خوب است بدانیم گاهی انچه میکشیم درد بی او بودن نیست تاوان با او بودن است.

پورتال گروه اینترنتی ونداکلیک

ونداکلیک » آشپزی و شیرینی پزی » طرز تهیه آشی خوشمزه برای ماه رمضان

طرز تهیه آشی خوشمزه برای ماه رمضان



مواد لازم

  •    برنج: یک پیمانه، معادل 200 گرم
  •    بلغور گندم: یک پیمانه، معادل 200 گرم
  •    سبزی آش: 500 گرم
  •    عدس پخته شده: 300 گرم
  •    آب‌ گوشت یا مرغ: یک لیتر
  •    آب: یک لیتر
  •    زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
  •    پیاز سرخ شده: سه قاشق غذاخوری
  •    مواد لازم برای تهیه مانتی:
  •    آرد: 300 گرم
  •  نمک: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  •    تخم‌مرغ: سه عدد
  •    روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  •    گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم
  •    ادویه‌جات دلخواه (زردچوبه، کاری، پودرسیر) از هرکدام: یک قاشق چای‌خوری
  •    پیاز رنده شده: یک عدد، متوسط
  •    پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری


روش تهيه:

1. برنج و بلغور را از شب قبل خیس می‌کنیم و ابتدا برنج را با آب می‌‌جوشانیم تا کمی پخته شود. بلغور را اضافه می‌کنیم، چندجوش که خورد، می‌پزد. حالا سبزی، آب گوشت وعدس را اضافه کرده، زردچوبه و پیاز سرخ شده را با کمی روغن زیتون گرم می‌کنیم و داخل آش می‌ریزیم. نمک و فلفل آش را اندازه کرده و اجازه می‌دهیم تا کمی بجوشد و جا بیفتد.

2. برای آماده کردن مانتی، تخم‌مرغ، آرد، نمک و روغن‌زیتون را با هم ورز می‌دهیم تا خمیری یکدست حاصل شود. خمیر را به قطر سه میلی‌متر پهن می‌کنیم و به شکل مربع‌های کوچک 3×3 می‌بریم. گوشت چرخ‌کرده و پیاز رنده شده، پیاز سرخ شده و ادویه‌جات را با هم مخلوط می‌کنیم و به اندازه یک نخود از مایه گوشتی روی خمیرهای بریده شده گذاشته، به شکل مثلث تا می‌زنیم و به شکل هلالی دور خودش می‌پیچیم.

3. مانتی‌های آماده شده را به مدت سه دقیقه داخل حجم زیادی از آب که درحال جوشیدن است، می‌ریزیم و آبکش می‌کنیم سپس مانتی‌ها را داخل آش می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم طعم مواد به خورد یکدیگر برود. حالا آش حاضر است.

گرد آوری : وندا کلیک

آنتی ویروس دکتر وب

ارسال نظر


نام شما:   
پست الکترونیکی شما:  
 
 
Go Top