هرگز منتظر فردای خیالی نباش .... سهمت را از شادی های زندگی ؛ همین امروز بگیر!

پورتال گروه اینترنتی ونداکلیک


فر را با درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت روشن کنید. پوست سیب زمینی را با برس تمیز بشورید و خشک کنید و با چنگال سوراخهایی روی ان ایجاد کنید که جلوگیری میکنه از ترکیدن پوست سیب زمینی در حین پخت ، بعد با برس کمی روغن روی پوست سیب زمینی بمالید و اگه دوست داشتید کمی نمک که پوست سیب زمینی طعم خوش نمکی بگیره. ...


خواندن ادامه...
طرز تهیه سیب زمینی تنوری
مواد لازم:سیب‌زمینی پخته بزرگ: 4 عددکره ذوب شده: یک قاشق غذاخوریپنیر فرآوری شده: 250 گرمفلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده یا پیازچه خرد شده 2 قاشق غذاخوریژامبون خرد شده: 2 قاشق غذاخوریروش تهیه:• فر را از قبل روی دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید.• سیب‌زمینی‌ها را از طول به دو قسمت تقسیم کرده و گوشت درون آن‌ها ر...


خواندن ادامه...
طرز تهیه سیب زمینی پنیری
مواد لازم برای 4 نفر:قارچ بزرگ: 4 عددپنیر پیتزا: 100 گرمگردوی بو داده و درشت خرد شده: 25 گرمآویشن: 4 شاخهکره: مقدار دلخواه، به قطعات کوچک تقسیم شود.روش تهیه:• فر را روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کنید.• قارچ‌ها را روی سینی فر بچینید و درون آن‌ها را با پنیر و گردو و آویشن و کره پر کنید. این مراحل را می...


خواندن ادامه...
طرز تهیه قارچ و پنیر

کتلت قارچ

تاریخ: 13 آبان 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, غذا های گیاهی
مواد لازم: قارچ: نیم کیلو سیر: 2 حبه تخم‌مرغ: ۳عدد آرد یا خمیر نان باگت: نصف لیوان سبزیجات معطر: ۲ قاشق نمک و فلفل: به میزان لازم روغن: به میزان لازمنکته مهم: کتلت را در نان بولکی و با پیاز و جعفری خردشده و خیارشور بخورید که لذتی بالاتر از این نیست!دستور پخت:برای کسانی که محدودیت مصرف گوشت دارند، گیاهخوارند یا مایلند جایگزین‌...


خواندن ادامه...
کتلت قارچ
ابر برحسب ها: کتلت قارچ, کتلت, قارچ

کوکو کلم بروکلی

تاریخ: 4 آبان 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, غذا های گیاهی
کلم بروکلی ۳۰۰ گرمتخم مرغ ۴ عددگردوی ریز شده ۳ قاشق غذا خوریپیاز سرخ شده بدون روغن ۳ قاشق غذا خوریپیاز رنده شده ۱ عددنمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازمآرد گندم 1 قاشق غذا خوریروغن حیوانی یا روغن مخصوص سرخ ۱ قاشق مربا خوریطرز تهیه :کلم بروکلی را با مقداری کمی آب بپزید وقتی پخته شد آنقدر صبر کنید تا کاملاْ آب آن تبخیر ...


خواندن ادامه...
کوکو کلم بروکلی
بادمجان متوسط: 3عدد تخم‌مرغ: 4 تا 5 عدد روغن، نمك و فلفل: به ميزان لازم زردچوبه: يك قاشق چاي‌خوريروش تهيه:1 - بادمجان را پوست كنده و به صورت حلقه‌هايي به ضخامت 2 سانتي‌متر ببريد، روي آن نمك پاشيده و در آبكش بگذاريد تا تلخ‌آب آن خارج شود. پس از حداقل نيم ساعت، آن را شسته و خشك كنيد.2 - بادمجان‌ها را در روغ...


خواندن ادامه...
کوکو بادمجان گیلکی
خرده نان در این قارچ شکم پر نقش مهمی را ایفا می کند. بخش مهمی از زیبایی آن و البته خوشمزگی آن به حضور جناب خرده نان مربوط می شود. بهتر است از خرده نان باگت استفاده کنید.نکته:قارچ را زیاد سرخ نکنید چراکه قارچ در صورت از دست دادن آب در حد زیاد طعم خودرا از کف خواهدداد.به صورت کلی قارچ بیشتراز 5 دقیقه احتیاج به حرارت نداردضمن اینکهاسلایس های قا...


خواندن ادامه...
طرز تهیه قارچ شکم پر
مواد لازم: قارچ: نیم کیلو سیر: 2 حبه تخم‌مرغ: ۳عدد آرد یا خمیر نان باگت: نصف لیوان سبزیجات معطر: ۲ قاشق نمک و فلفل: به میزان لازم روغن: به میزان لازمنکته مهم: کتلت را در نان بولکی و با پیاز و جعفری خردشده و خیارشور بخورید که لذتی بالاتر از این نیست!دستور پخت:برای کسانی که محدودیت مصرف گوشت دارند، گیاهخوارند یا مایلند جایگزین‌ها...


خواندن ادامه...
طرز تهیه کتلت قارچ

گل کلم پنیری

تاریخ: 29 مهر 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, غذا های گیاهی
برای 6 نفر گل‌کلم: یک عدد متوسط (حدود700 گرم)، برگ‌ها به اندازه 2 سانتی‌متر خرد شده باشند. هویج: 300 گرم، خلال شده آب سبزیجات: یک پیمانه، بدون نمک پنیر کم‌چرب: یک‌چهارم پیمانه خردل دیژون: یک قاشق چایخوری فلفل قرمز: یک نوک قاشق پنیر گرویر سوئدی: سه‌چهارم پیمانه، خرد شده نمک و فلفل: مقداری ماکارونی فرمی el...


خواندن ادامه...
گل کلم پنیری
سیب زمینی ١ عدد پخته و له شدهنصف سینه مرغ پخته و چرخ شدهتخم مرغ ٢ عددپیاز داغ نگینی ٤ ق غزرشک ٣ ق غگردوی خرد شده ٤ ق غپودر سوخاری درشت مخلوط با فلفل سیاهادویه (زرد چوبه، پودر سیر، و کمی نمک)روغن مایع به مقدا رلازم برای سرخ کردن مواد اولیه فوق را همراه با ادویه در کاسه ای خوب مخلوط کرده سپس از مایه مقداری برداشته و کف دست کمی گرد ، پهن و گود...


خواندن ادامه...
طرز تهیه نوعی کوکو سیب زمینی
1. سوپ قارچسوپ وعده ای غذایی برای تمام فصول است و تقریباً همه سوپی که در آن قارچ باشد را دوست دارند. سوپ مرغ با قارچ و رزماری یکی از خوش طعم ترین سوپ ها است. آن را امتحان کنید.2. ترشی قارچترشی یکی از روش های قدیمی برای حفظ مواد غذایی به مدتی طولانی است و طعم خاص و منحصر بفرد خودش را دارد. شما می توانید سیر و پیاز، خیار و حتی قارچ را تر...


خواندن ادامه...
با قارچ چی بپزیم؟
مواد لازمبرای 6 نفر گل‌کلم: یک عدد متوسط (حدود700 گرم)، برگ‌ها به اندازه 2 سانتی‌متر خرد شده باشند. هویج: 300 گرم، خلال شده آب سبزیجات: یک پیمانه، بدون نمک پنیر کم‌چرب: یک‌چهارم پیمانه خردل دیژون: یک قاشق چایخوری فلفل قرمز: یک نوک قاشق پنیر گرویر سوئدی: سه‌چهارم پیمانه، خرد شده نمک و فلفل: مقداری ماکارونی ...


خواندن ادامه...
طرز تهیه غذای گیاهی با گل کلم
مواد لازم : میگو: ۲۵۰گرم پنیر گودا: ۱۵۰گرم گوجه فرنگی : ۲۰۰گرم قارچ : ۲۵۰گرم آبلیمو: مقداری كاهو: ۲برگ پیاز: ۲عدد تره خرد شده : یك دوم پیمانه سركه : ۳ قاشق سوپخوری شكر: ۱ قاشق سوپخوری روغن سالاد یا روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری تخم مرغ: ۶عدد نمك و فلفل سیاه : به میزان لازم طرز تهیه: میگوها را بشویید. آنها را آب پز كرده و سپس در صاف...


خواندن ادامه...
طرز تهیه سالاد میگو
شاید شلغم به خودی خود خوشمزه و خوش قیافه به نظر نرسد، ولی اگر پوست آن را بکنید و آن را مزه دار کنید، بهتر می شود. یکی از بهترین راه های پخت این گیاه ریشه ای، آغشتن آن به روغن زیتون و نمک و فلفل و کباب کردن آن است.در اینجا ما یک مدل شلغم سرخ شده را برایتان توضیح می دهیم.مواد لازم:· 1 عدد شلغم، پوست کنده و خلال شده· نیم فنج...


خواندن ادامه...
طرز تهیه شلغم سرخ شده
مواد لازم برای 4 نفر: پاستا 1 بسته 500 گرمیهویج 3 عدد متوسطفلفل دلمه متوسط 1 عددذرت شیرین 1 پیمانهقارچ خرد شده 2 پیمانه یا بیشترسیر 5 حبهپیاز 1 عدد متوسطسویا با بافت ریز نصف پیمانهشیر (اگر وگان هستید شیر سویا) 3 لیوانتخم کتان و مغزتخمه آفتاب گردان از هر کدام به میزان دلخواهسس سفید (اگر وگان هستید با شیر سویا سس سفید درست کنید)1 پیمانهپنیر پ...


خواندن ادامه...
طرز تهیه پاستا پنه (گیاهی)
مواد لازم:مرغ چرخ کرده : 300 گرمسيب زميني متوسط : 1 عددتخم مرغ : 1 عددکرفس یا جعفری : 2 قاشق سوپخوريجوانه ماش : یک و نیم پيمانهفلفل دلمه : 1 عدد کوچکسير رنده شده : 1 حبهنمک و ادویه کاری یا هر ادویه ای که میپسندین = 1 قاشق چايخوريکنجد : نصف پيمانهپنير پارمزان : 2 قاشق سوپخوريپودر سوخاري : نصف پيمانهروغن سرخ کردنی : به ميزان لازمنکته :اگ...


خواندن ادامه...
طرز تهیه گلوله های سوخاری

غذای رژیمی ایتالیایی

تاریخ: 31 اردیبهشت 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, غذا های گیاهی
مواد لازم براي 4 تا 6 نفر: سيب‌زميني متوسط: 2عدد، آبپز مغز كرفس: 50 گرم، ساطوري شده خيار قلمي: 2عدد، نگيني ريز شده زيتون بدون هسته: 50گرم، حلقه حلقه پياز سفيد كوچك: يك عدد، رنده شده سس ايتاليايي: نصف پيمانه اورگانو: نصف قاشق چاي‌خوريمواد لازم براي تهيه سس ايتاليايي: روغن زيتون: 6 قاشق غذاخوري سركه سفيد: 3 قاشق غذاخوري سير: يك...


خواندن ادامه...
غذای رژیمی ایتالیایی

طرز تهیه برگر گیاهی

تاریخ: 14 اردیبهشت 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, غذا های گیاهی
مواد لازمسیب زمینی=۳۱۵ گرمهویج=۱۲۵ گرمبرگ موسیر یا پیازچه=۷ گرمسیر=۱ پرروغن آفتابگردان=۳ قاشق غذاخوریکره=یک تکه کوچککرفس=۱۲۵ گرمپیاز متوسط=۱ عددتخم مرغ=۱عددآرد ذرت=۴ قاشق غذاخوریتخمه پوست کنده آفتابگردان=۱ قاشق غذاخوریبرگ موسیر یا پیازچه برای تزئین=مقداریدستور تهیهسیب زمینی ها را شسته،پوست بگیرید و تکه تکه کنید. سپس آنها را زیر آب سرد ...


خواندن ادامه...
طرز تهیه برگر گیاهی

طرز تهیه دلمه برگ مو

تاریخ: 11 اردیبهشت 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, غذا های گیاهی
مواد لازم: نعنا - مرزه - ترخون - گشنیز (500 گرم) برگ مو گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز : ۱ عددرب: ۱ قاشق غذا خوری برنج -- لپه : ۱/۳ پیمانه خیس شدهنمک - فلفل- زرد چوبه برای سس می توانید از مخلوط سرکه و شکر یا آبغوره و شکر استفاده کنید . من این دلمه را با رب انار ترش و مخلوط آن با شکر درست می کنم . بستگی به ذائقه ی شما می تان این...


خواندن ادامه...
طرز تهیه دلمه برگ مو
مواد لازم :مرغ نصف سینه یا دو عدد رانکدو 4 عددهویج متوسط 2 عددتخم مرغ 3 عددآرد 3 ق سسیر 2 حبهپیاز داغ 1 ق سزردچوبه 1 ق مآویشن 1 ق مزنجبیل نصف ق منمک و فلفل به میزان لازمروغن جهت سرخ کردن به میزان لازمطرز تهیه :ابتدا مرغ رو با زردچوبه و نمک و فلفل و یک عدد پیاز پخته و بعد از درآوردن استخوان های آن بصورت نگینی خرد کنید .هویج را رنده کن...


خواندن ادامه...
طرز تهیه غذای رژیمی ساده
مواد لازم:بادمجان ٥ عددپیاز متوسط ٢ عددسیر ٢ حبهنعناع خشک ١ قاشق غذخوریکشک حدوداً ٥ قاشق غذاخوری ( مقدار کشک با توجه به غلظت و ترشی اون متفاوت است ) طرز تهیه: ابتدا بادمجونها رو پوست گرفته نمک می زنیم و به مدت حدوداً نیم ساعت داخل صافی می ذاریم تا تلخ آبش گرفته بشه. بعد با آب سرد می شوریم و بعد از اینکه با دستمال آشپزخونه خشک کردیم سرخش می ...


خواندن ادامه...
طرز تهیه ی کشک بادمجان
آموزش و طرز تهیه کیمه(غذای سنتی هندی)کیمه غدایی هندی‌، لذیذ و مقوی می‌باشد‌. پیشنهاد می‌شود این غذا را همراه سالادساده‌ای که شرحش در زیر می‌آید و نان گرم بربری به عنوان صبحانه‌ای پر انرژی تهیه و نوش جان کنید‌، گرچه می‌توانید آنرا در اوقات دیگری همراه برنج نیز میل نمایید‌.طرز تهیه سالاد&...


خواندن ادامه...
طرز تهیه کیمه (غذای هندی قسمت سوم)
مواد لازم برای 4 نفر :سویا: یک و نیم لیوانپیاز خرده شده : دو عددرب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوریهویج خرد شده : دو عددسیب زمینی خردشده : دو عددجعفری ساطوری شده : نصف پیمانهدارچین و آبلیمو : به مقدار لازمنمک، فلفل، ادویه : به مقدار لازمطرز تهیه :سویا را که از قبل خیس کرده ایم با یک قاشق مرباخوری دارچین به مدت پانزده دقیقه جوشانده، آبکش کرده...


خواندن ادامه...
طرزتهیه یک غذای خوشمزه رژیمی
آموزش و طرز تهیه بگارا بیگنمواد لازم :بادمجان 6 عددفلفل قرمز 3 عددكنجد 1 قاشق سوپخوریسیر 1 عددپیاز 2 عددآب تمر 0.5 فنجاننارگیل 1 فنجانزیره 1 قاشق سوپخوریگشنیز 1.5 قاشق سوپخوریفلفل قدریزردچوبه قدرینمك قدریروغن 3 قاشق سوپخوریطرز تهیه :بادنجان های وسط را بچهار قسمت تا نصف حجم طولی آن ، قاچ کنید . نارگیل خشک کوبیده و سه عدد فلفل قرمز و یک ...


خواندن ادامه...
طرز تهیه بگارا بیگن (غذای هندی قسمت دوم)
مواد لازم لازانیا: یک بسته قارچ اسلایس پخته: یک دوم پیمانه سس پستو: 2 قاشق سوپ خوری اسفناج پخته شده: یک دوم پیمانه ذرت پخته شده: یک دوم پیمانه پنیر پیتزا: یک دوم پیمانه نخودسبز پخته شده: یک دوم پیمانه پنیر ورقه‌ای: 5 عدد هویج پخته شده: یک دوم پیمانه اورگانو، پاپریکا، پودرسیر: به مقدار لازمروش تهیه:1 - ابتدا لازانیا را طبق دستورالع...


خواندن ادامه...
لازانیای گیاهی

کوکو کدو حلوایی

تاریخ: 21 اسفند 1391 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, غذا های گیاهی
مواد لازم: آرد برنج: یك پیمانه كدوحلوایی پخته شده: یك پیمانه مغز گردو، چرخ شده: یك‌چهارم پیمانه تخم‌مرغ: یك تا 2 عدد شكر: یك‌دوم پیمانه آب یا شیر به اندازه‌ای كه مایه شل شود گلاب: 2 تا 3 قاشق سوپ‌خوری پودر هل: یك قاشق چای‌خوری پودر دارچین: یك قاشق چای‌خوری نمك: یك قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین: یك...


خواندن ادامه...
کوکو کدو حلوایی

طرز پخت فریتاتا

تاریخ: 15 اسفند 1391 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, غذا های گیاهی
فریتاتا یه واژه ایتالیایی است که با اضافه کردن انواع گوشت، سبزیجات، پنیر و پاستا به تخم مرغ درست می شه و این تنوع باعث می شه دستمون برای درست کردن انواع اون بنا به سلیقه و عادات غذایی مون باز باشه. این مدلی که من امروز درست کردم با سبزیجات است که البته من به جز اسفناج از سبزیجات یخ زده آماده برای تهیه اون استفاده کردم. اما شما می تونین خودتو...


خواندن ادامه...
طرز پخت فریتاتا

قارچ و پنیر

تاریخ: 19 بهمن 1391 - توسط: admin - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, غذا های گیاهی
مواد لازم: آرد سفید: 2 پیمانه بیكینگ‌پودر: یك قاشق سوپ‌خوری قارچ: 60 گرم برنج: یك‌دوم پیمانه پنیر موتزارلا: 60گرم جعفری ساطوری: یك قاشق سوپ‌خوری پیازچه ساطوری: یك قاشق سوپ‌‌خوری شیر: یك پیمانه كره ذو‌ب‌شده: 125 گرم تخم‌مرغ: یك عدد نمك و فلفل : به میزان لازمروش تهیه:1- قارچ را به صورت نگینی خ...


خواندن ادامه...
قارچ و پنیر
ابر برحسب ها: قارچ و پنیر, قارچ, پنیر
Go Top