شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی اما حال که به آن دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص.

پورتال گروه اینترنتی ونداکلیک

ونداکلیک » آشپزی و شیرینی پزی » طرز تهیه شیرینی اسکار برای نوروز

 

طرز تهیه شیرینی اسکار برای نوروز


مواد لازم:

    زرده تخم مرغ / 2 عدد
    سفيده تخم مرغ / 2عدد
    كره / 150 گرم
    آرد / 250 گرم
    پودر قند / 100 گرم ( تا 120 گرم هم می تونید اضافه کنید چون خیلی کم شیرینه)
    هل / 1 قاشق چايخوري
    گردوي نگيني شده / 100 گرم

 



طرز تهیه:

طبق معمول همه شیرینی های خشک دیگه پودر قند و کره ( یا مارگارین یا  روغن صاف یا روغن جامد ) رو میزنیم تا رنگش کاملاً روشن بشه.

بعد زرده تخم مرغ و هل رو همزمان اضافه میکنیم  و دوباره می زنیم تا یکدست بشه


تو این مرحله آرد رو اضافه میکنیم و مایه رو هم میزنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد .. خمیر نباید به دست بچسبه  ....کمک کم آرد ور اضافه کنید تا خمیر سفت نشه


سفیده تخم مرغ رو با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاد

از خمیر به اندازه بزرگتر از فندق بر میداریم ( من ترازو کنار دستم بود هر دونه از این گلوله ها 8 تا 9 گرم بود)
و میندازیم تو سفیده تخم مرغ

گردو ها رو نگینی خرد کنید ..من همه رو ریختم تو یه کیسه پارچه ای و با وردنه محکم بهش ضربه زدم تا خرد شدند
برای این شیرین نباید گردو ها پودر بشن .. خیلی خوشگل نمی شه .. نباید هم خیلی درشت باشند
گلوله ها رو بزنید تو گردوی خرد شده


پیشنهاد میکنم کل شیرینی رو تو گردو نغلطونید چون هم قسمتهای زیرش زود می سوزه ... و هم گردو و مغز آجیل خیلی گرون شده و به صرفه نیست
اینطوری زیر شیرین ها یکدست و صاف میشه

شیرینی ها بچینید تو سینی فر .. سینی نیازی به چرب کردن نداره ...
به مدت 20 دقیقه بذارید تو فر  با دمای 175 درجه البته یک ربع زودتر فر رو گرم کنید


بعد از پخت بهشون دست نزنید تا کاملا" سرد بشن .. اگه به خاطر سفیده ها به سینی چسبیده بودن با کنک یه کفگیر یا چاقو  از سینی جداشون کنید تا تلفات نداشته باشه


اگه دوست داشته باشید یکم پودر قند روی شیرین ها الک کنید.

 

الهام 

گرد آوری : وندا کلیک

آنتی ویروس دکتر وب

ارسال نظر


نام شما:   
پست الکترونیکی شما:  
 
 
Go Top