1-قدرتِ کلماتت را بالا ببر نه صدایت را ! این باران است که باعث رشد گلها می شود نه رعد و برق !!!!

پورتال گروه اینترنتی ونداکلیک


1. سوپ قارچسوپ وعده ای غذایی برای تمام فصول است و تقریباً همه سوپی که در آن قارچ باشد را دوست دارند. سوپ مرغ با قارچ و رزماری یکی از خوش طعم ترین سوپ ها است. آن را امتحان کنید.2. ترشی قارچترشی یکی از روش های قدیمی برای حفظ مواد غذایی به مدتی طولانی است و طعم خاص و منحصر بفرد خودش را دارد. شما می توانید سیر و پیاز، خیار و حتی قارچ را تر...


خواندن ادامه...
با قارچ چی بپزیم؟
مواد لازمبرای 6 نفر گل‌کلم: یک عدد متوسط (حدود700 گرم)، برگ‌ها به اندازه 2 سانتی‌متر خرد شده باشند. هویج: 300 گرم، خلال شده آب سبزیجات: یک پیمانه، بدون نمک پنیر کم‌چرب: یک‌چهارم پیمانه خردل دیژون: یک قاشق چایخوری فلفل قرمز: یک نوک قاشق پنیر گرویر سوئدی: سه‌چهارم پیمانه، خرد شده نمک و فلفل: مقداری ماکارونی ...


خواندن ادامه...
طرز تهیه غذای گیاهی با گل کلم
كیك‌ها و شیرینی‌های زیادی مدت طولانی تازه می‌ماند، اما معمولا شیرینی‌های تر و كیك‌های اسفنجی را با همان كیفیت اولیه بسختی می‌توان نگاه داشت.اگر می‌خواهید باقیمانده كیك خود را نگه دارید، طوری كه همچنان تازه بماند، باید برای كیك‌های معمولی یك قطعه نان را آب بزنید و همراه با آن در جعبه قرار دهید و د...


خواندن ادامه...
چگونه کیک را تازه نگهداریم؟
1- از بین بردن بوی بد ظرفها کمی دارچین و مقداری نمک چاره از بین بردن بوی بد ماهی از لیوان ها و ظرفهای آشپزخانه است. برای از بین بردن بوی بد انواع غذاهای بودار می توانید از دارچین و نمک استفاده کنید.حتی می توانید با استفاده از این مواد بوی بد غذا را از داخل فر نیز از بین ببرید.زمانیکه فر هنوز داغ است دارچین ونمک را داخل آن پاشیده و صبر کنیدت...


خواندن ادامه...
نمک و خواصش
ابر برحسب ها: نمک و خواصش, خواصش

شربت های ضد عطش

تاریخ: 31 خرداد 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, دسر و بستنی
در فصل‌های گرم سال، تعریق بدن بالا می‌رود و آب بیشتری دفع می‌شود. البته تعریق به شرطی که طبیعی باشد، مفید است و باعث می‌شود تعادل آب و الکترولیت‌ها حفظ شود و بدن با مشکلی روبه رو نشود ... لازم است در فصل تابستان مرتب با مصرف آب و میوه‌ها، مایعات از دست رفته را جبران کنیم. تجربه نیز نشان داده است که مصرف بر...


خواندن ادامه...
شربت های ضد عطش
طرز تهیه نان ساندویچ خانگی آرد ۲ لیوان ،روغن ۱ استکان،نمک،خمیر فوری ۱ قاشق غذاخوری،شیر خشک ۸ قاشق غذاخوری،شکر ۱ قاشق مربا خوری،آب در حدی که خمیر به دست نچسبد و نرمو لطیف باشد، تمام مواد را با هم مخلوط کرده حسابی‌ ورز میدهیم،به مدت ۲ ساعت در مکان گرمی‌ قرار داده تا حجمش ۲ برابر شود،سپس با دست گلوله ای‌ از خمیر را بر میدار...


خواندن ادامه...
طرز تهیه نان در خانه
مواد لازم :نصف سینه ی مرغ /هویج 2عدد بزرگ/ذرت یک قوطی/نخود سبز یک قوطی/فلفل دلمه ای یک عدد/سوپر چیپس بزرگ یک عدد/شیر یک لیتر/کره 100 گرم/ارد 2ق غ خ/پیاز یک عدد/پنیر پیتزا 300 گرم/قارچ 300گرم و نمک و فلفل به میزان لازم.برای درست کردن این گراتن اول باید سس سفید و اماذه کنیم.طرز تهیه ی سس سفید و قبلا نوشتم ولی یه باره دیگه می نویسم برای کسایی ک...


خواندن ادامه...
طرز تهیه گراتن مرغ
برای درست کردن سس قارچ : قارچ 300گ/شیر 1لیتر/ ارد 2 ق ق خ/پیاز 1عدد کوچک/کره 100گ و نمک و فلفل. کره رو توی تابه حرارت می دیم و پیاز رو بهش اضافه می کنیم/وقتی پیاز کمی تفت خورد قارچ رو اضافه می کنیم و بعد از 2.3 دقیقه که اب قارچ تموم شد 2ق ق خ ارد رو اضافه می کنیم و همین که بوی خامی ارد گرفته بشه (در حد 1 تا 2 دقیقه )ی دیگه تفت می دیم و بعد...


خواندن ادامه...
طرز تهیه سس قارچ برای انواع غذاها
برای شما که اهل سس سفید نیستید و یا رژیم غذایی دارید که خود را از خوردن موادغذایی چرب منع کرده اید این سس می تواند سالادتان را بسیار خوشمزه کند، ناگفته نماند که این سس کاملا رژیمی بوده و تمامی موادی که می تواند به یک سالاد کلم طعم خاص و مطبوعی دهد را دارا می باشد.مواد لازم برای پنج نفر:مغز گردو 10 عددفلفل دلمه ای نصف فلفلنعنا خشک 1 قاش...


خواندن ادامه...
طرز تهیه سس رژیمی برای سالاد
باید توجه داشت که برگ‌های خشکانده این درخت در آشپزی استفاده می‌شود و نه برگ‌های سبز آن، زیرا برگ‌های سبز ممکن است خواص منفی داشته باشند. چنانچه برای طعم و عطر بخشیدن به غذا به ویژه غذاهای گوشتی و ماهی از این گیاه استفاده می‌کنید، لازم است برگ خشکیده آن را به صورت درسته و کامل در غذا بیندازید و پیش از سرو غذا آن...


خواندن ادامه...
روش های استفاده برگ بو در آشپزی
تعداد: 10 نفرزمان تهیه: 15 دقیقهمواد لازم• دو پیمانه آب پرتقال، خنک• یک پیمانه آب انگور سفید شیرین نشده، خنک• یک پیمانه آب کرن‌بری• یک بطری یک لیتری آب لیمو• تکه های یخ• دو پیمانه تکه های میوه های گوناگون (پرتقال، لیمو، آناناس، انگور سفید یا قرمز بی دانه، هلو پوست کنده و توت فرنگی)• برگ های کوچک نعناعط...


خواندن ادامه...
در تابستان جگر خود را خنک کنید
• تعداد: 8 تا 10 نفر• زمان آماده سازی: 20 دقیقه• مایکروفر: 2 دقیقه• خنک شدن: 8 ساعتمواد لازم• 1.5 کیلو هندوانه بدون تخم – خرد شده• ¼ پیمانه برگ های تازه نعناع• نصف پیمانه شکر• نصف پیمانه آب• نصف پیمانه آب لیموی تازه• 4 تا 5 پیمانه لیموناد زنجبیلی• برگ های ریز نعناعطرز ...


خواندن ادامه...
طرز تهیه نوشیدنی خنک کننده تابستانی
هات داگ مَک و پنیر• تعداد: 8 نفر• زمان آماده سازی: 15 دقیقه• زمان پخت: 10 دقیقه در حرارت 400 درجه فارنهایتمواد لازم• دو پیمانه ماکارونی شکلی• دو قاشق غذاخوری کره• دو قاشق غذاخوری آرد سفید• دو پیمانه شیر• 1.5 پیمانه پنیر چدار، رنده شده• 8 عدد هات داگ• 8 عدد نان هات داگ• نصف پیمانه ن...


خواندن ادامه...
طرز تهیه هات داگ های متنوع
مواد لازم:برنج .... 1 کیلولوبیا چشم بلبلی .... 2 پیمانهشوید تازه .... 750 گرمزعفران آب زده .... 2 قاشق غذاخوریپودر دارچین ... به دلخواهدستور تهیه:1 - لوبیا چشم بلبلی را بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید .2 - دو برابر حجم لوبیا روی آن آب ریخته و بگذارید تا بپزد و آب آن به خوردش رود.3 - شوید را خوب شسته و پس از خشک شدن خوب و یک دست خر...


خواندن ادامه...
طرز تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو

طرز تهیه پاناکوتا

تاریخ: 20 خرداد 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, دسر و بستنی
مواد لازم برای 12 نفر• ¼ پیمانه خامه پرچرب• ¼ پیمانه کره• 1/3 پیمانه شکر قهوه ای• یک قاشق غذاخوری شیره ذرت (آميزه‌ شيرينى‌ كه‌ از نشاسته‌ ذرت‌ مى‌سازند)• نصف قاشق چایخوری وانیل• یک قاشق چایخوری ژلاتین ساده (بی طعم)• 1.5 قاشق غذاخوری آب• یک پیمانه خامه پ...


خواندن ادامه...
طرز تهیه پاناکوتا
پیراشکی سیب زمینی مواد لازم: سیب زمینی: ۲ عدد بزرگ،تخم مرغ: یک عدد،قارچ: ۱۰۰ گرم،پیازچه: ۳ ساقه،پنیر پیتزا: به میزان دلخواه،نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم.طرز تهیه:ابتدا سیب زمینی‌ها را بپزید و پس از پخته شدن آنها را رنده یا خوب له کنید. سپس یک عدد تخم مرغ را درون آن بشکنید و نمک، فلفل و زرد چوبه را به آن اضافه کنید. در این مرح...


خواندن ادامه...
طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی
مواد لازم جهت خمیر: آرد ۳ پیمانه مواد لازم جهت کرم: آرد ۱/۲ پیمانهآب ۱ پیمانه شکر ۱ پیمانهشکر ۱ قاشق غذاخوری آب ۲ پیمانهروغن مایع ۱/۴ پیمانه پودر کاکائو ۲ قاشق مربا خوریخمیر مایه فوری ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا تمامی مواد را با هم مخلوط کرده آرد را به آنها کم کم اضافه کنید و خوب ورز دهید آنقدر ورز دهید تا خمیر یکدست شود. سپس روی تخت...


خواندن ادامه...
طرز تهیه پیراشکی کرم دار
مواد لازم : میگو: ۲۵۰گرم پنیر گودا: ۱۵۰گرم گوجه فرنگی : ۲۰۰گرم قارچ : ۲۵۰گرم آبلیمو: مقداری كاهو: ۲برگ پیاز: ۲عدد تره خرد شده : یك دوم پیمانه سركه : ۳ قاشق سوپخوری شكر: ۱ قاشق سوپخوری روغن سالاد یا روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری تخم مرغ: ۶عدد نمك و فلفل سیاه : به میزان لازم طرز تهیه: میگوها را بشویید. آنها را آب پز كرده و سپس در صاف...


خواندن ادامه...
طرز تهیه سالاد میگو

طرز تهیه حلوا سه آرد

تاریخ: 20 خرداد 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, دسر و بستنی
مواد لازم:آرد سفید .................. ۱۲۵ گرمآرد برنج .................. ۱۲۵ گرمآرد نخودچی .................. ۱۲۵ گرمروغن مایع.................. ۲۰۰ گرمشکر .................. ۳ پیمانهآب.................. ۳ دوم پیمانهمحلول زعفران.................. ۳ قاشق سوپ‌خوریکره.................. ۲۵ گرمپودر پسته و پرک بادام برای تزئینطرز تهیه ش...


خواندن ادامه...
طرز تهیه حلوا سه آرد

طرز تهیه معجون

تاریخ: 20 خرداد 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, دسر و بستنی
موادلازم:شکر=2 قاشق غذاخوریخرما= 10 عدد بدون هستهکاکائو= 1 قاشق غذاخوریپودر نارگیل=3 قاشق غذاخوریکنجد = 3 قاشق غذاخوریعسل= 1 قاشق سوپخوریزرده تخم مرغ = 3 عددشیر = 1 لیترطرزتهیه:شیر گرم را با شکر ، عسل و خرما در همزن ریخته به هم می زنیم تا کاملا پف کند. کاکائو را در کمی آب جوش حل می کنیم. سپس پودر نارگیل ، زرده تخم مرغ و کاکائو حل شده ر...


خواندن ادامه...
طرز تهیه معجون
مواد لازم:پاستا فرم دار کوچک =۵۰ گرمکنسرو لوبیا= ۱ عددهویج= ۳ عددتره فرنگی = ۲ ساقهساقه کرفس= ۲ ساقه تردگوجه فرنگی = 4 عددعصاره مرغ= 1 عددآب = 1 لیترجعفری خورد شده =2 قاشق غدا خورینمک و فلفل سیاه و ادویه = به مقدار لازمطریقه تهیه ؛برای تهیه ی این غدا می توانیم از کنسرو لوبیا استفاده کنیم و یا خودمون لوبیا رو بپزیم. در صورت تمایل به پخت...


خواندن ادامه...
طرزتهیه پاستا و لوبیا چیتی
شاید شلغم به خودی خود خوشمزه و خوش قیافه به نظر نرسد، ولی اگر پوست آن را بکنید و آن را مزه دار کنید، بهتر می شود. یکی از بهترین راه های پخت این گیاه ریشه ای، آغشتن آن به روغن زیتون و نمک و فلفل و کباب کردن آن است.در اینجا ما یک مدل شلغم سرخ شده را برایتان توضیح می دهیم.مواد لازم:· 1 عدد شلغم، پوست کنده و خلال شده· نیم فنج...


خواندن ادامه...
طرز تهیه شلغم سرخ شده
مواد لازم:شاه توت تازه : 500 گرمشکر : 1 لیوانآب : نصف لیوانطرز تهیه:شاه توت را توی مخلوط کن ریخته و از صافی رد کنیدمن با دانه هاش میریزمآب و شكر را مخلوط كرده روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند کمی که غلیظ شد شاهتوت را اضافه کرده و هم میزنیمنکته :زیاد جوش نزنه که بد رنگ میشهمرتب هم بزنیدو گرفتن کف فراموش نشهبعد از اينكه شربت سرد شد آن را در ش...


خواندن ادامه...
طرز تهیه شربت شاه توت
مواد لازم :مواد اولیه :زيتون شور بدون هسته : 200 گرمسير رنده شده : 4 حبهگردو ساييده شده : 50 گرمآب انار ترش : 3 قاشق غذاخوریرب انار : 1 قاشق سوپ خوريسبزی بومی خالواش و چوچاق آسیاب شده : 200 گرمنمك، فلفل و گلپر : یک قاشق چای‌خوریدانه انار نصف پيمانهروغن زیتون : 1 قاشق غذاخورییا :زیتون شور بدون هستهگردو خرد شدهکمی نعناکمی سبزی د...


خواندن ادامه...
طرز تهیه زیتون پرورده
مواد لازم :فیله مرغ یا ران مرغ یا سینه : 3 تیکهآرد : نصف لیوانتخم مرغ : 2 عددآرد سوخاری درشت : 1 لیوان گرمروغن سرخ کردنی : به میزان لازمطرزتهیه:روش اول:فیله مرغ را شسته، نمک می پاشیم فیله ها را در آرد می غلطانیم سپس در تخم مرغ زده شده می زنیم و در آرد سوخاری می غلطانیم و در روغن فراوان در روغنی که از قبل داغ شده سرخ می کنیم.یاروش دوم:ا...


خواندن ادامه...
طرز تهیه فیله مرغ سوخاری

طرز تهیه دسر شیرازی

تاریخ: 12 خرداد 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, دسر و بستنی
مواد لازم:آرد برنج : 1 پیمانهنشاسته : 1 پیمانه سرپرشیر : 5 پیمانهآب : 4 پیمانهگلاب : 1 پیمانهشکر : 2 پیمانههل : 1 قاشق چایخوریزعفران دم کشیده : به میزان رنگ دلخواهطرز تهیه:پیمانه ای را که انتخاب می کنید برای تمام موادتون باید یکسان باشه و تغییرش ندیدگلاب رو با شکر مخلوط میکنیمنشاسته و آرد برنج رو در شیر حل میکنیم و از صافی رد میکنیمآب ...


خواندن ادامه...
طرز تهیه دسر شیرازی
شیرینی اسکار:مواد لازم و طرز تهیه:آرد.....................................2 پیمانهشـــــــكر............................. نصف پیمانهتخم مرغ..............................2 عددکره نرم شده........................1 پیمانهمغز گردوخرد شده..................1 پیمانهوانیل..................................1/4 ق چهل..................................


خواندن ادامه...
طرز تهیه شیرینی اسکار
یک دسر کلاسیک سوئیسی است که اولین بار در قرن نوزدهم اختراع شد.کرم باواریا مثل کرم پاتیسیر crème pâtissière هست با این تفاوت که : به جای آرد ، با ژلاتین غلیظ میشه به همین دلیل رنگش به جای زرد، سفید رنگه.ترکیب این کرم شباهت زیادی به موس فرانسوی داره.معمولا با سس رزبری یا توت فرنگی یا پوره زردآلو سرو میشه و یا برای درس...


خواندن ادامه...
طرز تهیه کرم باواریا

طرز تهیه کیک خرما

تاریخ: 11 خرداد 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی
خرماي خرد شده : ١٨٠ گرم بدون هستهآب:١و ١/٣ پيمانهكره نرم : ٦٠ گرمشكر قهوه اي : ١٢٠ گرمتخم مرغ : ٢ عددآرد : ١٥٠ گرمدارچين : ١/٢ قاشق چاي خوريخرماي خرد شده و آب رو روي حرارت ميذاريم تا خرما نرم بشه و آب به جوش بياد و خرما نرم بشه ، بعد از حدود ٣ دقيقه كه مواد غليظ شد ظرف رو از روي حرارت بر مي داريم و با پشت قاشق مخلوط رو له مي كنيم تا يك دست ب...


خواندن ادامه...
طرز تهیه کیک خرما

نوشیدنی اعجاب انگیز

تاریخ: 11 خرداد 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, دسر و بستنی
اين نوشيدني در زمانهاي قديم براي مدت هاي طولاني رايج بوده است اين نوشيدني ميتواند از بدن در مقابل رشد سلول هاي ناسالم محافظت نمايد . اين نوشيدني معجزه گر بسادگي تهيه ميگردد. مواد لازم (چغند ر، هويج و سيب از هر كدام يكعدد ) . موارد فوق را با پوست قطعه قطعه كرده و سپس با هم در آبميوه گيري قرار داده و پس ازآ بگيري بلا فاصله بنوشيد .اين نوشيدني...


خواندن ادامه...
نوشیدنی اعجاب انگیز
صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعد

شماره صفحه:
Go Top