عاشق شدن آسان است، اما ادامه آن هنر است.

پورتال گروه اینترنتی ونداکلیک

ونداکلیک » آشپزی و شیرینی پزی » طرز تهیه پیراشکی گوشت

طرز تهیه پیراشکی گوشت

تاريخ: 11 اردیبهشت 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, غذا های گوشتی

طرز تهیه پیراشکی گوشت


 

مواد لازم برای داخل خمیر

 

گوشت چرخ کرده :200 گرم

هویج : 1عدد متوسط
فلفل دلمه ای: نصف  1 عدد فلفل دلمه ای
جعفری: ساتوری شده: 2 قاشق غذا خوری
سیر : 3 حبه
پیاز: 1عددکوچک
نمک فلفل سیاه : به مقدار لازم



مواد لازم برای خمیر:


ارد : 2 پیمانه
شیر : 3/4پیمانه
روغن مایع : 3 قاشق غذا خوری
پکینگ پودر: 1 قاشق غذا خوری
نمک : نوک قاشق چای خوری
پنیر بز یا موزارلا


طرز تهیه پیراشکی گوشت



ابتدا ارد را با پکینگ پودرو نمک مخلوط کنید , شیر را که کمی گرم کرده اید به ان اضافه کنید  ( شیر نیاید داغ باشه )
روغن را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا به دست نچسبد و یک خمیر یک دست و صاف و نرمی به دست بیاد و ان را درون کیسه پلاستکی بگزارید به مدت 30 دقیقه تا ور بیاد

طرز تهیه پیراشکی گوشت






پیاز را نگینی خورد کنید کمی تفت دهید  هویج نگینی شده را همراه با سیر خورد شده اضافه کنید 1 دقیقه تفت دهید  مرغ گیاهی فلفل دلمه ای را اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید.

  وقتی گوشت چرخ شده  کمی سرخ شد جعفری ساطوری شده را اضافه کنید و کمی تفت بدید  و بعد از روی حرارت برش دارید.

از خمیر به اندازه کوچکتراز نارنگی بردارید با وردنه باز کنید
و از مواد 1 قاشق  داخل خمیر بگذارید و کمی پنبر روشون بزارید. انگشتتون رو با اب تر کنید و دور خمیر بمالید.
و سر خمیر را به هم برسانید و با چنگال کناره هاش رو ببندید.

در یک ظرف کوچک و گود روغن بریزید بزارید روغن داغ بشه حرارت رو بزارید روی متوسط و پیراشکی های اماده رو در روغن سرخ کنید.وقتی یک طرف پیراشکی سرخ شد طرف دیگر را برگردانید و سرخ کنید.

حرارت روغن نباید داغ داغ باشه  با انداختن یک تکه خمیر کوچک درون روغن ان را تست کنید.


اگر خمیر طول کشید که روی روغن بیاید یعنی اینکه روغن شما هنوز خوب داغ نشده و اگر سریع بالا اومد یعنی روغن زیادی داغ شده اگر 2-3ثانیه طول کشید که خمیر بالا بیاد یعنی روغن شما اماده است

گرد آوری : وندا کلیک

آنتی ویروس دکتر وب

ارسال نظر


نام شما:   
پست الکترونیکی شما:  
 
 
Go Top