دستانی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستند که رو به آسمان دعا می کنند.

پورتال گروه اینترنتی ونداکلیک

ونداکلیک » آشپزی و شیرینی پزی » آموزش پخت شیرینی برای نوروز (قسمت اول)

 

آموزش پخت شیرینی برای نوروز (قسمت اول)





شيريني بهشتي

مواد لازم:

آرد 5/3 پيمانه

روغن جامد 2 پيمانه

پودر قند 1 پيمانه

هل ساييده 1 قاشق چاي خوري

سفيده تخم مرغ 1 عدد

كنجد 2 قاشق غذا خوري

طرز تهيه:

روغن و پودر قند را خوب با مخلوط كن برقي يا قاشق با هم مخلوط كنيد.

بعد هل را اضافه كرده و خوب با مواد ديگر مخلوط كنيد تا شيريني پف بيشتري كند.

آرد را كم كم ريخته و با دست ورز دهيد تا اين كه به دست نچسبد.

كمي آرد روي يك سطح صاف بپاشيد و خمير را با وردنه روي آن به قطر 1 سانتي متر پهن كنيد و بعد با قالب دلخواه خمير را قالب بزنيد و داخل سيني فر بچينيد.

سفيده تخم مرغ را روي خميرها بماليد و كمي كنجد روي آن ها بپاشيد و در فري كه قبلا با حرارت 250 درجه فارنهايت گرم كرده ايد به مدت 20 دقيقه بگذاريد.

 

 

 



آموزش پخت شیرینی برای نوروز (قسمت اول)



مواد لازم:

آرد برنج نرم: نیم کیلو

گلاب: یک سوم پیمانه

پودر قند نرم: ‌175 گرم

تخم‌مرغ: ‌یک عدد

روغن جامد: 250 گرم

هل کوبیده: کمی

سیاه دانه: کمی

طرز تهیه:

• پودر قند، روغن جامد و زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط کرده، و با استفاده از همزن آنقدر هم بزنید تا کاملا نرم شود.

• سفیده تخم‌مرغ را با همزن خوب هم زنید طوری که سفت و سفید شود و از ظرف نریزد.

• سپس آن را به مخلوط زرده و پودر قند و روغن افزوده، گلاب را نیز اضافه کنید.

• پس از اینکه مواد فوق را کاملا با هم مخلوط کردید، آرد برنج را به آن اضافه کنید.

• روی خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید و بگذارید تا 2 ساعت بماند.

• یک ورق کاغذ روغنی را روی سطح صافی قرار داده، خمیر را روی آن بگذارید.

• یک عدد کاغذ روغنی را نیز بر روی خمیر قرار داده، و خمیر زیر آن را با وردنه به قطر نیم سانتی‌متر باز کنید.

• سپس خمیر را به اشکال مورد نظر قالب زنید.

• اگر مایل باشید با دست و بدون قالب به خمیر شکل دهید، خمیر را به صورت گلوله‌های کوچکی درآورده و در دست کمی پهن کنید و با وسیله‌ای استوانه‌ای روی آن نقش بیاندازید.

• یک برگ کاغذ روغنی در سینی فر قرار داده، سپس شیرینی‌ها را درون آن بچینید.

• روی شیرینی‌ها مقداری پودر پسته و سیاه دانه بریزید.

• شیرینی‌ها را روی دمای 150درجه سانتی‌گراد به مدت 20- 15 دقیقه حرارت دهید

 

 

 

 

آموزش پخت شیرینی برای نوروز (قسمت اول)


شيريني بادامي

مواد لازم:
براي حدود 500 گرم:

کره ي پاستوريزه 1 پيمانه
پودر قند نصف پيمانه (70 گرم)
پودر بادام نصف پيمانه (70 گرم)
پودر هل 1 قاشق چاي خوري
آرد گندم 5/2 پيمانه (250 گرم)
سفيده ي تخم مرغ 1 قاشق غذاخوري
خلال بادام و خلال پسته 2 قاشق غذاخوري


طرزتهيه
کره و پودر قند را با همزن برقي بزنيد تا ِکِرم مانند شود.

پودر هل و پودر بادام را به مواد قبلي اضافه کنيد.

سپس آرد را کم کم اضافه کنيد تا خميري به دست آيد که به دست نچسبد و نرم و لطيف باشد.


خمير آماده شده را به مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد.

سپس خمير را از يخچال خارج کنيد و در درجه ي حرارت اتاق قرار دهيد تا خمير نرم شود.

خمير را با وردنه روي ميز، به قطر نيم سانت(خيلي نازک) پهن کنيد و با قالب بادامي شکل، قالب بزنيد.

سيني شيريني پزي لبه کوتاهي را انتخاب کرده وته آن را چرب کنيد.

حال شيريني هايي را که قالب زده ايد، داخل سيني قرار دهيد.

سفيده ي تخم مرغ را با چنگال بزنيد و با قلم مو روي شيريني بماليد و روي هر شيريني يک خلال بادام يا پسته قرار دهيد.

فر را حدود 15 دقيقه از قبل با حرارت 180 درجه ي سانتي گراد (350 درجه فارنهايت) گرم کنيد.

سيني را در طبقه ي وسط فر قرار دهيد و بگذاريد به مدت 20- 15 دقيقه بپزيد.

پس از خارج نمودن از فر، اجازه دهيد شيريني خنک شود.

بعد شيريني ها را در ظرف در بسته اي قرار دهيد و در جاي خنک و خشک نگه داري کنيد.

* نکته:

شيريني پس از پخت نبايد تغيير رنگ دهد.


هم چنين در طي مدتي که شيريني داخل فر است، در فر را باز نکنيد.

گرد آوری : وندا کلیک

آنتی ویروس دکتر وب

ارسال نظر


نام شما:   
پست الکترونیکی شما:  
 
 
Go Top