زندگــــــــــي ميتــواند فـــوق العاده باشد اگــــــــــــر ديگــران مــا را به حــــــال خـــودمـــان بگـــذارنــد .

پورتال گروه اینترنتی ونداکلیک

ونداکلیک » آشپزی و شیرینی پزی » طرز تهیه سس پستو

طرز تهیه سس پستو

تاريخ: 14 دی 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, سس و چاشنی

 

طرز تهیه سس پستو




پستو  (Pesto) در اصل سس سبز رنگ ايتاليايي است كه از برگ ريحان تهيه مي شود.

این سس را  همراه با پاستا،‌ تخم مرغ،‌ پنير، مرغ؛‌ماهي، ترتيلا و غيره سرو مي شود.

مواد لازم : 

 

عشق به میزان لازم

ريحان، روغن زيتون، سير تازه و كمي نمك، پنير پارمسان و دانه كاج است.


برگ ريحان را  حسابي خرد كنيد البته نه در حدي كه  حالت چسبندگي پيدا كند. سير را با سير خرد كن خرد و به ريحان اضافه كنيد.


دانه كاج را در ماهيتابه روي حرارت ملايم تفت دهيد تا طلايي رنگ و نيمه برشته شود.


سپس دانه كاج تفت داده شده را به ريحان خرد شده اضافه كنيد.


در صورت تمايل كمي به آن آب ليمو اضافه كنيد.


سپس به آن نمك،‌ در صورت تمايل مقداري فلفل ، پنير پارمسان، روغن زيتون اضافه كنيد.‌

براي رقيق تر شدن از روغن زيتون بيشتر و براي روشن تر شدن از پارمسان بيشتر استفاده كنيد.

 

"الهام"

گرد آوری : وندا کلیک

آنتی ویروس دکتر وب

ارسال نظر


نام شما:   
پست الکترونیکی شما:  
 
 
Go Top