خوشبختی،رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.

پورتال گروه اینترنتی ونداکلیک

ونداکلیک » آشپزی و شیرینی پزی » طرز تهیه دلمه پاستا

طرز تهیه دلمه پاستا


 



مواد لازم :

300 گرم پاستا گوشماهی درشت

گوشت چرخکرده 300 گرم

پیازداغ عسلی یک پیمانه

گردو خرد شده یک چهارم پیمانه

پنیر رنده شده گودا و پودر پارمزان یک پیمانه

مرزه خشک یا جعفری تازه خرد شده کمی

رب گوجه فرنگی دو ق غ

آب لیموترش کمی

نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه قدری

طرز تهیه :

 

گوشت را با کمی روغن و پیاز داغ تفت دهید .سپس ادویه و نمک و فلفل زده و با رب گوجه فرنگی و کمی آب بگذارید به روغن بیفتد .سپس مرزه خشک یا جعفری تازه به آن بیافزایید .



کف ظرف مخصوص فر را چرب کرده وکمی از سس گوجه فرنگی بریزید و گوشماهی ها را از قبل با آب نمک و کمی روغن مایع پخته و آبکش کنید .


سپس داخل آنها را مانند دلمه با مواد گوشتی پر کنید .( این عکس از نت )



از سس گوجه فرنگی و پنیر رنده شده روی دلمه ها بریزید .( این عکس از نت )



میتوان سس سفید هم روی مواد ریخت .



در فر گرم با حرارت 180 درجه به مدت 30 دقیقه بگذارید تا پنیر ذوب و روی آن طلایی شود .



نکته : مراقب باشید هنگام پر کردن گوشماهی ها پاره نشوند . ضمنا میتوان داخل آب جوش کمی زردچوبه ریخت تا رنگ پاستا خوشرنگ و طلایی شود .

 

elischef.ir

گرد آوری : وندا کلیک

آنتی ویروس دکتر وب

ارسال نظر


نام شما:   
پست الکترونیکی شما:  
 
 
Go Top