دستانی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستند که رو به آسمان دعا می کنند.

پورتال گروه اینترنتی ونداکلیک

ونداکلیک » آشپزی و شیرینی پزی » طرز تهیه گلوله های سوخاری

 

طرز تهیه گلوله های سوخاری


مواد لازم:
مرغ چرخ کرده : 300 گرم
سيب زميني متوسط : 1 عدد
تخم مرغ : 1 عدد
کرفس یا جعفری : 2 قاشق سوپخوري
جوانه ماش : یک و نیم پيمانه
فلفل دلمه : 1 عدد کوچک
سير رنده شده : 1 حبه
نمک و ادویه کاری یا هر ادویه ای که میپسندین = 1 قاشق چايخوري
کنجد : نصف پيمانه
پنير پارمزان : 2 قاشق سوپخوري
پودر سوخاري : نصف پيمانه
روغن سرخ کردنی : به ميزان لازم

نکته :
اگه پودر سوخاری شما طعم دار بود مثلا فلفل توی اضافه کردن ادویه دقت کنید

طرز تهيه:
مواد را به ترتیب زیر آماده و به همین ترتیب هم مخلوط کنید
سیب زمینی را با آب و نمک آبپز کنید
مرغ را با غذاساز چرخ کرده ( استخوان نداشته باشد)
کرفس یا را ساطوری یا رنده کنید
فلفل دلمه اي را نگینی خیلی ریز یا ساطوری کنید
جوانه ماش
سيب زميني آبپز شده
تخم مرغ
پودر کاري و 2 قاشق غذاخوری از پودر سوخاري
مواد فوق را به ترتیب ذکر شده باهم مخلوط کنید
گلوله اي از مواد به اندازه نارنگی برداشته و در مخلوطي از پودر سوخاري ، دانه کنجد و پنير پارمزان بغلطانيد .
مواد را میتونین به هر شکلی که دوست دارین در بیارین مثلا
به شکل کاسه اي یعنی با انگشت وست گلوله درست شده را فشار بدین تا گود شه يا لوله ايي

اگه شکل کاسه درش آوردین :
بعد از سرخ شدن داخل آن را با موادی مانند گوجه نگینی خرد شده و انواع سس پر کنيد

جوانه ها سرشار از پروتئين و املاح هستند

گرد آوری : وندا کلیک

سیستم همکاری در فروش

گروه نرم افزاری وندا

ارسال نظر


نام شما:   
پست الکترونیکی شما:  
 
 
 
Go Top