ونداکلیک » آشپزی و شیرینی پزی
مواد لازم :آرد ۱۰۰ گرمنشاسته ذرت ۵۰ گرم شکر ۵۰ گرمکره ۱۰۰ گرمپودر بادام ۳۰ گرمپودر فندق ۳۰ گرمغلاف وانیل ۱ عدد
طرز تهیه ابتدا آرد و نشاسته ذرت را با هم الک کنید . سپس کره به دمای محیط رسیده را همراه شکر و وانیل از غلاف در آمده را با هم در ظرفی ریخته و هم بزنید سپس به آن پودر بادام و پودر فندق را اضافه کنید در آخر مخلوط آرد و نشاسته ...

مواد لازم :آرد ۱۰۰ گرمشکر ۵۰ گرمکره ۹۰ گرمتخم مرغ کوچک ۱ عددبکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایی خورینمک ۱/۸ قاشق چایی خوریوانیل ۱/۲ قاشق چایی خوریکنجد به میزان لازم
طرز تهیه :
کره و شکر در ظرفی ریخته با هم زن برقی بزنید سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید خوب مخلوط کنید سپس تمام مواد خشک ( آرد ، نمک ، بکینگ پودر ) را با هم مخلوط و الک کنید به...

مواد لازم :
پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوریآب ولرم ۱/۲ پیمانهزرده تخم مرغ ۴ عددشکر ۳/۴ پیمانهآب پرتقال ۱/۵ پیمانهخامه ۲۰۰ گرمرنده پوست پرتقال ۱ قاشق چایی خوریابتدا پودر ژلاتین در آب ولرم به روش بن ماری حل کنید . زرده تخم مرغ و رنده پوست پرتقال و شکر هم بزنید به حدی که کرم رنگ و کشدار شود . آب پرتقال را کم کم بریزید یا با دور کند همزن و یا با هم...

فریتاتا یه واژه ایتالیایی است که با اضافه کردن انواع گوشت، سبزیجات، پنیر و پاستا به تخم مرغ درست می شه و این تنوع باعث می شه دستمون برای درست کردن انواع اون بنا به سلیقه و عادات غذایی مون باز باشه. این مدلی که من امروز درست کردم با سبزیجات است که البته من به جز اسفناج از سبزیجات یخ زده آماده برای تهیه اون استفاده کردم. اما شما می تونین خودتو...

پرتقال:3 عدد درشتشکر:1 پیمانهاب:1 پیمانهشکلات اب شده
پرتقال ها رو سر و تهشون رو برش بدید و بعد پوستش رو بکنید
پوست پرتقال رو برش بدید و بعد با یک چاقوی تیز قسمت سفید اسفنجی داخل پوست ها روجدا کنید.نیازی نیست حتما هموشون رو تمیز برش بدید .
بعد پوستهای خلال شده رو با مقداری اب بزارید روی حرارت تا به جوش بیاد وقتی اب ...

مواد لازم:
زرده تخم مرغ:3 عددارد:1 و 1/2 قاشق چای خوری پروانیل:1 قاشق چای خوریگردو :1 پیمانه ریز خرد شدهکمی پسته خرد شده برای تزیینپودر شکر:1/2 پیمانهبکین پودر:1/3 قاشق چای خوریپودر شکر و زرده ها رو اونقدر با هم زن برقی هم بزنید که سفید رنگ بشن تقریبا 15 هم بزنیدوانیل رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنیدبکین پودر رو با ارد الک کنید و به زرده ها ا...

مواد لازم:شکلات تیره :466 گرم خرد شده تقریبا 2 و 2/3 پیمانهتخم مرغ:4 عددشکر:1 و 1/3 پیمانهارد: 1/2 پیمانهوانیل:1 قاشق چای خوریچیپس شکلات: 1 پیمانهبکینگ پودر:1/2 قاشق چای خوریکره:4 قاشق غذا خوری 56 گرم
شکلات تیره شکلاتی هست که توی تهیش از شیر استفاده نشده نه شیر و نه پودر شیر ,شکلاتی که توش شیر داشته باشه شکلات تیره به حساب نمیاد . من 70 درص...

ابر برحسب ها: طرز تهیه کوکی برانی, تهیه, طرز تهیه, کوکی, طرز تهیه کوکی, تهیه کوکی, برانی, تهیه کوکی برانی, کوکی برانی
شیرینی گردویی از آن دست شیرینی هایی است كه تقریبا همه دوستش دارند. مهمترین ویژگی این شیرینی آن است كه در دهان آب میشود و بسیار لذیذ است. پیش از شروع به كار نكات مربوط به این شیرینی را حتما مطالعه كنید.شیرینی پفكی گردوییموادلازم: زرده تخممرغ: 5 عدد پودر قند: 200 گرم گردو: 200 گرم، نیمكوب پودر هل: یك قاشق چایخوری ...

ابر برحسب ها: طرز تهیه شیرینی گرویی پفکی, تهیه, طرز تهیه, شیرینی, طرز تهیه شیرینی, تهیه شیرینی, گرویی, تهیه شیرینی گرویی, شیرینی گرویی, پفکی, شیرینی گرویی پفکی, گرویی پفکی
ابر برحسب ها: دانستنی هایی در مورد هنگ ویندوز, دانستنی, هایی, دانستنی هایی, مورد, هایی در مورد, در مورد هنگ, مورد هنگ, ویندوز, مورد هنگ ویندوز, هنگ ویندوز
مواد لازم: سیب زمینی: 300 گرم آرد : حدود 500 گرم بهبود دهنده: یک چهارم قاشق چایخوری کره: 30 گرم یا روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری آب یا شیر گرم: 170 میلی لیتر مایه خمیر فوری: 20 گرم شکر: یک قاشق چایخوری زیره یا نعناء یا شوید خشک: 2 قاشق چایخوری نمک: 1 قاشق چایخوری تخم مرغ: 1 عددروش تهیه:1 -سیب زمینیها را بشویید و با آب ونمک بپزید ت...

ابر برحسب ها: رابطه ی نان سیب زمینی و عشق, رابطه, رابطه ی نان, نان, ی نان سیب, نان سیب, زمینی, نان سیب زمینی, سیب زمینی, زمینی و عشق, عشق
پختن پلو یا همان برنج ساده آن هم در مقیاس زیاد چندان هم که فکر میکنید کار سختی نیست. برای آنکه پلوی نذری تان خوش طعم و عطر بوده و خوب قد بکشد. هم باید در انتخاب برنج دقت کنید و هم در پخت آن.1- برنج را بعد از پاک کردن بشویید و خیس کنید.برنج را آنقدر بشویید تا آب آن کاملاً شفاف شود.برای خیس کردن برنج از قدیم رسم بر این بوده است از سنگ نمک استف...

ابر برحسب ها: آموزش پخت پلو برای 100 نفر, آموزش, آموزش پخت, آموزش پخت پلو, پخت پلو, برای, پخت پلو برای, پلو برای, پلو برای 100, برای 100, برای 100 نفر, 100 نفر
● مواد لازم▪ بیسکویت پتی بور: ۲۲۷ گرم▪ شکلات تلخ و شیرین: ۱۲۰ گرم▪ شکر: یک دوم پیمانه▪ کره بدون نمک: ۴ قاشق غذاخوری▪ تخم مرغ: یک عدد▪ شکلات تلخ و شیرین برای روکش کیک: ۲۲۷ گرم● روش تهیه:۱۲۰ گرم شکلات را درون کاسه ای شیشه ای ریخته و روی بخار آب آن را هم زده تا به صورت مایع درآید.بیسکویت ها به تکه های نیمه درشت تقسیم کنید.کره و شکر را با هم...

یک پختن از آن کارهایی است که به قول معروف لم دارد؛ باید بارها آن را درست کرده باشید تا بتوانید یک کیک بی عیب درست کنید. معمولا لم یاد دادنی نیست و با تجربه به دست می آید اما این ۶ تکنیک به عقیده بسیاری از آشپزهای حرفه ای، لم اصلی کیک پختن است؛ اگر آن ها را بدانید هیچ وقت کیک تان خراب نخواهد شد.۱- از مصرف تخم مرغ سرد اجتناب کنیدمعلوم اس...

ابر برحسب ها: نکاتی که اگر بدانید هرگز کیک شما خراب نمی شود, نکاتی, نکاتی که اگر, اگر, هرگز, که اگر هرگز, اگر هرگز, اگر هرگز کیک, هرگز کیک, هرگز کیک شما, کیک شما, خراب, کیک شما خراب, شما خراب, شما خراب نمی, خراب نمی, خراب نمی شود, نمی شود
کیک یخچالیمواد لازم:تخم مرغ یک عددشکر یک لیوانشیر دولیوانآردسفید دو قاشق غذاخوریپودر کاکائو دو قاشق غذا خوریبیسکویت پتی بور دو بستهکره بیست گرمهل و وانیل از هر کدام نصف قاشق چایخوریپودر نارگیل برای روی کیک به میزان لازمشکلات تخته ای به مقدار لازم برای تزیئن با توجه به تمایلطرز تهیه :ابتدا یک عدد تخم مرغ را با یک لیوان شکر و هل وانیل مخ...

ابر برحسب ها: کیک یخچالی, یخچالی
همه ی آنچه که از آبگوشت باید بدانید
تاریخ: 2 اسفند 1391 - توسط: tabasom - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, غذا های گوشتی, نکات آشپزی و شیرینی پزی
ابر برحسب ها: همه ی آنچه که از آبگوشت باید بدانید, آنچه, همه ی آنچه, آبگوشت, که از آبگوشت, باید, از آبگوشت باید, آبگوشت باید
مواد لازم:قارچ خرد شده=1 لیوانآرد سفید=3 قاشق غذاخوریپیاز ریز شده=1 عددكره=25 گرمنمك و فلفل=به مقدار لازمعصاره مرغ مگی=1 قرصشیر=4 لیوانخامه زده شده=1 لیوان(در صورت تمایل)طرز تهیه:1. پیازها در كره كمی سرخ كرده تا طلایی رنگ شود.2. قارچ های خرد شده را به همراه ادویه به آن اضافه كرده تا زمانیكه طلایی رنگ شود سپس عصاره مرغ مگی به همراه آرد ...

مواد لازم برای خمیر تارت: آرد: 325 گرم پودر كاكائو: 50 گرم كره: 180 گرم پودر شكر: 4 قاشق سوپخوری روغن مایع: 4 قاشق سوپخوری آب سرد: 2 قاشق سوپخوری تخممرغ: یك عدد لوبیا قرمز: به میزان لازممواد لازم برای داخل تارت: موز و كمپوت آناناس: به میزان لازم خامه فرمگرفته: یك لیوان شكلات سیاه: 300 گرم خامه صبحانه: 300 ...

سالم ترین روش برای پخت غذا، روش آب پز کردن است.در صورتی که ناچار هستید غذای خود را سرخ کنید، باید از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید. اگر قصد دارید روغنی را که یک بار برای سرخ کردن از آن استفاده کرده اید، دوباره مورد استفاده قرار دهید، باید هنگام خرید، در انتخاب نوع روغن دقت کنید.بدین منظور باید روغنی را انتخاب کنید که نقطه ی دود بال...

ابر برحسب ها: روش های صحیح سرخ کردن غذا چیست, روش های, صحیح, روش های صحیح, های صحیح, های صحیح سرخ, صحیح سرخ, کردن, صحیح سرخ کردن, سرخ کردن, سرخ کردن غذا, کردن غذا, چیست, کردن غذا چیست, غذا چیست
تكنیك و تجربه های ساده كه به شما معرفی میکنیم كمك میكند تا غذائی خوشمزهتر و سالمتر داشته باشید .با ما همراه باشید..1- ساقه های سفت كلم پیچ را جدا كنید و فقط برگ های نرم آنرا بخورید. خیلی راحت میتوانید كلم پیچ را همراه با سایر سبزیجات در سالاد استفاده كنید یا كمی كلم پیچ خردشده به سوپ مورد علاقه تان اضافه كنید.2-...

ابر برحسب ها: چگونه غذای خوشمزه بپزیم, چگونه, غذای, چگونه غذای, خوشمزه, چگونه غذای خوشمزه, غذای خوشمزه, بپزیم, غذای خوشمزه بپزیم, خوشمزه بپزیم
۱)اولین نكتهای كه باید در تهیه این غذا درنظر داشته باشید آن است كه مرغها را با آب كم و كمی ادویه آبپز كنید تا هم خوشمزهتر شده و هم ارزش غذایی آن حفظ شود. سپس آنها را ریشریش كرده و به مایه تهچین اضافه كنید. مرغها را سرخ نكنید زیرا روغن اضافی را به غذا وارد كرده و با این كار زمینه را برای د...

ابر برحسب ها: ریزه کاری های پخت ته چین, ریزه, کاری, ریزه کاری, ریزه کاری های, کاری های, کاری های پخت, های پخت, پخت ته چین, چین
برای اینکه نان سفید بهراحتی بریده شود، کارد ارهای انتخاب کنید و یا اینکه کارد را در آب داغ فرو ببرید.برای اینکه پوست گوجه فرنگی بهراحتی کنده شود، آن را قبلاً چند دقیقه در آبجوش بگذارید.اگر میخواهید کنسروی را باز کردهاید بهتدریج مصرف کنید آن را در ظرف بلوری خالی کرده در یخچال بگذارید تا فاسد نشود.اگر ...

ابر برحسب ها: طرز تهیه یک املت جدید, تهیه, طرز تهیه, املت, تهیه یک املت, جدید, یک املت جدید, املت جدید
تفاوت های منطقه ای بسیار زیادی در مورد نحوه انتخاب انواع سس ها وجود دارد و در هر ناحیه افراد با توجه به ذائقه و سلیقه شخصی خود طعم و عطر سس ها را تغییر می دهند. برخی طرفدار سس های تند و فلفلی به همراه سرکه هستند، بعضی ها سس های شیرین و میوه ای را ترجیح می دهند، عده ای هم سس های گوجه ای یا مایونز را انتخاب می کنند. اخیراً رنج وسیعی از سس ...

مراقب بخار ناشی از پخت ذرت باشید.
تاریخ: 27 بهمن 1391 - توسط: elham - موضوع: موفقیت و زندگی, نکات خانه داری , آشپزی و شیرینی پزی, نکات آشپزی و شیرینی پزی
متخصصان ریه میگویند نه تنها كارگران كارخـانهها، بلكه مصرفكنندگان نیز از بخـارهای ناشی از طعم دهندههای كرهای ذرت بوداده، مخصوصاً در مایكروویو، درمعرض خطرند. یك متخصص ریه از مركز پزشكی و تحقیقات ملی در دنور، در نامهای به نمایندگیهای فدرال اظهار داشت كه پزشكان این مركز بر این باورند كه اولین فرد م...

ابر برحسب ها: مراقب بخار ناشی از پخت ذرت باشید, مراقب, بخار, مراقب بخار, ناشی, مراقب بخار ناشی, بخار ناشی, ناشی از پخت, پخت, از پخت ذرت, پخت ذرت, باشید, پخت ذرت باشید, ذرت باشید
قهوه و هر آنچه که دوست دارید در موردش بدانید.
تاریخ: 27 بهمن 1391 - توسط: elham - موضوع: موفقیت و زندگی, نکات خانه داری , آشپزی و شیرینی پزی, نکات آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی قهوه نوعی نوشیدنی گرم است كه از دانه برشته شده قهوه كه از گیاه قهوه بدست می آید، تهیه می شود.این نوع نوشیدنی همچون چای، جایگاه خاصی در انواع نوشیدنی های گرم دارد. با اضافه نمودن مواد مختلف به نوشیدنی قهوه و همچنین با روش های مختلف دم كردن آن، انواع متفاوتی از این نوع نوشیدنی را تهیه می كنند.روش های مختلف دم كردن قهوه :برای تهیه ن...

ابر برحسب ها: قهوه و هر آنچه که دوست دارید در موردش بدانید, قهوه, آنچه, و هر آنچه, موردش, که در موردش, بدانید, در موردش بدانید, موردش بدانید
در بین انواع كلم، گلكلم از بقیه پرطرفدارتر است. این گیاه زیبا كه به شكل ابر است به روشهای گوناگونی سرسفره آورده میشود. از ترشی و شور گرفته تا دورچین كباب و سوخاری، در هر حال یكی از همراهان همیشگی است، اما سوپ آن شاید كمی غیرمعمول به نظر برسد، در حالی كه طعم خوب آن كه به همراه جوزهندی معطر شده است هر كلمدوستی را ...

ابر برحسب ها: سوپ گل کلم, کلم
شاید لوبیاپلو از آن دسته غذاهایی است كه در نقاط مختلفی از ایران خورده میشود و همگی بدون استثنا داعیه اختراع آن را دارند. جالب ،تفاوت مسافت مناطقی است كه این پلوی پروپیمان در آنجا سرو میشود. در خوزستان این غذا را با ماهی، خورش یا خالی سر سفره میآورند. در خراسان آن را با كوفته ریزه و در آذربایجان آن را با مرغ سرو می&zwn...

ابر برحسب ها: غذایی خوشمزه با لوبیا چشم بلبلی, غذایی, خوشمزه, غذایی خوشمزه, لوبیا, خوشمزه با لوبیا, با لوبیا چشم, لوبیا چشم, بلبلی, لوبیا چشم بلبلی, چشم بلبلی
مواد اولیهتوت فرنگی تازه و یک اندازه یک کیلوپنیر خامه ای ............ 250 گرمپودر قند ................. 4 قاشق چایخوریوانیل نوک قاشق چایخوریکره ...................... 15 گرمبیسکوییت کره ای....... 4 عددابتدا توت فرنگی ها را با آب سرد شسته سپس برگ آن را جدا کنید.
سپس به کمک چاقو مقداری از گوشت آن را خارج کنید طوری که حفره ای داخل آن...

مواد لازم:اسپاگتی 1/7 : نصف بستهمرغ: نصف سینهپیاز: 1 دونه کوچیکرب گوجهنمک، فلفل، پودر آویشنپنیر کبابی (کاله): نصف 1 بستهطرز پخت:پیاز رو خرد کردم و توی تابه دو رو با مرغ که قطعه قطعه کرده بودم با نمک و فلفل و کمی زرچوبه ریختم و در تابه رو گذاشتم و حرارت رو کم کردم....مرغ که نرم شد و آب انداخت رب گوجه هم ریختم و حسابی مخلوط کردم و 2 قاشق آب و ...

ابر برحسب ها: اسپاگتی مرغ و پنیر کبابی, اسپاگتی, اسپاگتی مرغ, پنیر, مرغ و پنیر, کبابی, و پنیر کبابی, پنیر کبابی