سکوت تنها پاسخی است که اصلا ضرر ندارد.

پورتال گروه اینترنتی ونداکلیک

ونداکلیک » آشپزی و شیرینی پزی » طرز تهیه کیک پرتقالی

طرز تهیه کیک پرتقالی

تاريخ: 3 اردیبهشت 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی

طرز تهیه کیک پرتقالی


 

کیک پرتقالی

مواد لازم:
تخم مرغ ٢ عدد
شکر ١٥٠ گرم معادل ٣/٤ پیمانه
پوست پرتفال رنده شده ٣ گرم معادل ١ قاشق مرباخوری
روغن مایع ٥٥ گرم معادل ١/٤ پیمانه
آرد ٢١٠ گرم معادل ١/٢ ١ پیمانه
بکینگ پودر ٣ گرم معادل ١ قاشق مرباخوری
نمک چند پر
آب پرتفال ١٦٠ میلی لیتر معادل ٢/٣ پیمانه

طرز تهیه:
ابتدا فر رو روی ٣٥٠ درجه فارنهایت روشن می کنیم و کف یه قالب چهارگوش به ابعاد ٢٠ × ٢٠ رو کاغذ روغنی انداخته و چرب می کنیم. برای قالبهای چارگوش راحت ترین کار اینه که یه برش اُریب به چهارطرف کاغذ روغنی بدیم و اون رو داخل قالب جا بندازیم. با اینکار کاغذ روغنی کاملا همه جای قالب رو می گیره و کیک به راحتی از قالب در میاد.
تخم مرغ ها، شکر و رنده پوست پرتقال رو با هم می زنیم تا حدی که حجم اون دو برابر بشه.
بعد آرد، نمک و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک می کنیم و کنار می گذاریم.
روغن مایع رو اضافه می کنیم ولی مواد رو هم نمی زنیم. مخلوط آرد و آب پرتقال رو به تناوب به مواد اضافه می کنیم و با هر بار اضافه کردن اونها رو با هم مخلوط می کنیم.
در آخر مواد رو داخل قالب ریخته و به مدت ٤٠ تا ٣٠ دقیقه در فر قرار می دیم. بعد از این مدت خلال دندون رو توی مرکز کیک فرو می کنیم اگه تمیز بیرون اومد یعنی کیک ما پخته است و اگه نه چند دقیقه دیگه داخل فر می گذاریم تا کاملاً پخته شه و در نهایت وقتی مقداری خنک شد از قالب درآورده روی پنجره سیمی می گذاریم تا سرد شه و کیک ما آماده است.

گرد آوری : وندا کلیک

آنتی ویروس دکتر وب

ارسال نظر


نام شما:   
پست الکترونیکی شما:  
 
 
Go Top