هرگز منتظر فردای خیالی نباش .... سهمت را از شادی های زندگی ؛ همین امروز بگیر!

پورتال گروه اینترنتی ونداکلیک


موادلازم : برنج 4 پیمانه کوشت چرخ کرده 300گرم پیاز متوسط یک عدد سیر 2 حبه فلفل دلمه ای یک عدد گوجه فرنگی به میزان لازم نمک و فلفل و سماق و زعفران به میزان لازم ماست یک قاشق تخم مرغ یک عدد طرز تهیه : برنج را آبکش می کنیم و دم می گذاریم . پیاز و سیر را رنده می کنیم با نمک و فلفل و سماق به گوشت اضافه می کنیم و خوب ورز می دهی...


خواندن ادامه...
طرز تهیه چلوکباب قالبی
مواد لازم:برنج: 2 استکانماست: 200 گرمتخم مرغ: یک عددزعفران حل شده: یک قاشق غذاخوریبادمجان: 3 عددگوجه‌فرنگی: 2 عددپیازداغ: یک قاشق غذاخورینمک و زردچوبه و فلفل: به مقدار لازمروغن و کره: به مقدار لازمطرز تهیه:* ابتدا بادمجان‌ها را سرخ کرده و در قابلمه می‌چینیم. روی آن گوجه فرنگی‌ها را ریز کرده و پیازداغ را به همراه نمک...


خواندن ادامه...
طرز تیه ته چین بادمجان
غذاهای سنتی مردم گرمسار• قُرمهابتدا گوشت را به قطعات کوچک تقسیم کرده و همراه با چربیهای آن به طور کامل سرخ کرده و پس از خنک شدن آن را در شکمبه دام که قبلاً تمیز و خشک شده ، می ریزند. به این ترتیب قُرمه تا حدود یکسال قابل نگهداری و مصرف می باشد.• گورماستچوپانان همیشه همراه خود مقداری ماست را در خیک نگهداری می کنند. پس از دوشیدن دام ...


خواندن ادامه...
غذاهای سنتی مردم گرمسار
طرز تهیه* ابتدا پیاز را در 2 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید و لوبیا سبزی که از قبل بسیار ریز کرده‌اید به آن اضافه کنید.* در مرحله بعد، سینه مرغ ریش‌ریش شده را بیفزایید و زرشک را نیز در این مخلوط بریزید.* بعد از چند دقیقه حرارت دادن، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید. به این ترتیب مایه داخل ته‌چین آماده خواهد شد.* از...


خواندن ادامه...
طرز تهیه ته چین لوبیا سبز
مواد لازم:برنج .... 1 کیلولوبیا چشم بلبلی .... 2 پیمانهشوید تازه .... 750 گرمزعفران آب زده .... 2 قاشق غذاخوریپودر دارچین ... به دلخواهدستور تهیه:1 - لوبیا چشم بلبلی را بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید .2 - دو برابر حجم لوبیا روی آن آب ریخته و بگذارید تا بپزد و آب آن به خوردش رود.3 - شوید را خوب شسته و پس از خشک شدن خوب و یک دست خر...


خواندن ادامه...
طرز تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو
مقدار کالریمواد غذایی یاد شده در مجموع 1520 کیلوکالری انرژی دارند و در صورت تقسیم این غذا میان 4 نفر، مقدار کالری دریافتی برای هر نفر 380 کیلوکالری خواهد بود. البته خوردن این غذا با یک پیش‌دستی سالاد یا یک لیوان ماست، مقدار کالری دریافتی را 50 تا 100 کیلوکالری دیگر اضافه خواهد کرد.همراه غذادر صورت تمایل می‌توانید با این غذا سالاد...


خواندن ادامه...
زرشک‌پلو با مرغ و 12 راز خوشمزه‌تر شدن آن

شیرین پلو

تاریخ: 10 فروردین 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, پلو و چلو
مواد لازم برای 8 نفر: مرغ یك عدد، حدود دو كیلوگرم، تكه تکه خرد شود(بدون پوست)برنج 700 گرمخلال پرتقال یا نارنج خشك 150 گرم تازه 400 گرمخلال پسته 100 گرمخلال بادام 100 گرمهویج 4 عددشكر 700 تا 800 گرمزعفران یك‌چهارم پیمانه دم كردهروغن مایع به میزان لازمكره یا روغن حیوان به میزان لازمپیاز یك عددنمك و فلفل به میزان لازمطرز تهیه:خلال پو...


خواندن ادامه...
شیرین پلو
ابر برحسب ها: شیرین پلو, شیرین
رشته پلو غذایی برای چهارشنبه سوری مواد لازم:گوشت چرخ کرده _________________________٢٠٠ گرمپیازمتوسط ______________________________ ١ عددرشته پلویی هشجین _____________________________ ٢٠٠ گرمبرنج ___________________________________ ٣ پیمانهکشمش پلویی ___________________________١۵٠ گرمهل _________________________ ۱ قاشق سوپ خوریزعفران...


خواندن ادامه...
رشته پلو غذای سنتی برای چهار شنبه سوری
مواد لازم برای 4 نفر:برنج 4 پیمانهسبزی پلویی شامل تره فرنگی یا سیر تازه، جعفری، شوید، شنبلیله و گشنیز، از هر کدام 200 گرمماهی شیر 1عدد متوسطآرد سفید 2 فنجانزردچوبه ودارچین به میزان لازملیموترش 4 عددروغن مایع نصف فنجانتمبر هندی یک بستهنمک و فلفل به مقدار خیلی کمپیاز یک عدد بزرگسیر 4 حبهطرز تهیه :ابتدا برنج آب کش شده را کم کم داخل قابلمه...


خواندن ادامه...
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی عید
پختن پلو یا همان برنج ساده آن هم در مقیاس زیاد چندان هم که فکر میکنید کار سختی نیست. برای آنکه پلوی نذری تان خوش طعم و عطر بوده و خوب قد بکشد. هم باید در انتخاب برنج دقت کنید و هم در پخت آن.1- برنج را بعد از پاک کردن بشویید و خیس کنید.برنج را آنقدر بشویید تا آب آن کاملاً شفاف شود.برای خیس کردن برنج از قدیم رسم بر این بوده است از سنگ نمک استف...


خواندن ادامه...
آموزش پخت پلو برای 100 نفر
۱)‌اولین نكته‌ای كه باید در تهیه این غذا درنظر داشته باشید آن است كه مرغ‌ها را با آب كم و كمی ادویه آب‌پز كنید تا هم خوشمزه‌تر شده و هم ارزش غذایی آن حفظ شود. سپس آنها را ریش‌ریش كرده و به مایه ته‌چین اضافه كنید. مرغ‌ها را سرخ نكنید زیرا روغن اضافی را به غذا وارد كرده و با این كار زمینه را برای د...


خواندن ادامه...
ریزه کاری های پخت ته چین
شاید لوبیاپلو از آن دسته غذاهایی است كه در نقاط مختلفی از ایران خورده می‌شود و همگی بدون استثنا داعیه اختراع آن را دارند. جالب ،تفاوت مسافت مناطقی است كه این پلوی پروپیمان در آنجا سرو می‌شود. در خوزستان این غذا را با ماهی، خورش یا خالی سر سفره می‌آورند. در خراسان آن را با كوفته ریزه و در آذربایجان آن را با مرغ سرو می&zwn...


خواندن ادامه...
غذایی خوشمزه با لوبیا چشم بلبلی

قنبر پلو

تاریخ: 6 بهمن 1391 - توسط: admin - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, پلو و چلو
مواد لازمبرنج ۴ پیمانهگوشت چرخ کرده مخلوط ۵۰۰ گرممغز گردو ۱۰۰ گرمکشمش پلویی ۲۰۰ گرمرب انار ۴ قاشق سوپخوریشیره انگور ۲ قاشق سوپخوریپیاز ۱ عدد درشتآرد نخود چی ۵۰ گرمنمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازمطرز تهیهگوشت چرخ کرده رو در یک کاسه بریزید, به اون نمک و فلفل و آرد نخودچی و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید. از گوشت, قلقلی های کوچک...


خواندن ادامه...
قنبر پلو
ابر برحسب ها: قنبر پلو, قنبر
Go Top