشه...


خواندن ادامه...
طرز تهیه شیرینی اسکار برای نوروز
مواد لازم برای 4 نفر:قارچ بزرگ: 4 عددپنیر پیتزا: 100 گرمگردوی بو داده و درشت خرد شده: 25 گرمآویشن: 4 شاخهکره: مقدار دلخواه، به قطعات کوچک تقسیم شود.روش تهیه:• فر را روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کنید.• قارچ‌ها را روی سینی فر بچینید و درون آن‌ها را با پنیر و گردو و آویشن و کره پر کنید. این مراحل را می...


خواندن ادامه...
طرز تهیه قارچ و پنیر
مواد لازم:زیتون سبز: یک کیلومغز گردو: 250 گرمسیر به هر اندازه که دوست دارید.انار ترش: به اندازه کافیاب انار: یک لیوانرب انار: یک قاشق غذاخوریگلپر: یک قاشق چای‌خوریچوچاق - سبزی‌ محلیاگر در دسترس نیست نعنای خشک ساییده شده: 2 قاشق غذاخورینمک و فلفل به اندازه کافیطرز تهیه:1- ابتدا زیتون‌ها را تا دو سه ساعت در آب ولرم خیس کنی...


خواندن ادامه...
طرز تهیه زیتون پرورده
مواد لازم:سیر: یک کیلو‌گرمروغن مایع: 3 کیلوگرمطرز تهیه: نوع اول* یک کیلو سیر درسته را پوست گرفته،‌ و پس از شست و شوی کامل خشک کرده،‌ در شیشه ریخته و به ازای هر یک کیلو سیر سه کیلو روغن مایع یا زیتون و یا مخلوطی از هر دو روی آن بریزید و در آن را ببندید. به مدت 15 روز آماده میشود.* آن را در داخل یک کیسه یا پارچه و پارچه را در نا...


خواندن ادامه...
طرز تهیه روغن سیر
غذاهای سنتی مردم گرمسار• قُرمهابتدا گوشت را به قطعات کوچک تقسیم کرده و همراه با چربیهای آن به طور کامل سرخ کرده و پس از خنک شدن آن را در شکمبه دام که قبلاً تمیز و خشک شده ، می ریزند. به این ترتیب قُرمه تا حدود یکسال قابل نگهداری و مصرف می باشد.• گورماستچوپانان همیشه همراه خود مقداری ماست را در خیک نگهداری می کنند. پس از دوشیدن دام ...


خواندن ادامه...
غذاهای سنتی مردم گرمسار
شيريني بهشتيمواد لازم:آرد 5/3 پيمانهروغن جامد 2 پيمانهپودر قند 1 پيمانههل ساييده 1 قاشق چاي خوريسفيده تخم مرغ 1 عددكنجد 2 قاشق غذا خوريطرز تهيه:روغن و پودر قند را خوب با مخلوط كن برقي يا قاشق با هم مخلوط كنيد.بعد هل را اضافه كرده و خوب با مواد ديگر مخلوط كنيد تا شيريني پف بيشتري كند.آرد را كم كم ريخته و با دست ورز دهيد تا اين كه به دست...


خواندن ادامه...
آموزش پخت شیرینی برای نوروز (قسمت اول)
صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعد

شماره صفحه:
Go Top