در موقع آسايش خدا را بشناس،تا در موقع سختي تو را بشناسد.

پورتال گروه اینترنتی ونداکلیک

ونداکلیک » آشپزی و شیرینی پزی » طرز تهیه پاستا آلفردو

طرز تهیه پاستا آلفردو


 


مواد لازم برای پخت آلفردو با مرغ

۳ قاشق غذاخوری روغن‌زیتون
۵۰۰ گرم سینه مرغ
۲ حبه سیر، ریز خردشده / رنده شده
۱ پیمانه عصاره مرغ
۱ پیمانه خامه
۲۵۰ گرم پاستا پنه، خام
۲ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
نمک و فلفل به میزان دلخواه
مقداری جعفری خردشده برای تزئین


طرز تهیه:

 


اول از همه با خرد کردن مرغ شروع می‌کنیم. سینه مرغ را به قطر ۲.۵ سانت می‌بریم. سپس با نمک و فلفل آن را طعم دار می‌کنیم.
مرغ را با روغن‌زیتون چرب می‌کنیم و سپس آن را در درجه متوسط رو به زیاد سرخ می‌کنیم تا مرغ به رنگ قهوه‌ای دربیاید.
نیاز نیست مرغ کاملاً پخته شود، چون در آخر در خامه و عصاره مرغ به‌خوبی پخته می‌شود.
بعد از سرخ شدن مرغ‌ها سیر را به آن اضافه کنید و برای ۱ دقیقه آن را تفت دهید.
سپس عصاره مرغ، خامه و پاستای نپخته را به ماهیتابه اضافه کنید و به‌خوبی هم بزنید. اجازه دهید به جوش بیاید و بعد دما را پایین بیاورید در ماهیتابه را بگذارید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برای پخت آن صبر کنید تا خامه و عصاره مرغ کاملا جذب مرغ و پاستا شود.
بعد از گذشت این زمان پاستا را از ماهیتابه خارج کنید و پارمزان رنده شده را به آن اضافه کنید و در صورت نیاز کمی فلفل سیاه تازه آسیاب شده را نیز به روی پاستا بریزید.

 

طرز تهیه پاستا آلفردو

طرز تهیه پاستا آلفردو

طرز تهیه پاستا آلفردو


گرد آوری : وندا کلیک

آنتی ویروس دکتر وب

ارسال نظر


نام شما:   
پست الکترونیکی شما:  
 
 
Go Top