سکوت تنها پاسخی است که اصلا ضرر ندارد.

پورتال گروه اینترنتی ونداکلیک


مناسب برای :3 - 4 نفرزمان آماده سازی مواد :5-10 دقیقهزمان پخت :20 - 25 دقیقه مواد لازم :خمیر پیتزا: 1 عددتخم مرغ : چهار عددپیازچه : چهار شاخهپنیر پیتزا : 100 گرمروغن : به میزان لازمروش تهیه :1 خمیر پیتزای را از فریزر بیرون آورده تا از حالت انجماد خارج شود . ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم .2 پنیر پیتزا ...


خواندن ادامه...
طرزتهیه پیتزا صبحانه
شیرینی ناپلئونی (به انگلیسی: Napoleon)‏ یا میل‌فوی (به فرانسوی: Mille-feuille)‏ در زبان فرانسوی به معنای هزار برگ، نوعی پای یا شیرینی سه لایه با منشأ فرانسوی است.ناپلئونی در برخی از کشورها مانند ژاپن در گروه پای‌ها طبقه‌بندی شده‌است و در برخی دیگر از کشورها در گروه شیرینی‌ها قرار دارد.ناپلئونی از خمیری ...


خواندن ادامه...
راز شیرینی ناپلئونی
تعریف گراتن یا گراتین gratin :یک نوع تکنیک تهیه غذاست که رویه غذا با پودرسوخاری و پنیر رنده شده طلایی و برشته و در ترکیب مواد آن از تخم مرغ و کره نیز استفاده میشود .این نوع غذا از کشور فرانسه منشا گرفته و معمولا در یک ظرف مخصوص فر که دیواره ای نسبتا کوتاه دارد در فر و تنور و زیر گریل آماده و با همان ظرف نیز سرو میشود . واژه گراتن در ...


خواندن ادامه...
گراتن چیست؟
ابر برحسب ها: گراتن چیست, گراتن, چیست
تعریف سوفله soufflé :سوفله در واقع یک نوع کیک سبکی است که در فر یا تنور ( حرارت غیر مستقیم از فعل baking ) تهیه میشود و داخل مواد آن زرده تخم مرغ جداگانه و سفیده تخم مرغ زده شده جداگانه دارد و با مواد متنوع و مختلفی ترکیب میشود و هم بعنوان غذای اصلی مانند سوفله سیب زمینی و ... و هم مانند سوفله شکلات و ... بعنوان دسر سرو میشود .و...


خواندن ادامه...
تفاوت سوفله و گراتن

راز پخت قیمه خوشمزه

تاریخ: 4 اسفند 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, خورش ها
پیاز، لپه و گوشت از محتویات این خورش محسوب می شود. برای این که خورش خوشمزه ای داشته باشید، ابتدا باید تعدادی پیاز، بسته به نفرات خانواده، پوست کنده و آنها را خلالی یا نگینی کرده و داخل روغن نیمه داغ بریزید و سرخ کنید تا طلایی شود.بعد از سرخ شدن پیازها نوبت رب گوجه فرنگی است. باز هم بسته به تعداد پیازها یک یا چند قاشق غذاخوری رب گوجه ...


خواندن ادامه...
راز پخت قیمه خوشمزه
طرز تهیه شیرینی انگشتی مواد لازم:آرد ۴۰۰ گرمکره ۲۵۰ گرمزرده تخم‌مرغ ۳ عددشکر ۱۵۰ گرمنشاسته ذرت ۹۰ گرمبی‌کینگ پودر ۱ قاشق چایخورینمک نوک قاشق چای خوریطرز تهیه:کره را از یخچال بیرون بگذارید تا در دمای آشپزخانه نرم شود. حالا شکر و زرده‌های تخم مرغ را با آن ترکیب کرده و هم بزنید. در ظرف دیگری، آرد، بی‌کینگ پودر، نشاسته ذرت...


خواندن ادامه...
طرز تهیه شیرینی انگشتی

طرز تهیه کیک هویج

تاریخ: 29 بهمن 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی
مقدار تهیه: یک کیک به قطر 18 سانتی متری که به 8 تکه تقسیم می شود.مواد لازم:150 گرم آردیک قاشق چایخوری جوش شیرین یک قاشق چایخوری بکینگ پودریک قاشق چایخوری دارچین150 گرم شکر250 گرم هویج درشت رنده شده100 گرم مغز گردو خرد شده150 میلی گرم روغن ذرت 2 عدد تخم مرغ هم زدهیک قاشق چایخوری وانیلبرای رویه کیک50 گرم کره75 گرم پنیر خامه ای پرچرب2/1 ق...


خواندن ادامه...
طرز تهیه کیک هویج

طرز تهیه کیک سیب

تاریخ: 29 بهمن 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی
مواد لازم برای 6 نفر:آرد: یک پیمانهبیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خورینمک: نصف قاشق چای‌خوریپودر دارچین: یک قاشق چای‌خوریکره: 5 قاشق غذاخوریتخم مرغ: یک عدد، همزده شودشیر: نصف پیمانهسیب متوسط: یک عدد، پوست کنده و به قطعات کوچک تقسیم شود.طرز تهیه:• ابتدا فر را روی حرارت 375 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید...


خواندن ادامه...
طرز تهیه کیک سیب
مواد لازم:• 6 برش گوشت استیک• 12 شاخه مارچوبه• 12 عدد پیاز• 1 عدد هویج• ربع فنجان سس سویا• 2 قاشق غذاخوری شکر• 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی• 40 گرم کره• 100 گرم قارچ ریز، خرد شده• پلو برای سرو کنار بیف رولدستور تهیه:یک قابلمه آب را بگذارید روی شعله بالا بجوشد. در این حین گوشت ها را از عرض نصف کن...


خواندن ادامه...
طرز تهیه کباب ژاپنی
پودر کاری تایلندیپودر کاری چهار نوع متفاوت دارد. بیشتر آنها از ترکیب پودر گشنیز خشک، زردچوبه، زیره سبز و فلفل چیلی تهیه می شوند. اما مواد داخل کاری به کشوری که در آنجا تهیه شده بستگی دارد. به نظر ما بهترین پودر کاری برای کشور تایلند است.گارام ماسالااحتمالا می دانید که گارام ماسالا، ادویه هندی است و در غذاهای هندی استفاده بسیاری دارد. ت...


خواندن ادامه...
ادویه ها را بشناسید
1- آدامسگروهی از محققان بر این باورند که آدامس جویدن در بعضی شرایط کارآیی مغز را کاهش می دهد. پژوهش ها نشان می دهند آدامس جویدن هنگام انجام فعالیت هایی که به تمرکز و دقت نیاز دارند حفظ داده ها را در کوتاه مدت مخدوش می کند. آدامس جویدن ثبت داده ها و اطلاعات مختلف در مغز را با مشکلاتی روبرو می کند.با این وجود، پژوهش های دیگری نشان می دهن...


خواندن ادامه...
غذاهایی که نباید خورد

طرزتهیه سوپ قارچ

تاریخ: 18 دی 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, سوپ و آش
قارچ - 1 لیوان سینه مرغ پخته شده خرد شده - 1 لیوان آرد - 1 قاشق سوپ خوری کره - 50 گرمآب گوشت یا مرغ - 4 تا 5 لیوان نمک و فلفل سفید - به میزان لازم خامه دلبخواهی - 50 تا 100 گرم شیر دلبخواهی - 2 لیوان جایگزین 2 لیوان از اب مرغ سیب زمینی - نصف پیمانه طرزتهیه آرد را در نصف کره تفت داده داده کمی و استاک را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا...


خواندن ادامه...
طرزتهیه سوپ قارچ
مواد لازم: عشق به میزان لازم بیسکوییت کره ای یا ساقه طلایی خرد شده 2 پیمانهشکر .............................................. 1/4 پیمانهکره آب شده ......................................نصف پیمانهپنیر خامه ای یک کیلوباز هم شکر .......................................... 1 پیمانهآرد ................................................ س...


خواندن ادامه...
طرز تهیه چیز کیک

طرز تهیه سس پستو

تاریخ: 14 دی 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, سس و چاشنی
پستو (Pesto) در اصل سس سبز رنگ ايتاليايي است كه از برگ ريحان تهيه مي شود.این سس را همراه با پاستا،‌ تخم مرغ،‌ پنير، مرغ؛‌ماهي، ترتيلا و غيره سرو مي شود.مواد لازم : عشق به میزان لازم ريحان، روغن زيتون، سير تازه و كمي نمك، پنير پارمسان و دانه كاج است.برگ ريحان را حسابي خرد كنيد البته نه در حدي كه حالت چسبندگي پيدا كند....


خواندن ادامه...
طرز تهیه سس پستو
چيكن پارميجاناغذاهاي ايتاليايي اگر از پنير پارمسان استفاده شود از كلمه Parmigiana استفاده مي‌شود. اين خوراك نيز متشكل از مرغ و پنير پارمسان است كه به آن چيكن پارميجانا مي‌گوييم.مواد لازم براي چهار نفر:سينه مرغ كوچك بدون استخوان : 4 عددآرد: نصف پيمانهپنير پارمسان: نصف پيمانهنمك: يك قاشق چايخوريادويه همه كاره: يك قاشق غذاخوريرو...


خواندن ادامه...
طرز تهیه  چيكن پارميجانا
شکلات صبحانهمواد لازم: عشق به میزان لازم پودرکاکائو= 3 قاشق غذاخوریزرده تخم مرغ= 2عددشير= 2قاشق غذاخوریشکلات تخته ای= 50 گرم..(تلخ یا شیرین به سلیقه خودتان)کره= یک سوم فنجانپودرقند=یک دوم فنجانخامه فرم گرفته= یک سوم فنجانفندق خرد شده = مقداریطرزتهيه (قبل از شروع کره را از یخچال خارج کنید) پودرقند و پودرکاکائو را در ظرفی بريزيد و ...


خواندن ادامه...
طرز تهیه شکلات صبحانه
انار پلاسمواد لازم: انار: 2 قاشق غذاخوری آب انار: یک فنجان آب لیموترش تازه: نصف فنجان یخ: 5 مکعب ماءالشعیر: یک سوم لیوانروش تهيه:ابتدا ماءالشعیر را داخل لیوان ریخته، یخ را به آن اضافه کنید،‌ سپس آب انار، لیمو و یخ را به آن بیفزایید و در آخر با دانه‌های انار نوشیدنی‌تان را تزئین کنید.نکات: ماءالشعير يكي از نوشيدني‌هايي است...


خواندن ادامه...
نوشیدنی های خوشمزه برای هوای آلوده
مواد لازمکره 120 گرمپودر قند 60 گرمآرد 200 گرمزرده تخم مرغ 1 عددوانیل یک چهارم قاشق چای خورینمک یک هشتم قاشق چای خوریطرز تهیه :کره و پودر قند را بزنید تا نرم و لطیف شود. سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و باز هم بزنید تا مواد کاملاً سفید و پفکی شود. سپس آرد و نمک را اضافه نمایید و آرام مخلوط کنید. بهتر است با سرانگشت خمیر را مخ...


خواندن ادامه...
تارت را به راحتی در منزل درست کنید

دسر موس انار

تاریخ: 12 آذر 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, دسر و بستنی
موس انارپودر ژلاتین ........... 2 ق سوپ خوریآب سرد .............. 2/1 پیمانهانار دون شده ............5 قاشق غذاخوریآب انار ................ 2 لیوانشکر .................. 2/1 پیمانهخامه فرم گرفته ...... 200 گرموانیل .................. 3/1 ق چای خوریسیروپ انار 4 قاشق غذا خوریژلاتین را روی آب سرد می پاشیم و روی بخار آب حل می کنیم . آب انا...


خواندن ادامه...
دسر موس انار
طرزتهیه:چای دو رنگ اول نصف استکان رو آب جوش بريزين و چند حبه قند توي استکان بندازين و با قاشق چاي خوري هم بزنين تا قند حل بشه . غلظت قند بايد زياد باشه و به حد اشباع برسه . يعني وقتي که قند ميندازين ديگه حل نشه و شيره ماننده بشه . براي اين منظور تعداد 4 تا 6 حبه قند کافيه . حالا توی يک کاسه چای خالص بريزين و با استفاده از يک قاشق ي...


خواندن ادامه...
طرز تهیه چای دورنگ
موکا یعنی اضافه کردن شکلات به قهوه و یا اضافه کردن یک شات اسپرسو به هات چاکلتتون!برای آماده کردن موکا باید به این ترتیب عمل کنید: - مقداری قهوه را در ماگ بریزید. (می‌تونید از قهوه دم کشیده شده و یا اسپرسو استفاده کنید) - همزمان شیر را گرم کنید و به قهوه‌تان اضافه کنید. - در نهایت مقداری شکلات مایع داغ اضافه کنید. ...


خواندن ادامه...
طرزتهیه قهوه موکا
هندوانه های شب یلدا


خواندن ادامه...
هندوانه ی شب یلدا
مواد لازم: پودر کاکائو: 2 قاشق سوپ‌خوری شکلات: 100 گرم بیکینگ‌پودر: یك قاشق چای‌خوری وانیل: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری کره: 150 گرم آرد: 150 گرم نمک: یك‌هشتم قاشق چای‌خوری ‌تخم‌‌مرغ:‌‌ 4 عدد گردو: یك پیمانه شکر: 60 گرم مواد لازم رویه: کره نرم: 50 گرم وانیل: یك‌چهارم قاشق چای&zw...


خواندن ادامه...
کیک مخصوص قهوه خورها

کیک پاییزی

تاریخ: 25 آبان 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی
• تعداد: 20 نفر• زمان تهیه: 30 دقیقه• زمان پخت: 45 دقیقهمواد لازم• 1 1/3 پیمانه شکر قهوه ای• نصف پیمانه کره آب شده• ¼ پیمانه آب• 5 تا 6 عدد پرتقال یا گریپ فروت پوست کنده• دو پیمانه آرد کامل• دو قاشق چایخوری جوش شیرین• نصف قاشق چایخوری پودر هل• 4 عدد تخم مرغ• دو پیمانه ش...


خواندن ادامه...
کیک پاییزی
ابر برحسب ها: کیک پاییزی, پاییزی

طرز تهیه نان سیب

تاریخ: 19 آبان 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی
زمان تهیه: ۲۰ دقیقهزمان پخت: ۴۰ دقیقه، بعلاوه زمان خنک شدنمواد لازم برای ۳۲ قطعه:آرد: ۳ پیمانهشکر: ۲ پیمانهدارچین: ۲ قاشق چای‌خوریجوش شیرین: یک قاشق چای‌خوریبیکینگ‌پودر: ۲/۱ قاشق چای‌خورینمک: ۲/۱ قاشق چای‌خوریتخم‌مرغ: ۲ عدد همزدهروغن: ۲/۱ پیمانهوانیل: ۲/۱ قاشق چای‌خوریسیب: ۲ پیمانه، پوست کنده و درشت خ...


خواندن ادامه...
طرز تهیه نان سیب

مربای انار

تاریخ: 19 آبان 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, دسر و بستنی
این مربای خوش طعم و متنوع را حتما تهیه کنید و هنگام صرف صبحانه با نان و کره میل کنید.مقدار تهیه: ۴- ۳ پیمانهمواد لازم:آب انار / سه پیمانه و نیمدانه انار / یک پیمانه ( از یک انار بزرگ )شکر / سه پیمانهآب لیمو / به مقدار لازم۱- ابتدا برای تست نهایی مربا، یک بشقاب را در جای خنکی قرار دهید.۲- یک انار را دانه کنید و آب بقیه را بگیرید. در این ق...


خواندن ادامه...
مربای انار
ابر برحسب ها: مربای انار, مربای, انار

سوپ ویتنامی

تاریخ: 19 آبان 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, سوپ و آش
● مـواد لازم (برای۴ نفر)▪ نودل نیم پز شده/ ۲ لیوان/ ۳۲۰ کیلوکالری▪ سینه مرغ/ ۳۰۰ گرم/ ۵۰۰ کیلوکالری▪ روغن زیتون/ ۱ قاشق غذاخوری/ ۹۰ کیلوکالری▪ سس سویا/ ۲ قاشق غذاخوری/ ۵ کیلوکالری▪ فلفل سبز خرد شده/ ۳ عدد/ ۵ کیلوکالری▪ ریحان تازه خرد شده/ ۱ لیوان/ ۲۰ کیلوکالری▪ زنجبیل/ ۲ قاشق غذاخوری/ ۵ کیلوکالری▪ پودرسیر/ ۲ قاشق غذاخوری/ ۰ کیلوکالری▪...


خواندن ادامه...
سوپ ویتنامی
ابر برحسب ها: سوپ ویتنامی, ویتنامی

سوپ اسفناج

تاریخ: 19 آبان 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, سوپ و آش
طرز تهیه سوپ اسفناج ایتالیاییمواد لازم• یک عدد پیاز متوسط خرد شده• 4 حبه سیر رنده شده• دو قاشق چایخوری پودر سبزیجات معطر• دو قاشق غذاخوری کره• 850 گرم آب مرغ• یک عدد سیب زمینی خرد شده• 510 گرم اسفناج تازه• نمک• دو پیمانه شاهی آبی• 60 گرم پنیر پارمسان رنده شده• دو عدد گوجه فرنگی کوچ...


خواندن ادامه...
سوپ اسفناج
ابر برحسب ها: سوپ اسفناج, اسفناج

دسر شکلاتی

تاریخ: 19 آبان 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, دسر و بستنی
۳۰۰گرم شکلات تخته ای ریزشده مخصوص شیرینی پزی،▪ ۲ قاشق غذاخوری شیر،▪ ۶ زرده تخم مرغ،▪ ۱۰۰گرم (یک چهارم پیمانه) شکر،▪ ۲ پیمانه خامه سفت،▪ میوه تازه به دلخواه.● طرز تهیه:۱) در کاسه ای که روی ظرف حاوی آب در حالت جوش قرار داده اید، شکلات و آب بریزید و مرتب هم بزنید تا شکلات آب شود.(مخلوط به دست آمده نسبتا غلیظ خواهد بود.)۲) مخلوط را از روی ...


خواندن ادامه...
دسر شکلاتی
ابر برحسب ها: دسر شکلاتی, شکلاتی

طرز تهیه ترشی لبو

تاریخ: 15 آبان 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, سس و چاشنی
مواد لازم• 1350 گرم چغندر کوچک• دو پیمانه سرکه• یک پیمانه آب• نصف پیمانه شکر• یک قاشق چایخوری فلفل فرنگی (شیرین)• 6 عدد سیر• 7.5 سانتی متر چوب دارچینطرز تهیه1. چغندرها را بشویید و سر و ته آنها را بگیرید. آنها را داخل قابلمه بریزید و آب داغ روی آن بریزید. بگذارید بجوشد، حرارت را کم کنید. بدون در بگذارید حد...


خواندن ادامه...
طرز تهیه ترشی لبو
صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعد

شماره صفحه:
Go Top