مردن برای زنی که دوستش داری از زنگی کردن با او راحت تر است

پورتال گروه اینترنتی ونداکلیک


سرطان، بیماری که اسمش هم لرزه به تن هر انسانی می اندازد و انواع متفاوتی دارد. بسیاری از سرطان ها قابل پیشگیری هستند ولی باید نکات مربوط به هرکدام را درست رعایت کنید.به گزارش افکارنیوز، بیماری های مختلفی هستند که هر روز جان انسان های بسیاری را می گیرند که سرطان از جمله مهمترین آن هاست. این بیماری در کشور ما سالانه نزدیم به ۷۰ هزار نفر را بیما...


خواندن ادامه...
به کمک این سبزیجات به سرطان سیلی بزنید
با مصرف بعضی از مواد غذایی می توان برای سال های بیشتری جوان ماند و احساس سرزندگی و نشاط کرد.بعضی از این مواد غذایی عبارت است از :آب گریپ فروت برای نرمی پوست :این میوه حاوی لیکوپن ( نوعی کارتنوئید ) است که باعث نرمی پوست می شود.نوشیدنی کاکائو برای حفظ سلامت قلب :کاکائو سرشار از فلاوانولز است که از رگ ها محافظت می کند. با حفظ سلامت رگ ها...


خواندن ادامه...
نوشیدنی هایی برای جوان ماندن
تاکنون تحقیقات فراوانی درباره مزایا و خواص گوناگون ماست انجام شده و محققان به نتیجه‌های جالبی هم رسیده‌اند. اگر تمایل دارید اطلاعات خود را در مورد این محصول لبنی پرخاصیت افزایش دهید، نگاهی به این 6 پرسش و پاسخ بیندازید.ماست یکی از بهترین لبنیات و سرشار از کلسیم است. به همین دلیل متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند برای پیشگیری ا...


خواندن ادامه...
شش خاصیت ماست که نمی دانستید
10 دقیقه بعد: 10 قاشق چای خوری شكروارد بدنتان میشود،میدانید چرا باوجود خوردن این حجم شكر دچار استفراغنمی‌شوید؟چون اسید فسفریك،طعم آنرا كمی میگیرد و شیرینی اش را خنثیمیكند.20 دقیقه بعد: قند خونتان بالا میرود ومنجر به ترشح ناگهانی و یكجایانسولین می شود،كبدتان شروع میكندبه تبدیل قند به چربی تا قند خونبیشتر از این بالا نرود.40 دقیقه بعد: حا...


خواندن ادامه...
گزارش لحظه به لحظه ترسناک بعد از خوردن نوشابه
بنا به گزارش این گروه پزشکی ، این سبزی می تواند به کنترل وزن کمک کند.سیر در واقع از سالها پیش در کشورهایی مثل چین ، مصر و یونان برای درمان بیماریها مورد استفاده قرار می گرفت . محبوبیت سیر کاملا" قابل درک است زیرا علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی به غذا می بخشد فواید دارویی بسیار زیادی هم دارد . این گیاه مفید به کاهش کلسترول و تری گلیسیرید ...


خواندن ادامه...
این سبزی لاغر می کند

خواص زرد آلو

تاریخ: 7 خرداد 1392 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
زردآلو میوه ایست دارای ویتامین های A، C و آهن ،ویتامین های موجود در زردآلو از چشم و قلب محافظت میکند. زردآلو سرشار از بتاکاروتن است. تیره تر شدن رنگ نارنجی زردآلو نشان بیشتر شدن بتاکاروتن میوه است. وجود بتاکاروتن در میوه مانع بروز بیماریهای قلبی،سکته بعضی سرطان ها و آب مروارید می شود.وجود بتاکاروتن و لیکوپن در زردآلو به عنوان آنت...


خواندن ادامه...
خواص زرد آلو

خواص پرتقال

تاریخ: 7 خرداد 1392 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
1. خوردن پرتقال از آب مروارید جلوگیری می کند.2. برای درمان آبله روزی 2 لیوان آب پرتقال میل شود.3. کسانی که تنگی نفس دارند روزی 4 تا 5 عدد پرتقال میل کنند.4. خوردن پرتقال خلط را از گلو بیرون می کند.5. پرتقال تقویت کننده اعصاب است.6. برای پرورش اندام و رشد ماهیچه ها از پرتقال استفاده شود.7. برای درمان جوش های صورت هر 5 ساعت یک عدد پرتقال...


خواندن ادامه...
خواص پرتقال
ابر برحسب ها: خواص پرتقال, خواص, پرتقال

خواص گوجه سبز چیست؟

تاریخ: 7 خرداد 1392 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
فصل بهار با نوبرانه‌های گوجه ‌سبز همراه است. متخصصان تغذیه بر این عقیده‌اند كه گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه، ارزش غذایی هم دارد.فصل بهار با نوبرانه‌های گوجه ‌سبز همراه است، گرچه قیمت آن گران است اما متخصصان تغذیه بر این عقیده‌اند كه گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه، ارزش غذایی هم دارد. گوجه‌سبز به صورت تا...


خواندن ادامه...
خواص گوجه سبز چیست؟

خواص عدس

تاریخ: 7 خرداد 1392 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
عدس یکی از حبوبات است که از قدیم الایام در اکثر نقاط دنیا کشت می شده است . گیاه شناسان اعتقاد دارند که عدس حتی قبل از تاریخ نیز وجود داشته است . عدس از نظر مقدر پروتئین بسیار غنی است و دربین گیاهان فقط لوبیای سویا بیشتر از عدس پروتئین دارد .عدس گیاهی است یکساله که ارتفاع آن بیش از 30 سانتیمتر نیست . برگهای آن دارای 6 تا 14 برگچه می باشد که د...


خواندن ادامه...
خواص عدس
ابر برحسب ها: خواص عدس, خواص

جگر منبع آهن است

تاریخ: 7 خرداد 1392 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
یک متخصص تغذیه معتقد است مصرف بلافاصله چای بعد از غذا 85 تا 90 درصد آهن مورد نیاز بدن را از بین می‌برد. دکتر یحیی پاسدار اولین اقدام را در بالا بردن جذب آهن بدن، انتخاب نوع آهن مناسب دانست. به گفته پاسدار دو نوع آهن هم و غیر هم وجود دارد که مورد اول در منابع حیوانی موجود است و مورد دوم را می‌توان به وفور در منابع گیاهی یافت کرد.به ...


خواندن ادامه...
جگر منبع آهن است

فلفل دلمه ضد سرطان است

تاریخ: 5 خرداد 1392 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
فلفل دلمه‌ای هزاران سال است که در رژیم غذایی انسان وجود دارد و در رنگ‌های مختلف قرمز، زرد و سبز موجود است.این سبزی خوش عطر و طعم خواص درمانی بسیاری دارد که عبارتند از:- حفظ سلامت پوست و چشم‌ها؛خوردن فلفل دلمه‌ای به شفافیت و پاکسازی پوست و پیشگیری از بثورات و لکه‌های پوستی کمک می‌کند. هم چنین این سبزی منبع مهمی ا...


خواندن ادامه...
فلفل دلمه ضد سرطان است
مغزدانه‌ها از بهترین خوراکی‌ها برای تقویت حافظه در روزهای امتحان به شمار می‌روند و برای این روزهای دانش‌آموزان و دانشجویان، خوراکی‌های مطلوبی محسوب می‌شوند.آیا می‌دانید که مغزدانه‌ها سرشار از انواع آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین E هستند و مصرف به اندازه آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین E می&zwn...


خواندن ادامه...
دوپینگ حافظه در زمان امتحانات
کدو در عین ساده و سبک بودن سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی می‌باشد و جزو سبزیجات درجه یک برای لاغری و خوش اندامی است.کدو ستاره‌ مواد غذایی روزهای گرم سال است. این ماده‌ غذایی در عین ساده و سبک بودن سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی می‌باشد و جزو سبزیجات درجه یک برای لاغری و خوش اندامی است. علاوه بر این‌ها ک...


خواندن ادامه...
کدو، ستاره روزهای بهار و تابستان

50 خاصیت انار

تاریخ: 4 خرداد 1392 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
خاصیت انار۱) پوست و ریشة انار ضدکرم۲) انار معتدل، مقوی، ملین، ادار آور و ضد تشنگی۳) اگر بعد از غذا انار شیرین خورده شود رنگ چهره زیبا و غذا آسان هضم می شود.۴) کسانی که لاغر هستند خوردن انار برای آنها مفید است البته نوع شیرین آن۵) انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند مفید است، یک ساعت قبل یا بعد از غذا میل شود.۶) انار شیرین سرفه را تسکین می د...


خواندن ادامه...
50 خاصیت انار

رنگ ها و سلامتی

تاریخ: 1 خرداد 1392 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
ارتباط رنگهای مختلف با سلامتی‌: (در میوه‌ها و سبزیجات)سفید (حمایت های ایمنی)،سبز (سم زدایی)،زرد (زیبایی)،نارنجی (پیشگیری از سرطان)،قرمز (سلامت قلب)،رنگ ارغوانی (طول عمر)


خواندن ادامه...
رنگ ها و سلامتی

خواص انبه

تاریخ: 1 خرداد 1392 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
انبه حاوی خواصی است که از ابتلا به بیماری‌هایی مانند بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت و احتمالاً برخی از سرطان‌ها پیشگیری به عمل می‌آورد.انبه یک میوه‌ی هندی است و این روزها در بیشتر کشورهای استوایی کشت می‌شود.این میوه منبع فوق‌العاده‌ی بتاکاروتن و ویتامین C محسوب می‌شود. یک عدد انبه به تنهایی بی...


خواندن ادامه...
خواص انبه
ابر برحسب ها: خواص انبه, خواص, انبه
لایه سفید داخل هندوانه مقدار فراوانی سیترولین دارد. سیترولین آمینو اسیدی است که در بدن، به آرژنین تبدیل می شود. آرژنین آمینو اسیدی است که برای قلب، دستگاه گردش خون و دستگاه ایمنی بدن بسیار مهم است. ثابت شده است که این آمینو اسید برای گشاد کردن رگ های خونی و بهبود گردش خون هم مفید است و عملکرد ورزشکاران را بهبود می دهد. همچنین خواص آ...


خواندن ادامه...
پوست هندوانه را دور نریزید
توت فرنگی، میوه ای غنی از ویتامین و مواد معدنی، بسیار مفید برای بیماران قلبی و عروقی است و از ایجاد بیماري قلبی و عروقی جلوگیری می کند.توت فرنگی، میوه ایی کم کالری است که در هر 100 گرم آن 32 کالری وجود دارد.این میوه غنی از ویتامین ها و مواد معدنی مثل کلیسیم، منگنز، آهن، مس، فلوئور و فیتو کنیکال ( ترکیبات شیمیایی گیاهی)، اسید الاژیک، فل...


خواندن ادامه...
تا می توانید توت فرنگی میل کنید

خواص گیلاس

تاریخ: 31 اردیبهشت 1392 - توسط: tabasom - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
شواهد تجربی و علمی بیان می دارند،برخی از مواد شیمیایی موجود در گیلاس ، همانند نجات دهنده های طبیعی در برابر این بیماری عمل می کنند1. ویژگی های آنتی اکسیدانآیا اغلب در محصولات لوازم آرایشی به دنبال یک آنتی اکسیدان معجزه گرهستید؟ به گزارش نیک صالحی پس بهتر است این بار تنها سری به میوه فروشی محل بزنید و مقداری گیلاس بخرید! همان طور که می ...


خواندن ادامه...
خواص گیلاس
ابر برحسب ها: خواص گیلاس, خواص, گیلاس
از خیلی‌ها شنیده‌ام که مصرف فلفل می‌تواند باعث افزایش متابولیسم بدن و پایین‌ آمدن سریع‌تر وزن بشود. می‌خواستم بدانم آیا خوردن غذاهای تند در کنار رژیم‌درمانی، تاثیر چشمگیری در روند کاهش وزن دارد؟ آیا مصرف فراوان غذاهای تند، بی‌ضرر است؟ لطفا كمی هم در مورد قرص‌های فلفل توضیح دهید.» فلفل عل...


خواندن ادامه...
فلفل قرمز بخور لاغر شو

شام چی بخوریم؟

تاریخ: 31 اردیبهشت 1392 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
شهرزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه گفت: « متاسفانه امروزه به دلیل تغییر شرایط زندگی و شغلی افراد، رژیم غذایی مرسوم هم با تغییراتی مواجه شده است که این نوع تغذیه با ضررهای فراوانی همراه است که نمود این ضررها با چاقی مفرط یا بروز سؤتغذیه در افراد نمود پیدا می کند. »وی ادامه داد :« از سوی دیگر بعضی افراد برای کم کردن وزن خود و ج...


خواندن ادامه...
شام چی بخوریم؟
ابر برحسب ها: شام چی بخوریم, بخوریم

خواص گوجه فرنگی

تاریخ: 31 اردیبهشت 1392 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
تحقیقات انجام شده توسط متخصصین تغذیه نشان داد که آب گوجه فرنگی برای حفظ تراکم و سلامت بافت استخوان فواید قابل ملاحظه ای دارد.محققان معتقدند نوشیدن 2 لیوان آب گوجه فرنگی در روز، استخوان ‌ها را تقویت نموده و از پوکی استخوان پیشگیری می کند.برای انجام این پژوهش که در دانشگاه تورنتو، کانادا انجام شد، 60 زن یائسه 50 تا 60 ساله انتخاب شدند و ا...


خواندن ادامه...
خواص گوجه فرنگی
شربت خاک شیر و شربت آبلیمو دارای خاصیت خنک کنندگی بوده و برای گرمازدگی مفید است.افرادی که دچار گرمازدگی می شوند علاوه بر آب، مقداری از نمک بدن خود را هنگام عرق کردن از دست می دهند.شربت های آبلیمو و خاک شیر علاوه بر اینکه آب از دست رفته بدن را جبران می کند تامین کننده املاح از دست رفته بدن نیز هستند.نوشیدن آب به تنهایی در افراد گرمازده ...


خواندن ادامه...
خاکشیر را در تابستان فراموش نکنید

موز سیاه ضد سرطان

تاریخ: 30 اردیبهشت 1392 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
از این به بعد موزهای خیلی رسیده و نرم را که پر از لکه های تیره هستند و اگر به هر کسی آنها را تعارف کنید نوعی توهین حساب میشود دور نریزید زیرا آخرین تحقیقات دانشمندان ژاپنی نشان میدهد که موزهای له شده و سیاه دارای ماده معجزه آسای تی – ان – اف میباشند که قدرت مبارزه با سلول های سرطانی و از بین بردن آنها را دارند و هر چقدر مو...


خواندن ادامه...
موز سیاه ضد سرطان
مصرف میوه تاثیر بسیار زیادی بر سلامت کلی بدن و جذب و هضم مواد غذایی و سوخت‌وساز آنها در بدن دارد. مصرف میوه روند سوخت و ساز قند، چربی و پروتئین را در بدن بالا می‌برد و تاثیر زیادی در حفظ سلامت و تندرستی بدن دارد. از این رو مصرف روزانه آنها به همه افراد خانواده توصیه می‌شود.میوه‌ها مفیدترین و طبیعی‌ترین منابع تغذیه برای...


خواندن ادامه...
چه میوه‌ای را با چه هدفی بخوریم؟

نکاتی مهم در مورد پاستیل

تاریخ: 27 اردیبهشت 1392 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
وقتی رنگ‌های متفاوت و طعم‌های مختلف را در هزاران شکل متنوع ضرب کنید، هزاران نوع از خوراکی خوشمزه‌ای خواهید داشت که خوردنش در تمام دنیا کوچک و بزرگ نمی‌شناسد و حتی شاید نتوانید فردی را پیدا کنید که از این آبنبات‌های ژله‌ای خوشش نیاید! پاستیل از آن دسته خوراکی‌هایی است که سال‌هاست با شکل‌ها و ...


خواندن ادامه...
نکاتی مهم در مورد پاستیل
اول از همه بگوییم که این منگنز در بدن چه کارهایی انجام می‌دهد: کنترل عملکرد مناسب آنزیم‌ها، جذب مواد مغذی، درمان زخم‌ها و جراحات بدن و رشد استخوانی از جمله وظایف این ماده‌ معدنی محسوب می‌شوند. برای همین می‌بینید که منگنز جزو عناصر ضروری برای عملکرد بدن است.خوشبختانه کمبود این ماده معمولاً به ندرت بروز می&z...


خواندن ادامه...
مواد سرشار از منگنز را بشناسید

گوجه فرنگی را فراموش نکنید

تاریخ: 20 اردیبهشت 1392 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
اگر شما فردی هستید که مداوم گوجه ‌فرنگی را همراه با غذا و یا به صورت سالاد مصرف می کنید لازم است بدانید ...گوجه‌ فرنگی سرشار از ویتامین‌های آ، ب 1، ب 2، ث و مواد معدنی ازجمله كلسیم،فسفر،سدیم،پتاسیم،منیزیم،آهن،مس،روی،ارسنیك و كبالت است.100 گرم گوجه ‌فرنگی خام حاوی 20 كالری انرژی، یك گرم پروتئین، 11 میلی‌گرم كلسی...


خواندن ادامه...
گوجه فرنگی را فراموش نکنید

خواص درمانی توت سفید

تاریخ: 20 اردیبهشت 1392 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
قند موجود در توت سفید برای كسانی كه مبتلا به مرض قند هستند ضرر ندارد.درخت توت از درختان بزرگ و مرتفعی است كه ارتفاع آن به 20 متر و قطرش به یك متر می‌رسد. این درخت بومی چین است و در چین مركزی و شرقی به صورت بومی وجود دارد. توت قرن‌ها پیش به اروپا برده شد. این درخت در آمریكا در اوایل دوران استقلال این كشور به عنوان منبع غذایی ب...


خواندن ادامه...
خواص درمانی توت سفید

کامپیوتر شما را چاق می کند

تاریخ: 20 اردیبهشت 1392 - توسط: elham - موضوع: پزشکی و سلامت, تغذیه سالم
غذا خوردن پشت کامپیوتر شما را چاق می‌کند محققان متوجه شدند افرادی که پشت کامپیوتر یا در حال تماشای تلوزیون غذا می‌خورند بیش‌تر از دیگران به چاقی مبتلا می‌شوند.بسیاری از ما ممکن است زمانی که مشغول کار با کامپیوتر هستیم غذا بخوریم اما این کار باعث افزایش اشتهای شما می‌شود.دانشمندان با انجام تحقیقاتی روی 44 زن ...


خواندن ادامه...
کامپیوتر شما را چاق می کند
صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعد

شماره صفحه:
Go Top