علم بدون دین لنگ است. و دین بدون علم، کور.

پورتال گروه اینترنتی ونداکلیک


هند هم کشور تنوع و هم سرزمین رازها و سنتهاست. از قله های پر برف در شمال تا مناطق قاره ای در جنوب که به اقیانوس هند می رسند، این کشور مجموعه ای از تنوعهای جغرافیایی، فرهنگی و مذهبی است .شیوه آشپزی هندی نیز به همان صورت جذاب و متنوع است. با این که هندوها گاو را مقدس می دانند و از غذاهای گیاهی استفاده می کنند، مسلمانها باقیمانده سبک آشپزی ا...


خواندن ادامه...
طرز تهیه غذاهای هندی (قسمت اول)
لازم است كه در مورد پخت شیرینی و نحوه كار كردن با فرهای خانگی نكات زیر را بدانید:معمولاً كیك و شیرینی هایی كه دارای حجم زیادتری هستند با حرارت متوسط و مدت زمان زیاد، پخته می شوند. كیك و شیرینی هایی كه ریز و كوچك هستند (به جز شیرینی هایی كه سفیده یا زرده زیاد در آنها به كار رفته) حرارت زیاد و وقت كمتری برای پخت نیاز دارند.اگر حرارت فر برای پخ...


خواندن ادامه...
نکات مهم شیرینی پزی
- قبل از این که مواد غذایی را به داخل روغن بیندازید، باید ابتدا روغن را تا درجه حرارت مناسبی گرم کنید( مثلا تا حدود190 درجه سانتیگراد) .در این حرارت، در سطح مواد غذایی، سریعاً یک لایه محافظ شبیه به یک لایه عایق تشکیل می شود که باعث می شود روغن نتواند از ماده غذایی عبور کند و ماده غذایی فقط با حرارت غیرمستقیم و با هدایت گرمایی از این عا...


خواندن ادامه...
نکات مهم در آشپزی
گرانولا را حتی كسانی كه در رژیم هستند مصرف می‌كنند، چون بدن آنها را سالم و قوی می‌كند. پس استفاده از آن بسیار مفید است. با كمی شیر می‌توان گفت، گرانولا یك غذای كامل است. كودكان را نیز از این غذا بی‌نصیب نگذارید.مواد لازم برای 4 نفر: عسل رقیق‌شده: 5 قاشق غذاخوری جو: 200 گرم مغز (بادام، فندق، گردو، پسته): 150گرم ...


خواندن ادامه...
گرانولا را به راحتی در خانه درست کنید.

شیرین پلو

تاریخ: 10 فروردین 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, پلو و چلو
مواد لازم برای 8 نفر: مرغ یك عدد، حدود دو كیلوگرم، تكه تکه خرد شود(بدون پوست)برنج 700 گرمخلال پرتقال یا نارنج خشك 150 گرم تازه 400 گرمخلال پسته 100 گرمخلال بادام 100 گرمهویج 4 عددشكر 700 تا 800 گرمزعفران یك‌چهارم پیمانه دم كردهروغن مایع به میزان لازمكره یا روغن حیوان به میزان لازمپیاز یك عددنمك و فلفل به میزان لازمطرز تهیه:خلال پو...


خواندن ادامه...
شیرین پلو
ابر برحسب ها: شیرین پلو, شیرین

طرز تهیه لهمجون

تاریخ: 8 فروردین 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, ساندویچ و پیتزا
یكی از دلایل اینكه پیتزا غذایی شرقی است، لهمجون یا پیتزای تركی است كه در این كشور طرفدار فراوان دارد. روش تهیه آن تقریبا ساده است و یک خوراكی سریع، لذیذ و دم‌دستی است.مواد لازم برای تهیه خمیر: پودر مخمر: سه و یك‌دوم قاشق چای‌خوری شكر: یك‌دوم قاشق چای‌خوری آب گرم: یك پیمانه آرد: 5 پیمانه نمك: 2 قاشق چای‌‌خو...


خواندن ادامه...
طرز تهیه لهمجون
مواد لازم لازانیا: یک بسته قارچ اسلایس پخته: یک دوم پیمانه سس پستو: 2 قاشق سوپ خوری اسفناج پخته شده: یک دوم پیمانه ذرت پخته شده: یک دوم پیمانه پنیر پیتزا: یک دوم پیمانه نخودسبز پخته شده: یک دوم پیمانه پنیر ورقه‌ای: 5 عدد هویج پخته شده: یک دوم پیمانه اورگانو، پاپریکا، پودرسیر: به مقدار لازمروش تهیه:1 - ابتدا لازانیا را طبق دستورالع...


خواندن ادامه...
لازانیای گیاهی

دسر پرتقال

تاریخ: 6 فروردین 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, دسر و بستنی
مواد لازم:زرده تخم مرغ=3عددشکر=100گرمآب پرتقال=1فنجانژلاتین=5میلی(3ورق)خامه=120گرمرنده پوست پرتقال=1عددمغزپرتقال=1فنجانپودرقند=2قاشق غذاخوریبرای تزئین حلقه های کیوی وپرتقالطرز تهیه:1-زرده ها را با شکر می زنیم تا خوب سفید شود.2-آب پرتقال را کمی گرم می کنیم(نجوشد)و کم کم به مخلوط زرده ها و شکر اضافه می کنیم.3-ژلاتین را در نصف استکان آب ح...


خواندن ادامه...
دسر پرتقال
ابر برحسب ها: دسر پرتقال, پرتقال

طرز تهیه نارگیلی پفکی

تاریخ: 6 فروردین 1392 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی
شیرینی نارگیلی مواد لازم: پودر نارگیل 150 گرمپودر قند 250 گرم سفیده تخم مرغ 4 عددپودر هل 1 ق مخلال پسته جهت تزیین طرز تهیه : بعضی وقتها نمی دونید با سفیده تخم مرغها چیکار کنید . این دستوری هست که فقط با سفیده تخم مرغ درست می شه و زرده در اون دخیل نیست.این یه شیرینی بسیار تردی هست که فقط یه چایی کنارش کم داره ...


خواندن ادامه...
طرز تهیه نارگیلی پفکی
رشته پلو غذایی برای چهارشنبه سوری مواد لازم:گوشت چرخ کرده _________________________٢٠٠ گرمپیازمتوسط ______________________________ ١ عددرشته پلویی هشجین _____________________________ ٢٠٠ گرمبرنج ___________________________________ ٣ پیمانهکشمش پلویی ___________________________١۵٠ گرمهل _________________________ ۱ قاشق سوپ خوریزعفران...


خواندن ادامه...
رشته پلو غذای سنتی برای چهار شنبه سوری

شکلات گردویی

تاریخ: 27 اسفند 1391 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی
مواد لازم:400 گرم شکلات تیرهکره:1 قاشق غذا خوریبیسکویت مادر یا هر بیسکویت دیگه: 1 پیمانه خورد شدهمقداری گردو تست شده و خورد شده شکلات رو خورد کنید بریزید توی ظرف و بزارید توی ماکروفر به مدت 1 دقیقه تا اب بشهبعد بهش کره را اضاافه کنید و هم بزنید تا کره اب بشهبیسکویت و گردو رو خورد کنید و با شکلات مخلوط کنیدمواد رو بریزید توی فویل و...


خواندن ادامه...
شکلات گردویی

شیرینی های نوروزی

تاریخ: 27 اسفند 1391 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی
عید و شیرینی هایش! انگار که نصف لذت تعطیلات عید و نو شدن سال و به تبع آن نو شدن زندگی در شیرینی شیرینی هایش نهفته. آنقدر که هر کسی با خودش بگوید چه باکی از یکی دو کیلو اضافه وزن عیدانه! بعد از عید دوباره قصه زندگی و بدو بدوهایش از سر گرفته می شود و چربی ها هم ناخودآگاه می روند رد کار خودشان!شیرینی اگر هیچوقت هم مهمان خانه‌های شما نباشد ...


خواندن ادامه...
شیرینی های نوروزی
چنانچه برای چند روزی قرار است در سفر باشید، یکی از هوشمندانه ترین راه های آشپزی، استفاده از فویل آلومینیومی است. می توانید مواد خام را در فویل بپیچید و آن را روی زغال داغ بگذارید و مستقیما در فویل سرو کنید در این صورت هیچ تابه و بشقاب کثیفی باقی نمی ماند. چه راهی از این آسان تر؟ بنابراین یک رول کامل بردارید. آتش در آشپزی با فویل مهم است. شما...


خواندن ادامه...
آشپزی در سفر
ابر برحسب ها: آشپزی در سفر, آشپزی, سفر

طرز تهیه سوهان عسلی

تاریخ: 25 اسفند 1391 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی
خلال بادام=1/2پیمانه(150 گرم) برای تزیین کمی هم خلال پسته میریزیمشکر=یک پیمانه سرخالی(150 گرم)عسل سفت=سه قاشق سوپخوری پر(150 گرم)روغن آبکرده=4 قاشق سوپخوری(100 گرم)زعفران سائیده=یک قاشق چایخوریطرز تهیه:ته سینی را خوب چرب می کنیم بعد شکر و عسل و روغن را در ظرف کوچکی می ریزیم و روی آتش می گذاریم،حرارت باید ابتدا کم باشد تا شکر شروع به حل ش...


خواندن ادامه...
طرز تهیه سوهان عسلی

چیز کیک قهوه

تاریخ: 25 اسفند 1391 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی
چیز کیک قهوهمواد لازم :پودر ژله دو قاشق غذا خوریپنیر خامه 240 گرمخامه 360 گرمبیسکوییت پودر شده(پتی بور) 2 لیوان , یا کیک آماده(یک لایه نازک)پودر قهوه یا نسکافه100 گرم کرهطرز تهیه :پودر ژله همرا با پودر قهوه را با یک لیوان آب جوش حل کرده.خامه را با همزن زده تا فرم گرفته پنیر خامه را هم ریخته مخلوط کرده. ژله که خنک شد داخل مواد ریخته . ب...


خواندن ادامه...
چیز کیک قهوه
مواد لازمکره 120 گرمپودر قند 60 گرمآرد 200 گرمزرده تخم مرغ 1 عددوانیل یک چهارم قاشق چای خورینمک یک هشتم قاشق چای خوریطرز تهیه :کره و پودر قند را بزنید تا نرم و لطیف شود. سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و باز هم بزنید تا مواد کاملاً سفید و پفکی شود. سپس آرد و نمک را اضافه نمایید و آرام مخلوط کنید. بهتر است با سرانگشت خمیر را مخلوط کنید...


خواندن ادامه...
آموزش جامع و کامل تارت میوه
مواد لازم:آرد برنج نرم: نیم کیلوگلاب: یک سوم پیمانهپودر قند نرم: ‌175 گرمتخم‌مرغ: ‌یک عددروغن جامد: 250 گرمهل کوبیده: کمیسیاه دانه: کمیطرز تهیه:• پودر قند، روغن جامد و زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط کرده، و با استفاده از همزن آنقدر هم بزنید تا کاملا نرم شود.• سفیده تخم‌مرغ را با همزن خوب هم زنید طوری که ...


خواندن ادامه...
شیرینی نان برنجی برای نوروز
مواد لازم:کره:1/2 پیمانه یا 113 گرمارد:1 پیمانهپسته : تست شده و خیلی ریز خورد شده 1 پیمانهپودر شکر:1/4 پیمانهفر رو روی 300 درجه فارنهایت روشن کنید .پسته را خرد کنید این کا را می توانید داخل همزن یا میکسر انجام دهید دقت کنید پودر نشود. کره رو بزارید بیرون از یخچال تا نرم بشه, بعد با پودر شکر خوب هم بزنید تا کرمی بشه بعد پسته وآرد ر...


خواندن ادامه...
شکلات پسته ای مخصوص نوروز
به نام‌هایی چون قهوه یونانی و ارمنستانی هم شناخته می‌شود و نوشیدن آن در مناطق خاورمیانه، شمال آْفریقا، ارمنستان، سومالی و كشورهای حوزه بالكان رایج است. می‌گویند روش تهیه این قهوه در دمشق ابداع شد و در زمان امپراتوری عثمانی گسترش یافت. فرهنگ خوردن قهوه در كشورهای حوزه بالكان بسیار رایج است؛ به ویژه خوردن قهوه‌هایی ك...


خواندن ادامه...
روش تهیه قهوه ترک (آموزش کامل و جامع)
جدول اندازه گیریبرای پر کردن پیمانه از مواد جامد حتماً از قاشق استفاده کنید و به هیچ عنوان پیمانه را در آرد یا شکر یا ... فرو نکنید چون اندازه ها دقیق نخواهد بود و بعد از پر کردن پیمانه روی آن را با چاقو صاف کنید.وزن کردن مواد خشک با ترازو ، بهترین و دقیق ترین روش می باشد.کسانی که ترازو ندارند ، می توانند تبدیل مواد را از گرم به پیمانه...


خواندن ادامه...
روش دقیق اندازه گیری و پیمانه ها در شیرینی پزی
چای دو رنگ هم از زمانیکه چای در ایران مرسوم شده , در مراسم خواستگاری و مجالس مهم باب شد . در گذشته یکی از هنرهای زنان ایرانی درست کردن چای دو رنگ بود که کم کم به مرور زمان کمرنگ شده و امروزه در مواردی خاص و یا در خانواده هایی اصیل به چشم میخوره . روش درست کردن چای دو رنگ ساده ست ولی کمی نیاز به صبر و حوصله و دقت داره :طرزتهیه:استکانهای...


خواندن ادامه...
طرز تهیه چای دورنگ برای خواستگاری
● مواد لازم :▪ میگو ۱ کیلو▪ پیاز یک عدد ( درشت )▪ آرد ۳/۲ لیوان▪ آبلیمو یک قاشق سوپخوری▪ ماست دو قاشق سوپخوری▪ زعفران نصف قاشق چایخوری▪ تخم مرع یک عدد▪ نمک مقدار لازم▪ بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری▪ فلفل مقدار لازم ● طرز تهیه :ابتدا میگو را پوست کنده ، شسته و سپس درون آب پیاز ( یک عدد پیاز درشت را پوست کنده رنده کرده و آن را بین دو دست ...


خواندن ادامه...
طرز تهیه میگو پفکی

کوکو کدو حلوایی

تاریخ: 21 اسفند 1391 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, غذا های گیاهی
مواد لازم: آرد برنج: یك پیمانه كدوحلوایی پخته شده: یك پیمانه مغز گردو، چرخ شده: یك‌چهارم پیمانه تخم‌مرغ: یك تا 2 عدد شكر: یك‌دوم پیمانه آب یا شیر به اندازه‌ای كه مایه شل شود گلاب: 2 تا 3 قاشق سوپ‌خوری پودر هل: یك قاشق چای‌خوری پودر دارچین: یك قاشق چای‌خوری نمك: یك قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین: یك...


خواندن ادامه...
کوکو کدو حلوایی
چای لیمو- نعناع - میخک دارچینمواد لازم: برگ نعناع تازه: 2 الی 3 ساقه لیمو ترش: یک‌دوم میخک: 3 الی 4 تکه چوب دارچین: یک یا 2 عددروش تهیه:میخک و دارچین را درون آب جوش ریخته و به مدت 10 دقیقه می‌گذاریم دم بکشد. برگ نعناع و لیمو ترش را درون لیوان ریخته و دارچین و میخک را که دم کشیده به آن اضافه می‌کنیم.نوشیدنی‌ها ...


خواندن ادامه...
نوروز 92 با این نوشیدنی ها از مهمانان پذیرایی کنید

لوز نارگیل

تاریخ: 19 اسفند 1391 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی
مواد لازم:شکر 2 پیمانه یا 200 گرمآب ا پیمانه یا 100 گرمپودر نارگیل 2 پیمانه یا 200 گرم (پودر نارگیل کاملا نرم وچرخ شده یا آسیاب شده باشد)طرز تهیه:ابتدا برای تهیه ی شربت این شیرینی شکر و آب را مخلوط کرده تا کاملا شکر در آب حل شود. سپس این محلول را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و قوام آید .پس از آن شربت را به ظرف دیگری منتقل کرده و خوب بزنید...


خواندن ادامه...
لوز  نارگیل
ابر برحسب ها: لوز نارگیل, نارگیل
مواد لازم برای 4 نفر:برنج 4 پیمانهسبزی پلویی شامل تره فرنگی یا سیر تازه، جعفری، شوید، شنبلیله و گشنیز، از هر کدام 200 گرمماهی شیر 1عدد متوسطآرد سفید 2 فنجانزردچوبه ودارچین به میزان لازملیموترش 4 عددروغن مایع نصف فنجانتمبر هندی یک بستهنمک و فلفل به مقدار خیلی کمپیاز یک عدد بزرگسیر 4 حبهطرز تهیه :ابتدا برنج آب کش شده را کم کم داخل قابلمه...


خواندن ادامه...
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی عید
1. اگر می‌خواهید شیرینی‌هایی با مقدار زیاد بپزید، فر را روی حرارت متوسط تنظیم کنید و آنها را در مدتی طولانی بپزید. اما برای شیرینی‌های ریز و کوچک (مثل شیرینی‌نخودچی)، با حرارت زیاد، می‌توانید در وقتتان صرفه‌جویی کنید.2. اگر روی شیرینی‌تان پخته ولی داخل آن خمیر مانده، یکی از دلایلش این است که حرارت فر زیاد ب...


خواندن ادامه...
نکات مهم در پخت کیک و شیرینی

شیرینی قلب شکلاتی

تاریخ: 15 اسفند 1391 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی
مواد لازم :کره 150 گرمپودر قند 1/5 پیمانهتخم مرغ 2 عدد بکینگ پودر 1 قاشق چایی خوریوانیل 1 قاشق چایی خوریارد به میزان لازمشکلات 100 گرمطرز تهیه :کره و پودر قند را هم بزنید . تخم مرغ و وانیل و بکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید . ارد را در حدی بریزید که خمیری یکدست و نرمی که به دست نچسبد بدست اید . خمیررا در پلاستیک بگذارید و در یخچال به مدت 2 س...


خواندن ادامه...
شیرینی قلب شکلاتی
مواد لازم :آرد ۲۰۰ گرمکره ۱۵۰ گرمپودر قند ۷۵ گرمزرده تخم مرغ ۱عددسفیده تخم مرغ ۱ عددبکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایی خوریگردوی پودر شده ۵۰ گرمپودر دارچین ۱/۲ قاشق چایی خوریگردوی خورد شده به میزان لازمابتدا کره و شکر را با هم زن برقی خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند سپس پودر دارچین و زرده تخم مرغ را اضافه کنید دوباره کمی‌ هم بزنید بکینگ پودر و آرد...


خواندن ادامه...
شیرینی گردویی دارچینی

شیرینی دارچینی

تاریخ: 15 اسفند 1391 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی
مواد لازم :آرد ۳۰۰ گرمپودر دارچین ۱ قاشق چایی خوریوانیل ۱/۴ قاشق چایی خوریکره ۲۰۰ گرمپنیر خامه‌ای ۱۰۰ گرمشکر ۱۸۰ گرمزرده تخم مرغ ۲ عددچیبس شکلات بمقدار لازمکره و شکر و پنیر خامه ای را با هم زن برقی خوب هم بزنید تا یکدست شوند سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید ، ارد و پودر دارچین را با هم الک کنید کم کم اضافه کنید و با کمک لیسک مخلوط...


خواندن ادامه...
شیرینی دارچینی
صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعد

شماره صفحه:
Go Top