دستانی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستند که رو به آسمان دعا می کنند.

پورتال گروه اینترنتی ونداکلیک


طرز تهیه نوشیدنی اترنج

تاریخ: 11 اردیبهشت 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, دسر و بستنی
مواد لازم: عرق اترنج: نصف فنجان آلوورا: یك فنجان انگور و آب انگور: یك فنجان یخ: 4 یا 5 مكعبروش تهیه:به مدت30ثانیه انگور و آب انگور را با یخ در مخلوط‌كن میكس كرده و در لیوان شیشه‌ای بریزید، سپس عرق اترنج و آب آلوورا را به آن اضافه كنید.فوت آشپزی:اگر تمایل به یكدست شدن نوشیدنی‌تان دارید، همه مواد را درون مخلوط‌كن بریز...


خواندن ادامه...
طرز تهیه نوشیدنی اترنج

طرز تهیه خورشت چغاله بادام

تاریخ: 10 اردیبهشت 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, خورش ها
مواد لازمگوشت خورشتی : 400گرمپیاز خورد و سرخ شده : یک عدد متوسطچغاله بادام : 200 گرمنعنا و جعفری خورد شده :300گرمنمک و فلفل و ادویه :به میزان لازمآب غوره : به میزان لازمآب : 4 لیوانطرز تهیه :ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشتها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود.سپس نعنا و جعفری خورد شد...


خواندن ادامه...
طرز تهیه خورشت چغاله بادام

طرز تهیه آش شله قلمکار

تاریخ: 9 اردیبهشت 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, سوپ و آش
آش شله قلمکاریکی از معروف ترین نوع از انواع آش‌های ایرانی است. در طبخ این نوع آش از سبزیجات معطر و مخصوص آش نظیر: تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و حبوبات نظیر نخود، لوبیا، عدس، برنج، پیاز و همچنین گوشت سردست بی استخوان، زردچوبه و روغن استفاده می‌شود . این آش با نعناع داغ تزیین و مصرف می‌شود.مواد لازم برای آش شله قلمکار: سب...


خواندن ادامه...
طرز تهیه آش شله قلمکار

طرز تهیه دوغ گازدار

تاریخ: 9 اردیبهشت 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, دسر و بستنی
اول از همه باید ماست مناسبی انتخاب كنید. یعنی ماستی كه یك دست و ترش باشد ( اگر ترش نیست ماست را در ظرف سر بسته و به مدت ۳ روز در یخچال نگهداری میكنیم ) سپس ماست را آنقدر هم میزنیم تا كاملا براق شود آنگاه دو برابر ماست موجود آب به آن اضافه میكنیم و میزان نمك هم به دلخواه خواهد بود.ـ حال برای گازدار شدن دوغ كافیست دو حبه قند به آن اضافه ...


خواندن ادامه...
طرز تهیه دوغ گازدار
مقدار کالریمواد غذایی یاد شده در مجموع 1520 کیلوکالری انرژی دارند و در صورت تقسیم این غذا میان 4 نفر، مقدار کالری دریافتی برای هر نفر 380 کیلوکالری خواهد بود. البته خوردن این غذا با یک پیش‌دستی سالاد یا یک لیوان ماست، مقدار کالری دریافتی را 50 تا 100 کیلوکالری دیگر اضافه خواهد کرد.همراه غذادر صورت تمایل می‌توانید با این غذا سالاد...


خواندن ادامه...
زرشک‌پلو با مرغ و 12 راز خوشمزه‌تر شدن آن
مواد لازم :مرغ نصف سینه یا دو عدد رانکدو 4 عددهویج متوسط 2 عددتخم مرغ 3 عددآرد 3 ق سسیر 2 حبهپیاز داغ 1 ق سزردچوبه 1 ق مآویشن 1 ق مزنجبیل نصف ق منمک و فلفل به میزان لازمروغن جهت سرخ کردن به میزان لازمطرز تهیه :ابتدا مرغ رو با زردچوبه و نمک و فلفل و یک عدد پیاز پخته و بعد از درآوردن استخوان های آن بصورت نگینی خرد کنید .هویج را رنده کن...


خواندن ادامه...
طرز تهیه غذای رژیمی ساده

طرز تهیه سس هندوانه

تاریخ: 5 اردیبهشت 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, سس و چاشنی
با هندوانه ی قرمز رنگ می توانید طبق دستور زیریک سس بسیار خوشمزه درست کنید و آن را بر روی سالاد سبزیجات ریخته و از طعم آن لذت ببرید.دستورالعمل زیر به اندازه 2 کاسه گفته شده است.زمان لازم :15 دقیقهمواد لازم :در 4 گروه طبقه بندی شده است :1 پیاله برش هایی ازهندوانه ی بی دانه 1 پیاله از توت فرنگی های نصف شده2 قاشق غذاخوری سرکه ی سفید1 قاشق ...


خواندن ادامه...
طرز تهیه سس هندوانه

طرز تهیه کیک پرتقالی

تاریخ: 3 اردیبهشت 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی
کیک پرتقالیمواد لازم:تخم مرغ ٢ عددشکر ١٥٠ گرم معادل ٣/٤ پیمانهپوست پرتفال رنده شده ٣ گرم معادل ١ قاشق مرباخوریروغن مایع ٥٥ گرم معادل ١/٤ پیمانهآرد ٢١٠ گرم معادل ١/٢ ١ پیمانهبکینگ پودر ٣ گرم معادل ١ قاشق مرباخورینمک چند پرآب پرتفال ١٦٠ میلی لیتر معادل ٢/٣ پیمانهطرز تهیه:ابتدا فر رو روی ٣٥٠ درجه فارنهایت روشن می کنیم و کف یه قالب چهارگوش به اب...


خواندن ادامه...
طرز تهیه کیک پرتقالی

طرز تهیه شامی لپه

تاریخ: 3 اردیبهشت 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, غذا های گوشتی
گوشت پخته: 300 گرم لپه پخته: 150 گرم پیاز متوسط: یك عدد سیب‌زمینی متوسط پخته: یك عدد تخم‌مرغ: یك تا 2 عدد ادویه‌، نمك و فلفل جوش‌شیرین: یك‌دوم قاشق چای‌خوریروش تهیه:1 - گوشت پخته، لپه پخته، پیاز و سیب‌زمینی پخته را در چرخ گوشت ریخته و 2 بار چرخ كنید.2 - وقتی مواد كاملا كش‌دار شد، به آن ادویه دلخ...


خواندن ادامه...
طرز تهیه شامی لپه
بیف استراگانفمواد لازم:گوشت مغز ران گوسالهروغن یا کرهپیازآرد=یک قاشق سوپخوری سرخالیخامه=150 گرمقارچسیب زمینینمک و فلفلپیاز را در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود.گوشت را ورقه ورقه و بعد خلال می کنیم و می شوییم و داخل پیاز می ریزیم.حرارت را ملایم می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا آب گوشت کاملا کشیده شود. بعد آرد و قارچ را داخل گوشت می ریزیم...


خواندن ادامه...
طرز تهیه بیف استراگانف
امروز طرز تهیه ی یك نوع كالباس خانگی رو می گذاریم كه می توانید با گوشت قرمز و یا مرغ درست كنید.بنا به درخواست یکی از کاربران عزیز 3 دستور مختلف تهیه سوسیس کالباس در منزل زا برای شما عزیزان گردآوری نموده ایم. امیدواریم مورد توجه قرار گیرددستور 1:مواد لازم :گوشت مرغ بدون استخوان : 1 کیلو (میتوان از گوشت قرمز نیز به همین شیوه استفاده نمود...


خواندن ادامه...
طرز تهیه سوسیس و کالباس در منزل

طرزتهیه پودینگ تمشک

تاریخ: 2 اردیبهشت 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, دسر و بستنی
پودینگ تمشک برای دو نفر شما برای این دستور به مخلوط کن نیاز دارید 3 فنجان تمشک منجمد 1 فنجان شاه توت 1 عدد انبه، بدون پوست و هسته طرز تهیه: میوه تازه آماده شده را ابتدا در مخلوط کن بریزید، سپس تمشک یخ زده را بر رویش بریزید. تمام مواد را خوب مخلوط نمائید تا وقتی که مخلوط نرم و خامه ای شود و هیچ توده ای در آن نباشد. قبل از سرو کردن ...


خواندن ادامه...
طرزتهیه پودینگ تمشک

کیک اسفنجی برای تولد

تاریخ: 1 اردیبهشت 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی
مواد لازم شكر: 150 گرم تخم‌مرغ: 6 عدد آرد: 150 گرم بیكینگ‌پودر: یك قاشق چای‌خوری وانیل: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری آب جوش: یك‌چهارم پیمانهروش تهیه:1- زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا كنید.2- زرده را در ظرف مناسبی ریخته و حدود 30 ثانیه بزنید.3- شكر را اضافه كنید و به زدن ادامه دهید.4- بلافاصله آب جوش را به مواد...


خواندن ادامه...
کیک اسفنجی برای تولد

طرز تهیه حلوای گل محمدی

تاریخ: 1 اردیبهشت 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی
مواد لازم : كره: 350 گرم آرد: 500 گرم روغن مایع: 150 گرم عسل: 3 قاشق سوپ‌خوری پودر قند: 280 گرم پودر گل محمدی: یك پیمانه هل: یك قاشق چای‌خوری گلاب: یك پیمانه بادام پودر شده: یك پیمانهطرز تهیه:1 - روغن مایع را همراه كره داخل تابه ریخته، آرد را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آرد طلایی شود اما رنگ آن تغییر زیادی نكند.2 - پودر ب...


خواندن ادامه...
طرز تهیه حلوای گل محمدی
اگر به نوشیدن چای علاقه دارید و به کوچک‌ترین تغییری در رنگ و مزه آن اهمیت می‌دهید حتما به توصیه‌های ما در این زمینه عمل کنید تا بتوانید خوش‌طعم‌ترین و خوش‌عطرترین چای را برای همسر و اعضای خانواده‌تان تهیه کنید.چگونه چای لب‌دوز و لب سوز دم کنیم1. از قرار دادن چای خشک در محیط مرطوب خودداری کنید. ...


خواندن ادامه...
روش تهیه چای لب دوز و لب سوز

طرز تهیه ماربلد برانیز

تاریخ: 1 اردیبهشت 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی
مواد لازم پودر کاکائو: 2 قاشق سوپ‌خوری شکلات: 100 گرم بیکینگ‌پودر: یك قاشق چای‌خوری وانیل: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری کره: 150 گرم آرد: 150 گرم نمک: یك‌هشتم قاشق چای‌خوری ‌تخم‌‌مرغ:‌‌ 4 عدد گردو: یك پیمانه شکر: 60 گرم مواد لازم رویه: کره نرم: 50 گرم وانیل: یك‌چهارم قاشق...


خواندن ادامه...
طرز تهیه ماربلد برانیز
اگر امسال قصد دارید خیار شور درست کنید، راهنمایی های کوچکی برایتان داریم تا مشکلات رایج در درست کردن خیارشور را برطرف کنید. در پایان این مقاله برایتان دستورالعملی برای تهیه ادویه خانگی خیارشور آورده ایم.اگر خیارهایتان زیادی چروک شده اند:· چروک شدن می تواند ناشی از استفاده زیادی از سرکه، یا محلول شکر و نمک در شروع درست کردن خیارشور...


خواندن ادامه...
طرز تهیه خیار شور خوشمزه در منزل

انواع روش تهیه قهوه

تاریخ: 1 اردیبهشت 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, دسر و بستنی
قهوه، از میوه درختی به همین نام به دست می آید. پس از برداشت محصول و طی مراحلی چون خشك كردن، جداسازی غلاف، تفت ( یا اصطلاحا بو ) دادن، تركیدن دانه، و... خلاصه فرآوری محصول، در دو نوع كلی «عربیكا» و «روبوستا» به بازار عرضه میشود كه اولی گران، مرغوب و معطر است و دومی ارزان، پر كافئین و تلخ.1 - قهوه را به صورت دانه ...


خواندن ادامه...
انواع روش تهیه قهوه
مواد مورد نیاز : پودر بیسکویت ( ترجیحا پتی بور ) : 150 گرمکره ذوب شده : 75 گرمپنیر خامه ای : 150 گرمشکلات تخته ای : 100 گرمژلاتین : 1 قاشق مرباخوریآب : 2 قاشق غذاخوریآب پرتقال ( آب آناناس ) : 2 قاشق غذاخوریمراحل آماده سازی :ابتدا برای لایه زیرین پای، بیسکویت را با آسیاب پودر کرده و از الک ریز رد کنید، سپس کره بن ماری شده روی بخار کتری...


خواندن ادامه...
طرز تهیه کیک بدون نیاز به فر

طرز تهیه کیک میوه

تاریخ: 31 فروردین 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی
مواد لازم:تخم مرغ : سه عددآرد سفید : دو لیوانروغن مایع : نصف لیوانآب میوه : یک سوم لیوانشیر : دو سوم لیوانشکر : یک لیوان سر پرهل و وانیل : نصف قاشق چایخوری از هر کدامبیکینگ پودر : یک پنجم قاشق مربا خوریجوهر جوش : یک چهارم قاشق چایخوریدر صورت تمایل سیب یا موز یا گردوی خورد شده به میزان لازمطرز تهیه :ابتدا تخم مرغ ها را به همراه هل و وان...


خواندن ادامه...
طرز تهیه کیک میوه

طرز تهیه کیک براونی

تاریخ: 29 فروردین 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی
مواد لازم شكلات تلخ و شیرین: 5 اونس‌ (150 گرم) كره بدون نمك: یك‌دوم پیمانه (113 گرم) پودر كاكائو: 2 قاشق غذاخوری (15گرم) شكر: یك پیمانه (200 گرم) وانیل: یك قاشق چای‌خوری تخم‌مرغ: 3 عدد آرد: سه‌چهارم پیمانه (95 گرم) نمك: یك ‌چهارم قاشق چای‌خوریروش تهیه:1- فر را روشن كرده و در دمای 350 درجه فارنهایت (18...


خواندن ادامه...
طرز تهیه کیک براونی
مواد لازم:بادمجان ٥ عددپیاز متوسط ٢ عددسیر ٢ حبهنعناع خشک ١ قاشق غذخوریکشک حدوداً ٥ قاشق غذاخوری ( مقدار کشک با توجه به غلظت و ترشی اون متفاوت است ) طرز تهیه: ابتدا بادمجونها رو پوست گرفته نمک می زنیم و به مدت حدوداً نیم ساعت داخل صافی می ذاریم تا تلخ آبش گرفته بشه. بعد با آب سرد می شوریم و بعد از اینکه با دستمال آشپزخونه خشک کردیم سرخش می ...


خواندن ادامه...
طرز تهیه ی کشک بادمجان
بورانی در گروه پیش‌غذاها جای می‌گیرد و اصلیت ایرانی دارد. البته در كشورهای حاشیه مدیترانه و به‌خصوص تركیه نیز انواع بورانی در سفره غذایی مردم دیده می‌شود. در شمال آفریقا نیز پیش‌غذاهایی به نام بورانی وجود دارد كه در بیشتر آنها از زیتون استفاده می‌شود. با اینكه انواع بورانی با سبزی‌های پخته تهیه می‌شوند...


خواندن ادامه...
بورانی های خوشمزه تهیه کنید
مواد لازم:پاستا 500 گرمکره نیم پیمانهسینه مرغ 300 گرم (پخته و تکه تکه شده)جعفری اندکی برای تزئیننمک و فلفل به مقدار لازمطرز تهیه:در یک ظرف آب 5 پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمک اضافه کنید. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه کنید.در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر می‌شوند. بگذارید تا پاستاها ب...


خواندن ادامه...
طرز تهیه پاستا با سس آلفردو
آموزش و طرز تهیه کیمه(غذای سنتی هندی)کیمه غدایی هندی‌، لذیذ و مقوی می‌باشد‌. پیشنهاد می‌شود این غذا را همراه سالادساده‌ای که شرحش در زیر می‌آید و نان گرم بربری به عنوان صبحانه‌ای پر انرژی تهیه و نوش جان کنید‌، گرچه می‌توانید آنرا در اوقات دیگری همراه برنج نیز میل نمایید‌.طرز تهیه سالاد&...


خواندن ادامه...
طرز تهیه کیمه (غذای هندی قسمت سوم)
مواد لازم برای 4 نفر :سویا: یک و نیم لیوانپیاز خرده شده : دو عددرب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوریهویج خرد شده : دو عددسیب زمینی خردشده : دو عددجعفری ساطوری شده : نصف پیمانهدارچین و آبلیمو : به مقدار لازمنمک، فلفل، ادویه : به مقدار لازمطرز تهیه :سویا را که از قبل خیس کرده ایم با یک قاشق مرباخوری دارچین به مدت پانزده دقیقه جوشانده، آبکش کرده...


خواندن ادامه...
طرزتهیه یک غذای خوشمزه رژیمی

دلمه مرغ

تاریخ: 16 فروردین 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, غذا های گوشتی
مواد لازمیک فنجان برنجدو قاشق مرباخوری سس خردلنصف پیمانه سس مایونزیک فنجان ماستیک فنجان لوبیا سبز پخته شده۵عدد پیازچه خرد شدهچند برگ اسفناج یا کاهونصف سینه مرغ پخته شدهچند عدد گوجه فرنگی یا فلفل دلمهبه مقدار کافی: نمک و فلفلطرز تهیهبرنج را شسته و سپس کته کنید و بگذارید تا دم بکشد.سپس تابه ای را روی گاز گذاشته و کمی روغن در آن بریزید و ...


خواندن ادامه...
دلمه مرغ
ابر برحسب ها: دلمه مرغ, دلمه

طرز تهیه کلوچه گوشت

تاریخ: 16 فروردین 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, غذا های گوشتی
با استفاده از مغز نان باگت، سیر و دیگر مواد لازم، کلوچه خوشمزه‌ای تهیه کرده و میل کنید.مواد لازم:سیر: 2 حبهشیر: نصف پیمانهپیاز:‌یک عددروغن برای سرخ کردن: مقداریگوشت چرخ کرده: 500 گرمجعفری ساطوری: 3 قاشق سوپ‌خوریرب گوجه‌فرنگی: یک قاشق سوپ‌خورینمک و فلفل و ادویه کاری: به میزان لازمتخم‌مرغ: یک عددپنیر گودا: 8...


خواندن ادامه...
طرز تهیه کلوچه گوشت
آموزش و طرز تهیه بگارا بیگنمواد لازم :بادمجان 6 عددفلفل قرمز 3 عددكنجد 1 قاشق سوپخوریسیر 1 عددپیاز 2 عددآب تمر 0.5 فنجاننارگیل 1 فنجانزیره 1 قاشق سوپخوریگشنیز 1.5 قاشق سوپخوریفلفل قدریزردچوبه قدرینمك قدریروغن 3 قاشق سوپخوریطرز تهیه :بادنجان های وسط را بچهار قسمت تا نصف حجم طولی آن ، قاچ کنید . نارگیل خشک کوبیده و سه عدد فلفل قرمز و یک ...


خواندن ادامه...
طرز تهیه بگارا بیگن (غذای هندی قسمت دوم)
مواد لازم پرتقال: یک عدد لیمو ترش: نصف یک عدد پاستیل ترش:10 عدد سودا: نصف لیوان یخ: 5 مکعبروش تهیه:پرتقال و لیمو ترش را آبگیری کنید. آب پرتقال را به همراه نصف آب لیمو ترش و سودا و 5 عدد پاستیل به داخل پارچ مخلوط کن بریزید. به مدت 30 ثانیه مخلوط کنید. پس از آن یخ ها را اضافه کنید و باز هم به مدت 30 ثانیه با سرعت بالا مخلوط کنید. نوشیدنی...


خواندن ادامه...
طرز تهیه نوشیدنی پاستیلی
صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعد

شماره صفحه:
Go Top