نبودن هايي هست كه هيچ بودني جبرانشان نمي كند

پورتال گروه اینترنتی ونداکلیک

ونداکلیک » آشپزی و شیرینی پزی » طرز تهیه بورقی

طرز تهیه بورقی

تاريخ: 2 اردیبهشت 1393 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, غذا های گوشتی

 

طرز تهیه بورقی


مواد لازم برای 4 نفر:

  •   پنير فتا: 200 گرم
  •   تخم‌مرغ درشت: يك عدد
  •   جعفري: يك قاشق غذاخوري، ساطوري‌شده
  •   نعناع: يك قاشق غذاخوري، ساطوري‌شده
  •   شويد: يك قاشق غذاخوري، ساطوري‌شده
  •   خمير يوفكا يا فيلو:8تا12 ورقه
  •   روغن مايع: به ميزان لازم


روش تهيه:

1 - در يك كاسه تخم‌مرغ و سبزيجات را ريخته، سپس پنير را با چنگال له كرده و با مواد مخلوط كنيد.

2 - يك قاشق غذاخوري از مايه پنير را روي خمير به فاصله يك سانتي‌متر از لبه بريزيد، سپس دو طرف آن را جمع كرده و خمير را لوله كنيد. لبه خمير را با انگشت خيس كرده و آن را ببنديد، اين كار باعث مي‌شود خمير در روغن باز نشود.

3 - روغن را روي شعله متوسط داغ كرده و بسته به اندازه ظرف، بورقی‌ها را 2 يا 3تايي در روغن5تا6 دقيقه سرخ كنيد تا خمير برشته و ترد شود.

4 - با قاشق سوراخدار، بورقی‌ها را خارج كرده و بعد به‌سرعت سرو كنيد. استفاده از سالاد شيرازي و سبزي خوردن دركنار اين غذا بسيار لذت‌بخش است.

نکات:

1 - براي تنوع مي‌توانيد از انواع پنير طعم‌دار كه در بازار موجود است استفاده كنيد.

2 - اگر بورقی‌ها را زودتر آماده كرديد، آنها را تا زمان سرخ كردن زير يك دستمال نمدار و در يخچال نگه داريد.

گرد آوری : وندا کلیک

آنتی ویروس دکتر وب

ارسال نظر


نام شما:   
پست الکترونیکی شما:  
 
 
Go Top