برای قایقی که مسیر خود را نمیداند هر بادی مخالف است !

پورتال گروه اینترنتی ونداکلیک


اگر در فکر سوزاندن چربی‌های اضافه بدن و کاهش وزن خود بوده و یا در صدد تقویت و یا افزایش عضلات خود هستید، باید بدانید که بدون مصرف پروتئین موفق نخواهید شد.پروتئین‌ها یکی از اصلی‌ترین عوامل تشکیل دهنده ساختار بدن هستند و مصرف آنها برای کنترل سوخت و ساز و پروسه‌های حیاتی بدن، لازم و ضروری است.امروزه با تاکید م...


خواندن ادامه...
موادغذایی سرشار از پروتیئن را بشناسید

به میوه ای پر از خاصیت

تاریخ: 19 مهر 1393 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
میوه به سرشار از مواد مغذیمیوه به در شکل نرسیده به رنگ سبز می‌باشد که پرزهای طوسی رنگی آن را پوشانده است. با رسیده شدن به، این میوه به رنگ زرد متمایل می‌شود. درخت به در بسیاری از ملل دنیا به عنوان سمبل باروری، عشق و زندگی شناخته شده است. میوه، دانه و برگ‌های به از زمان‌های بسیار دور به عنوان دارو استفاده می‌شده...


خواندن ادامه...
به میوه ای پر از خاصیت

هلو برو تو گلو

تاریخ: 19 مهر 1393 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
هلو بپر تو گلواینکه این ضرب‌المثل از کجا در آمده است را نمی‌دانم؛ اما هلو یکی از آن میوه‌های آبدار و خوشمزه‌ای است که به سادگی خورده می‌شود و منبع فوق‌العاده‌ی مواد مغذی مورد نیاز بدن است. البته همه‌ی ما عادت داریم که پوست نازک این میوه را جدا می‌کنیم؛ اما اگر نسبت به محل خریداری آن مطمئن هس...


خواندن ادامه...
هلو برو تو گلو
. به مواد غذایی طبیعی تکیه کنید نه مکمل‌ها!مواد غذایی که ما می‌خوریم فقط ویتامین و املاح نیستند. چیزی که ما می‌خوریم یک بسته تغذیه‌ای با تمام خواص خالص تغذیه‌ای است. برای مثال، خوردن یک پرتقال از مصرف مکمل ویتامین C برای بدن بسیار بسیار مفیدتر است. پرتقال فقط ویتامین C نیست. ترکیبی است از ویتامین‌ها و املا...


خواندن ادامه...
دوستان سالم در تغذیه پاییزی

پاییز و انار

تاریخ: 18 مهر 1393 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
پائیز هست و فصل انار؛ از این میوه بهشتی و پرخاصیت غافل نشید! ترجمه خلاصه گزارش متخصصان تغذیه در مجله آمریکایی نوتریشن رو بخونید: کارشناسان تغذیه مصرف انار رو برای کاهش فشار خون، سلامت قلب و عروق، جلوگیری از آلزایمر و سرطان پروستات، سلامت کلیه وکبد و رفع لک های پوستی بسیار مفید می‌‌‌‌دانند و میگویند انار برای سلامت قلب و ...


خواندن ادامه...
پاییز و انار
ابر برحسب ها: پاییز و انار, پاییز, انار

خواص چای ریحان

تاریخ: 8 مهر 1393 - توسط: vanda - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
آیا تاکنون اسم چای ریحان را شنیده اید؟ آیا می دانید به چه نحوی باید این چای را درست کنید ؟ این چای چه فواید و خواصی دارد؟رفع بی‌اشتهایی، درمان اسهال، نفخ و زخم معده از خواص برجسته چای معطر ریحان است.بهترین شرایط آب و هوایی برای این گیاه، آب و هوای گرم و آفتابی است.ریحان سرشار از ویتامین K ، آهن، كلسیم و دیگر مواد مغذی است و دارای خواص...


خواندن ادامه...
خواص چای ریحان

خواص ازگیل

تاریخ: 8 مهر 1393 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
ازگیل میوه‌ای سرشار از مواد مغذی مانند پتاسیم، منیزیم، منگنز، روی، آهن و ... می‌باشد و برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مانند سنگ کلیه، فشارخون، التهاب‌های روده‌ای و ... کاربرد دارد.برای اکثر آدم‌ها تجربه کردن طعم‌های جدید، حس متفاوت و لذت بخشی را منتقل می‌کند و شاید برای همین باشد که غذاها، دسرها، سوپ‌...


خواندن ادامه...
خواص ازگیل
ابر برحسب ها: خواص ازگیل, خواص, ازگیل
در علم تغذیه اهمیت صبحانه به قدری زیاد است که آن را سرمایه‌ای برای سلامتی طولانی‌مدت می‌دانند. مخصوصاً برای آن دسته از افرادی که قصد کاهش وزن دارند.در حقیقت تحقیقات نشان داده‌اند افرادی که به طور مرتب صبحانه می‌خورند هم از آمار کمتری از چاقی و اضافه‌وزن را گزارش می‌کنند وهم اگر قصد کاهش وزن را داشته ب...


خواندن ادامه...
صبحانه خوردن را جدی بگیرید
تحقیقات نشان داده است که انار ۳ برابر چای سبز، آنتی‌اکسیدان دارد. نقش آنتی‌اکسیدان‌ها، حفاظت از بدن در برابر استرس‌ها، آلودگی‌های شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطان‌هاست.انار یکی از میوه‌های خوش آب و رنگ فصل پاییز و زمستان است که در مقایسه با سایر میوه‌های این فصل، آنتی‌اکسیدان بیشتری برای افز...


خواندن ادامه...
انار میوه ای با هزاران خاصیت
موز:خوراکی‌های سرشار از پتاسیم نظیر موز، تخمه کدو و ماهی «هالیبوت» باعث احساس خستگی می‌شوند. ماده معدنی پتاسیم در واقع یک شل کننده عضله است. اگرچه خوردن مواد حاوی پتاسیم قبل از خواب خیلی مفید است اما اگر در طول روز خورده شوند انرژی شما را تحلیل می‌برند.نان سفید:اگر مواد خوراکی حاوی شاخص گلیسمیک بالا نظیر...


خواندن ادامه...
خوراکی هایی که شما را خسته می کنند

بخور و نخورهای میوه ای

تاریخ: 29 مرداد 1393 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
مصرف میوه بعد از غذا مدتی است که به‌وسیله گروهی از متخصصان مورد انتقاد قرار گرفته است.مراكشی‌ها عادت به خوردن میوه و چای بعد از صرف غذا دارند؛ عادتی كه شاید كم‌وبیش در میان ایرانی‌ها هم وجود داشته باشد.مصرف میوه بعد از غذا مدتی است كه به‌وسیله گروهی از متخصصان مورد انتقاد قرار گرفته است.این افراد معتقدند كه چون...


خواندن ادامه...
بخور و نخورهای میوه ای

خرید گوشت بهداشتی

تاریخ: 29 مرداد 1393 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
گوشت بسته‌‏بندی از گوشت تازه‌ای که در قصابی‏‌ها عرضه می‌شود، بهتر و سالم‌تر است.دفتر آمار وزارت کشاورزی آمریکا طی گزارشی به نام «دام و طیور؛ بازار و تجارت جهانی» به بررسی میزان مصرف سرانه گوشت در 28 کشور مهم جهان شامل کشورهای توسعه‌یافته و در حال توسعه پرداخته است.بر اساس این گزارش، سرا...


خواندن ادامه...
خرید گوشت بهداشتی
یک متخصص طب سنتی با اشاره به خواص هندوانه گفت: هندوانه میوه‌‌ای است که میزان بالایی سدیم و پتاسیم دارد به همین دلیل از بدن در برابر بیماری‌های مختلفی مانند آسم،سکته قلبی و برخی سرطانها مانند سرطان روده و پروستات محافظت می‌کند.علی حسینی در گفت‌ و گویی گفت: هندوانه میوه‌ای است که مزاج سرد و تر دارد و رنگ آن در ویت...


خواندن ادامه...
هندوانه سرشار از پتاسیم
پزشکان می‌گویند افزودن انگور به رژیم غذایی در پیشگیری از اختلالات تخریب شبکیه چشم موثر است.به گزارش ايسنا، متخصصان چشم‌پزشکی انستیتو چشم «بسکام پالمر» در دانشگاه میامی اعلام کردند: دنبال کردن رژیم غذایی حاوی مقادیر بیشتری انگور، خطر ابتلا به عارضه تخریب شبکیه چشم را کاهش می‌دهد.در حال حاضر در آمریکا بیش از پن...


خواندن ادامه...
چه می کنه این انگور

بخور و نخورهای میگویی

تاریخ: 4 تیر 1393 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
میگو بین غذاهای دریایی،‌ کلسترول بالاتری دارد. از نظر دانش تغذیه، روزی ۲ گرم کلسترول در بدن هر فرد بالغ و سالم ساخته می‌شود که این کلسترول می‌تواند از کربوهیدرات‌ها، مواد نشاسته‌ای یا حتی مواد پروتئینی ساخته شود.مهم‌ترین دلیل ساخته شدن کلسترول در بدن، ‌افزایش کل کالری دریافتی است بنابراین می‌توان گفت...


خواندن ادامه...
بخور و نخورهای میگویی
میگرن یعنی سردرد شدید، یعنی تیر کشیدن شقیقه‌ها، یعنی حالت تهوع و کلی مشکلات دیگر.بدون شک اگر دچار این مشکل باشید هرازگاهی زندگی برایتان سخت می‌شود و دنبال راهی برای رهایی از آن هستند. باید بدانید که برخی از خوردنی‌ها می‌توانند مشکل را بدتر و سردردهایتان را شدیدتر کنند. در این مطلب چند نمونه از اصلی‌ترین موا...


خواندن ادامه...
اگر میگرن دارید بخوانید

چی برای چی خوبه؟

تاریخ: 2 تیر 1393 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
سرکه، شیر یا آووكادو؟چربی‌های شکم را با كمك كدام آب کنیم؟بررسی مطالعات انجام شده نشان می‌دهد. مصرف آووکادو به بهره‌مندی از یک رژیم‌غذایی سالم، افزایش سطح کلسترول خوب، کاهش خطر سندرم متابولیک و کاهش وزن بدن کمک می‌کند. محققان می‌گویند، افرادی که آووکادو مصرف می‌کنند تمایل بیشتری به مصرف سایر میوه‌ها...


خواندن ادامه...
چی برای چی خوبه؟
کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا گفت : پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری ها از بین بروند. با انجام این کار، قارچ ها امکان رشد را از دست می دهند.بعد از آبگیری آبغوره یا آبلیمو، مرحله پاک کردن هسته های آن که باعث تلخی آن می شود انجام دهید.بعد از صاف کردن بای...


خواندن ادامه...
نکاتی در مورد آبغوره و آبلیمو

خواص طالبی و خربزه

تاریخ: 19 خرداد 1393 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
جلوگیری از گرفتگی عروقبتاکاروتن یک آنتی‌اکسیدان قوی محسوب می‌شود. آنتی‌اکسیدان‌ها به طور موثری از بروز بیماری‌های قلبی عروقی جلوگیری می‌کنند. نقش آنتی‌اکسیدان‌ها جمع‌آوری رادیکال‌های آزاد اکسیژن از بدن است. در اثر افزایش رادیکال‌های آزاد اکسیژن در بدن چربی‌های موجود در خون خصو...


خواندن ادامه...
خواص طالبی و خربزه
مخلوط کردن کریستال‌های شکر سفید با مقادیری از ملاس محلولی را تولید می‌کند که شکر قهوه‌ای نام دارد که بعد از فرآیند خشک کردن، کریستال‌های شکر قهوه‌ای تولید می‌شوند.شکر یکی از مواد غذایی است که بخش مهمی از رژیم غذایی افراد را شامل می‌شود. موارد مصرف آن در شربت، مربا، شیرینی‌ها و مواد قنادی، کیک، ژله،...


خواندن ادامه...
از شکر قهوه ای چه می دانید؟
آواکادو خواص درمانی زیاد و طعم خوبی دارد. مهم نیست آن را خام یا پخته مصرف کنید، این میوه باید در رژیم غذایی شما قرار گیرد تا مواد معدنی و ویتامین‌های بدن شما را افزایش دهد و در دراز مدت خطر ابتلا به بیماری‌ها را، که حتی می‌تواند کشنده نیز باشد، کاهش ‌دهد. اگر هنوز برای خوردن هر روز آن متقاعد نشده‌اید، به نکات ز...


خواندن ادامه...
آواکادو بخور سرطان سینه را شکست بده
تره فرنگی برای تهیه انواع غذاها به خصوص سوپ و سالاد و همچنین املت، تارت، پاستا و همچنین ریزوتو (غذای ایتالیایی شبیه به استامبولی خودمان) مناسب است. ترکیبات گوگردی و آنتی‌اکسیدانی آن برای پیشگیری از سرطان و بیماری‌های دیگر موثر می‌باشد. در این روزهای بهاری می‌توانید این سبزی خوشمزه و پرخاصیت را تهیه کرده و از خواص آن ن...


خواندن ادامه...
چه می کنه این تره فرنگی

سوسیس و کالباس نخوریم

تاریخ: 21 اردیبهشت 1393 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
مصرف سوسیس و کالباس به‌دلیل افزایش جمعیت جوان و بالارفتن ساعات اشتغال به‌کار افراد در کشور به طرز فزاینده‌ای رو به افزایش است.این میزان افزایش در سال‌های اخیر بسیار نگران‌کننده شده است به‌طوری که مسئولان وزارت بهداشت در سال‌های اخیر بارها نگرانی خود را از این مسئله ابراز کرده بودند. به گفته دکتر رسول دینارو...


خواندن ادامه...
سوسیس و کالباس نخوریم

چه میکنند این غذاهای رنگی

تاریخ: 17 اردیبهشت 1393 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
هدف ما این است که نشان دهیم چطور رژیم غذایی خود را با افزودن رنگ بیشتر برای خود جذاب تر کنیم و هم سرگرمی و هم رژیم غذایی سالمی داشته باشیم. "رنگی غذا خوردن" باعث می شود که شما از کل طیف رنگی برای درست کردن غذاها کمک بگیرید و رنگ های قرمز، زرد، سبز، آبی و بنفش را هر روز جلوی چشمان خود داشته باشید. به علاوه این غذاها را زیباتر می کند و ج...


خواندن ادامه...
چه میکنند این غذاهای رنگی

کلم بخور جراحی نکن

تاریخ: 15 اردیبهشت 1393 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
آیا به دنبال آن هستید که ظاهر خود را بهتر کنید بدون آنکه مجبور باشید پول زیادی صرف محصولات زیبایی گران قیمت یا عمل های جراحی نمایید؟ حقیقت این است که راز زیبایی در گرو هزینه های گزاف نیست. در واقع فقط باید دقت کنید به اینکه چه غذاها و خوراکی هایی می خورید و مراقب باشید که غذایی که می خورید نه تنها برای سلامت شما مفید باشد، بلکه برای پو...


خواندن ادامه...
کلم بخور جراحی نکن
از قدیم تمام کیمیاگران به دنبال راهی بودند که بتوانند انسان را همیشه جوان نگه دارند. حالا هم داروها و روشهای بسیاری برای جوانتر ماندن و جوانتر نشان دادن شما در بازار وجود دارد. اما داروهای کیمیاگری را فراموش کنید!اول از همه باید بدانید رادیکالهای آزاد میتوانند شما را پیر کنند. بسیاری از میوهها و سبزیجات از نظر فلاونوئید و کاروتنوئید غن...


خواندن ادامه...
از پیری زود رس جلوگیری کنید

ماست یا ترشی مسئله این است

تاریخ: 15 اردیبهشت 1393 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
شور و ترشيانواع شور و ترشي جزو خوراکي‌هاي طعم‌دهنده و اشتهاآور محسوب مي‌شوند. با اين حساب، افراد سالمي که کمي بدغذا هستند و اشتهاي چنداني به خوردن ندارند، مي‌توانند با همراه کردن انواع ترشي‌ها و شورها با غذاهاي اصلي خود، اشتهايشان را تحريک کنند و غذاي بيشتري بخورند. البته، اين توصيه بيشتر براي افراد لاغر و...


خواندن ادامه...
ماست یا ترشی مسئله این است
پلو با روغن اضافه ممنوعبرای درست کردن لوبیاپلو می‌توان کمی رب مواد را بیشتر کرد، پر آب‌تر آن را از روی گاز برداشت یا کمی آبلیمو در آن ریخت تا طعم بهتری داشته باشد. برای درست کردن سبزی پلو می‌توانید بعد از پخت کمی آب‌مرغ روی آن بریزید تا دانه‌های برنج براق و خوشمزه شوند. برای پلوهای مختلف می‌توانید بسته...


خواندن ادامه...
از غذا خوردن  لذت ببرید

عطر قهوه طعم پیاز

تاریخ: 27 فروردین 1393 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
مواد غذایی طبیعی سالم‌تر از مواد غذایی فرآوری شده هستند، اما برخی مواد طبیعی مانند پیاز، مارچوب، قهوه یا لیمو اثرات متمایزی بر روی بدن دارند.یک متخصص شیمی با تشریح ترکیبات شیمیایی برخی مواد غذایی، تأثیر آنها را بر روی بدن نشان داده است.ترکیبات شیمیایی غیر منتظره مواد غذایی، علت تلخ بودن قهوه، اشک‌آور بودن پیاز، حس سوزش فلف...


خواندن ادامه...
عطر قهوه طعم پیاز

از ویتامین d چه می دانید

تاریخ: 27 فروردین 1393 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
ویتامین D را سربکشیدچرا ویتامین D مورد نیاز روزانه خود را سرنمی‌کشید؟ شیر سرشار از ویتامین D است و می‌تواند یک سوم از نیاز روزانه بدن به این ویتامین را تامین کند. ماست نیز به تنهایی قادر است 20 درصد از ویتامین D مورد نیاز بدن را در روز تامین کند. اضافه کردن اندکی میوه به ماست یا شیر یک معجون گوارا و سرشار از ویتامین D خواه...


خواندن ادامه...
از ویتامین d چه می دانید
صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعد

شماره صفحه:
Go Top