زندگی مثل دوچرخه سواری است. برای حفظ تعادل باید حرکت کنید.

پورتال گروه اینترنتی ونداکلیک


شیرینی هلال وانیلی

تاریخ: 15 اسفند 1391 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی
مواد لازم :آرد ۱۰۰ گرمنشاسته ذرت ۵۰ گرم شکر ۵۰ گرمکره ۱۰۰ گرمپودر بادام ۳۰ گرمپودر فندق ۳۰ گرمغلاف وانیل ۱ عدد طرز تهیه ابتدا آرد و نشاسته ذرت را با هم الک کنید . سپس کره به دمای محیط رسیده را همراه شکر و وانیل از غلاف در آمده را با هم در ظرفی‌ ریخته و هم بزنید سپس به آن پودر بادام و پودر فندق را اضافه کنید در آخر مخلوط آرد و نشاسته ...


خواندن ادامه...
شیرینی هلال وانیلی

شیرینی کنجدی

تاریخ: 15 اسفند 1391 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی
مواد لازم :آرد ۱۰۰ گرمشکر ۵۰ گرمکره ۹۰ گرمتخم مرغ کوچک ۱ عددبکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایی خورینمک ۱/۸ قاشق چایی خوریوانیل ۱/۲ قاشق چایی خوریکنجد به میزان لازم طرز تهیه : کره و شکر در ظرفی‌ ریخته با هم زن برقی بزنید سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید خوب مخلوط کنید سپس تمام مواد خشک ( آرد ، نمک ، بکینگ پودر ) را با هم مخلوط و الک کنید به...


خواندن ادامه...
شیرینی کنجدی

فروماژ پرتقال

تاریخ: 15 اسفند 1391 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, دسر و بستنی
مواد لازم : پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوریآب ولرم ۱/۲ پیمانهزرده تخم مرغ ۴ عددشکر ۳/۴ پیمانهآب پرتقال ۱/۵ پیمانهخامه ۲۰۰ گرمرنده پوست پرتقال ۱ قاشق چایی خوریابتدا پودر ژلاتین در آب ولرم به روش بن ماری حل کنید . زرده تخم مرغ و رنده پوست پرتقال و شکر هم بزنید به حدی که کرم رنگ و کشدار شود . آب پرتقال را کم کم بریزید یا با دور کند همزن و یا با هم...


خواندن ادامه...
فروماژ پرتقال

طرز پخت فریتاتا

تاریخ: 15 اسفند 1391 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, غذا های گیاهی
فریتاتا یه واژه ایتالیایی است که با اضافه کردن انواع گوشت، سبزیجات، پنیر و پاستا به تخم مرغ درست می شه و این تنوع باعث می شه دستمون برای درست کردن انواع اون بنا به سلیقه و عادات غذایی مون باز باشه. این مدلی که من امروز درست کردم با سبزیجات است که البته من به جز اسفناج از سبزیجات یخ زده آماده برای تهیه اون استفاده کردم. اما شما می تونین خودتو...


خواندن ادامه...
طرز پخت فریتاتا

شکلات پرتقالی

تاریخ: 13 اسفند 1391 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی
پرتقال:3 عدد درشتشکر:1 پیمانهاب:1 پیمانهشکلات اب شده پرتقال ها رو سر و تهشون رو برش بدید و بعد پوستش رو بکنید پوست پرتقال رو برش بدید و بعد با یک چاقوی تیز قسمت سفید اسفنجی داخل پوست ها روجدا کنید.نیازی نیست حتما هموشون رو تمیز برش بدید . بعد پوستهای خلال شده رو با مقداری اب بزارید روی حرارت تا به جوش بیاد وقتی اب ...


خواندن ادامه...
شکلات پرتقالی

شیرینی گردویی

تاریخ: 13 اسفند 1391 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی
مواد لازم: زرده تخم مرغ:3 عددارد:1 و 1/2 قاشق چای خوری پروانیل:1 قاشق چای خوریگردو :1 پیمانه ریز خرد شدهکمی پسته خرد شده برای تزیینپودر شکر:1/2 پیمانهبکین پودر:1/3 قاشق چای خوریپودر شکر و زرده ها رو اونقدر با هم زن برقی هم بزنید که سفید رنگ بشن تقریبا 15 هم بزنیدوانیل رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنیدبکین پودر رو با ارد الک کنید و به زرده ها ا...


خواندن ادامه...
شیرینی گردویی

طرز تهیه کوکی برانی

تاریخ: 13 اسفند 1391 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی
مواد لازم:شکلات تیره :466 گرم خرد شده تقریبا 2 و 2/3 پیمانهتخم مرغ:4 عددشکر:1 و 1/3 پیمانهارد: 1/2 پیمانهوانیل:1 قاشق چای خوریچیپس شکلات: 1 پیمانهبکینگ پودر:1/2 قاشق چای خوریکره:4 قاشق غذا خوری 56 گرم شکلات تیره شکلاتی هست که توی تهیش از شیر استفاده نشده نه شیر و نه پودر شیر ,شکلاتی که توش شیر داشته باشه شکلات تیره به حساب نمیاد . من 70 درص...


خواندن ادامه...
طرز تهیه کوکی برانی
شیرینی گردویی از آن دست شیرینی هایی است كه تقریبا همه دوستش دارند. مهم‌ترین ویژگی این شیرینی آن است كه در دهان آب می‌شود و بسیار لذیذ است. پیش از شروع به كار نكات مربوط به این شیرینی را حتما مطالعه كنید.شیرینی پفكی گردوییموادلازم: زرده تخم‌مرغ: 5 عدد پودر قند: 200 گرم گردو: 200 گرم، نیمكوب پودر هل: یك قاشق چای‌خوری ...


خواندن ادامه...
طرز تهیه شیرینی گرویی پفکی
همهٔ آشپزها از مواد‌غذایی یکسانی استفاد‌ه می‌کنند‌، اما د‌ست‌پخت‌ها قابل مقایسه نیستند‌. برای بهتر کرد‌ن طعم و عطر و ظاهر غذایشان روش‌های ساد‌ه‌ای وجود‌ د‌ارد‌ که با کمک آنها می‌توانید‌ به یکی از بهترین آشپزها د‌ر میان د‌وستان و اقوام تبد‌...


خواندن ادامه...
فوت و فن های آشپزی
صفحات آبی، مشكلات هنگام بوت و فریز شدن برنامه‌ها از جمله رایج‌ترین مشكلاتی به شمار می‌رود كه در سیستم‌عامل ویندوز مشاهده می‌شود و تنها راه خلاصی از آنها نیز راه‌اندازی مجدد رایانه است. همان‌طور كه می‌دانید راه‌اندازی دوباره رایانه در این شرایط نیز مشكلات مربوط به خودش را دارد كه برخی آنها عبار...


خواندن ادامه...
دانستنی هایی در مورد هنگ ویندوز
مواد لازم: سیب زمینی: 300 گرم آرد : حدود 500 گرم بهبود دهنده: یک چهارم قاشق چایخوری کره: 30 گرم یا روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری آب یا شیر گرم: 170 میلی لیتر مایه خمیر فوری: 20 گرم شکر: یک قاشق چایخوری زیره یا نعناء یا شوید خشک: 2 قاشق چایخوری نمک: 1 قاشق چایخوری تخم مرغ: 1 عددروش تهیه:1 -سیب زمینی‌ها را بشویید و با آب ونمک بپزید ت...


خواندن ادامه...
رابطه ی نان سیب زمینی و عشق
پختن پلو یا همان برنج ساده آن هم در مقیاس زیاد چندان هم که فکر میکنید کار سختی نیست. برای آنکه پلوی نذری تان خوش طعم و عطر بوده و خوب قد بکشد. هم باید در انتخاب برنج دقت کنید و هم در پخت آن.1- برنج را بعد از پاک کردن بشویید و خیس کنید.برنج را آنقدر بشویید تا آب آن کاملاً شفاف شود.برای خیس کردن برنج از قدیم رسم بر این بوده است از سنگ نمک استف...


خواندن ادامه...
آموزش پخت پلو برای 100 نفر
● مواد لازم▪ بیسکویت پتی بور: ۲۲۷ گرم▪ شکلات تلخ و شیرین: ۱۲۰ گرم▪ شکر: یک دوم پیمانه▪ کره بدون نمک: ۴ قاشق غذاخوری▪ تخم مرغ: یک عدد▪ شکلات تلخ و شیرین برای روکش کیک: ۲۲۷ گرم● روش تهیه:۱۲۰ گرم شکلات را درون کاسه ای شیشه ای ریخته و روی بخار آب آن را هم زده تا به صورت مایع درآید.بیسکویت ها به تکه های نیمه درشت تقسیم کنید.کره و شکر را با هم...


خواندن ادامه...
کیک بیسکویت شکلاتی
یک پختن از آن کارهایی است که به قول معروف لم دارد؛ باید بارها آن را درست کرده باشید تا بتوانید یک کیک بی عیب درست کنید. معمولا لم یاد دادنی نیست و با تجربه به دست می آید اما این ۶ تکنیک به عقیده بسیاری از آشپزهای حرفه ای، لم اصلی کیک پختن است؛ اگر آن ها را بدانید هیچ وقت کیک تان خراب نخواهد شد.۱- از مصرف تخم مرغ سرد اجتناب کنیدمعلوم اس...


خواندن ادامه...
نکاتی که اگر بدانید هرگز کیک شما خراب نمی شود

کیک یخچالی

تاریخ: 4 اسفند 1391 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی
کیک یخچالیمواد لازم:تخم مرغ یک عددشکر یک لیوانشیر دولیوانآردسفید دو قاشق غذاخوریپودر کاکائو دو قاشق غذا خوریبیسکویت پتی بور دو بستهکره بیست گرمهل و وانیل از هر کدام نصف قاشق چایخوریپودر نارگیل برای روی کیک به میزان لازمشکلات تخته ای به مقدار لازم برای تزیئن با توجه به تمایلطرز تهیه :ابتدا یک عدد تخم مرغ را با یک لیوان شکر و هل وانیل مخ...


خواندن ادامه...
کیک یخچالی
ابر برحسب ها: کیک یخچالی, یخچالی
همه دایره‌المعارف‌هایی که درباره ایران تالیف شده‌اند، مدخل «آبگوشت» دارند. شاید باور نکنید اما آبگوشت در کنار همه نام‌ها و نامداران فرهنگ ایرانی، در دایره‌المعارف‌های تخصصی بدل به مدخلی مفصل شده اما در منوی هیچ یک از رستوران‌های تهران آبگوشت نیست! برای خوردن آبگوشت باید به خانه، چایخانه، ق...


خواندن ادامه...
همه ی آنچه که از آبگوشت باید بدانید

سوپ قارچ سفید

تاریخ: 1 اسفند 1391 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, سوپ و آش
مواد لازم:قارچ خرد شده=1 لیوانآرد سفید=3 قاشق غذاخوریپیاز ریز شده=1 عددكره=25 گرمنمك و فلفل=به مقدار لازمعصاره مرغ مگی=1 قرصشیر=4 لیوانخامه زده شده=1 لیوان(در صورت تمایل)طرز تهیه:1. پیازها در كره كمی سرخ كرده تا طلایی رنگ شود.2. قارچ های خرد شده را به همراه ادویه به آن اضافه كرده تا زمانیكه طلایی رنگ شود سپس عصاره مرغ مگی به همراه آرد ...


خواندن ادامه...
سوپ قارچ سفید

تارت میوه

تاریخ: 1 اسفند 1391 - توسط: tabasom - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, شیرینی پزی
مواد لازم برای خمیر تارت: آرد: 325 گرم پودر كاكائو: 50 گرم كره: 180 گرم پودر شكر: 4 قاشق سوپ‌خوری روغن مایع: 4 قاشق سوپ‌خوری آب سرد: 2 قاشق سوپ‌خوری تخم‌مرغ: یك عدد لوبیا قرمز: به میزان لازممواد لازم برای داخل تارت: موز و كمپوت آناناس: به میزان لازم خامه فرم‌گرفته: یك لیوان شكلات سیاه: 300 گرم خامه صبحانه: 300 ...


خواندن ادامه...
تارت میوه
ابر برحسب ها: تارت میوه, تارت, میوه
سالم ترین روش برای پخت غذا، روش آب پز کردن است.در صورتی که ناچار هستید غذای خود را سرخ کنید، باید از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید. اگر قصد دارید روغنی را که یک بار برای سرخ کردن از آن استفاده کرده اید، دوباره مورد استفاده قرار دهید، باید هنگام خرید، در انتخاب نوع روغن دقت کنید.بدین منظور باید روغنی را انتخاب کنید که نقطه ی دود بال...


خواندن ادامه...
روش های صحیح سرخ کردن غذا چیست؟
تكنیك و تجربه های ساده كه به شما معرفی می‌کنیم كمك می‌كند تا غذائی خوشمزه‌تر و سالمتر داشته باشید .با ما همراه باشید..1- ساقه های سفت كلم پیچ را جدا كنید و فقط برگ های نرم آنرا بخورید. خیلی راحت می‌توانید كلم پیچ را همراه با سایر سبزیجات در سالاد استفاده كنید یا كمی كلم پیچ خردشده به سوپ مورد علاقه تان اضافه كنید.2-...


خواندن ادامه...
چگونه غذای خوشمزه بپزیم؟
۱)‌اولین نكته‌ای كه باید در تهیه این غذا درنظر داشته باشید آن است كه مرغ‌ها را با آب كم و كمی ادویه آب‌پز كنید تا هم خوشمزه‌تر شده و هم ارزش غذایی آن حفظ شود. سپس آنها را ریش‌ریش كرده و به مایه ته‌چین اضافه كنید. مرغ‌ها را سرخ نكنید زیرا روغن اضافی را به غذا وارد كرده و با این كار زمینه را برای د...


خواندن ادامه...
ریزه کاری های پخت ته چین
برای اینکه نان سفید به‌راحتی بریده شود، کارد اره‌ای انتخاب کنید و یا اینکه کارد را در آب داغ فرو ببرید.برای اینکه پوست گوجه فرنگی به‌راحتی کنده شود، آن را قبلاً چند دقیقه در آبجوش بگذارید.اگر می‌خواهید کنسروی را باز کرده‌اید به‌تدریج مصرف کنید آن را در ظرف بلوری خالی کرده در یخچال بگذارید تا فاسد نشود.اگر ...


خواندن ادامه...
نکات ریز آشپزی
روش جدیدی از پخت تخم‌مرغ كه شاید فقط در بعضی از كشورها مورد استفاده قرار می‌گیرد را در این دستور به شما ارائه می‌‌دهم تا دریچه‌ای تازه به سوی دنیای تخم‌مرغ باز كنید. تا به حال تخم‌مرغ را آبپز كرده‌اید؟ نكته بسیار مهم در زمینه پخت تخم‌مرغ تازه بودن آن است چون تازه بودن كمك به خوشمزه‌تر ش...


خواندن ادامه...
طرز تهیه یک املت جدید

طرز تهیه انواع سس

تاریخ: 27 بهمن 1391 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, سس و چاشنی
تفاوت های منطقه ای بسیار زیادی در مورد نحوه انتخاب انواع سس ها وجود دارد و در هر ناحیه افراد با توجه به ذائقه و سلیقه شخصی خود طعم و عطر سس ها را تغییر می دهند. برخی طرفدار سس های تند و فلفلی به همراه سرکه هستند، بعضی ها سس های شیرین و میوه ای را ترجیح می دهند، عده ای هم سس های گوجه ای یا مایونز را انتخاب می کنند. اخیراً رنج وسیعی از سس ...


خواندن ادامه...
طرز تهیه انواع سس
متخصصان ریه می‌گویند نه تنها كارگران كارخـانه‌ها، بلكه مصرف‌كنندگان نیز از بخـارهای ناشی از طعم دهنده‌های كره‌ای ذرت بوداده، مخصوصاً در مایكروویو، درمعرض خطرند. یك متخصص ریه از مركز پزشكی و تحقیقات ملی در دنور، در نامه‌ای به نمایندگی‌های فدرال اظهار داشت كه پزشكان این مركز بر این باورند كه اولین فرد م...


خواندن ادامه...
مراقب بخار ناشی از پخت ذرت باشید.
نوشیدنی قهوه نوعی نوشیدنی گرم است كه از دانه برشته شده قهوه كه از گیاه قهوه بدست می آید، تهیه می شود.این نوع نوشیدنی همچون چای، جایگاه خاصی در انواع نوشیدنی های گرم دارد. با اضافه نمودن مواد مختلف به نوشیدنی قهوه و همچنین با روش های مختلف دم كردن آن، انواع متفاوتی از این نوع نوشیدنی را تهیه می كنند.روش های مختلف دم كردن قهوه :برای تهیه ن...


خواندن ادامه...
قهوه و هر آنچه که دوست دارید در موردش بدانید.

سوپ گل کلم

تاریخ: 25 بهمن 1391 - توسط: elham - موضوع: آشپزی و شیرینی پزی, سوپ و آش
در بین انواع كلم، گل‌كلم از بقیه پرطرفدارتر است. این گیاه زیبا كه به شكل ابر است به روش‌های گوناگونی سرسفره آورده می‌شود. از ترشی و شور گرفته تا دورچین كباب و سوخاری، در هر حال یكی از همراهان همیشگی است، اما سوپ آن شاید كمی غیرمعمول به نظر برسد، در حالی كه طعم خوب آن كه به همراه جوزهندی معطر شده است هر كلم‌دوستی را ...


خواندن ادامه...
سوپ گل کلم
ابر برحسب ها: سوپ گل کلم, کلم
شاید لوبیاپلو از آن دسته غذاهایی است كه در نقاط مختلفی از ایران خورده می‌شود و همگی بدون استثنا داعیه اختراع آن را دارند. جالب ،تفاوت مسافت مناطقی است كه این پلوی پروپیمان در آنجا سرو می‌شود. در خوزستان این غذا را با ماهی، خورش یا خالی سر سفره می‌آورند. در خراسان آن را با كوفته ریزه و در آذربایجان آن را با مرغ سرو می&zwn...


خواندن ادامه...
غذایی خوشمزه با لوبیا چشم بلبلی
مواد اولیهتوت فرنگی تازه و یک اندازه یک کیلوپنیر خامه ای ............ 250 گرمپودر قند ................. 4 قاشق چایخوریوانیل نوک قاشق چایخوریکره ...................... 15 گرمبیسکوییت کره ای....... 4 عددابتدا توت فرنگی ها را با آب سرد شسته سپس برگ آن را جدا کنید. سپس به کمک چاقو مقداری از گوشت آن را خارج کنید طوری که حفره ای داخل آن...


خواندن ادامه...
دسر توت فرنگی با پنیر
مواد لازم:اسپاگتی 1/7 : نصف بستهمرغ: نصف سینهپیاز: 1 دونه کوچیکرب گوجهنمک، فلفل، پودر آویشنپنیر کبابی (کاله): نصف 1 بستهطرز پخت:پیاز رو خرد کردم و توی تابه دو رو با مرغ که قطعه قطعه کرده بودم با نمک و فلفل و کمی زرچوبه ریختم و در تابه رو گذاشتم و حرارت رو کم کردم....مرغ که نرم شد و آب انداخت رب گوجه هم ریختم و حسابی مخلوط کردم و 2 قاشق آب و ...


خواندن ادامه...
اسپاگتی مرغ و پنیر کبابی
صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعد

شماره صفحه:
Go Top